Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.01.2010 14:59 - Защо да спиш с жени, които имат гаджета
Автор: stone Категория: Тя и той   
Прочетен: 10561 Коментари: 8 Гласове:
9



Една от многото разлики между т.нар. "добри момчета" и лошите такива е, че когато една жена им каже "имам си гадже", доброто момче си казва "ооо, жалко", а лошото - "а мен това какво ме засяга?".
Наистина, почти единственият недостатък да спиш с жени, които имат гаджета е гаджето да е например Малкия Маргин. Не че и аз не мога да намеря човек, който да свети маслото на някого за цена, която мога да си позволя, но някак си не си струва да ме намерят след една година, когато разкопават край София за новото Околовръстно шосе.
Като изключим този недостатък, на който е слабо вероятно да се натъкнеш, тъй като колко Малки и Големи Маргини има все пак, ето и положителните страни:

Разширяване на кръга от потенциално достъпни жени
Повечето красиви жени вече си имат гаджета. Така че ако спиш само с такива, които нямат, драстично намаляваш кръга от жени, с които би могъл да спиш. А това е нещо, което не бива да правиш. Погледни например как стоят нещата в царството на животните - ако ти си алфа-мъжкар, ще оставиш ли някой бета-мъжкар да се качва на готините женски? Не, разбира се - а и по този начин правиш услуга на генетичния си вид, ако погледнем от гледната точка на Дарвин.

Повече свободно време
Момичетата винаги искат да прекарват време с гаджетата си, правейки неща, които гаджетата правят, като например, знам ли, да водят безмислени спорове? Тъй като тя ще прави тези неща с гаджето си, а не с теб, това ти оставя повече време да правиш по-важни неща, като например да усъвършенстваш трика да палиш зипото си с една ръка, да караш мотора си, или да си вземеш мярка за нов костюм. Това ти оставя повече време и за наистина важни неща, като да спиш с други жени.

Без животни
Много момичета имат коте, куче, или нещо, което и сам не можеш да разбереш куче ли е, или коте (йоркширски териер с панделка, чихуахуа, или друго такова). Някой трябва да се грижи за тях, да ги разхожда, да ги храни, и да чисти след тях. Ако едно момиче има гадже, нормално е да иска да му делегира част от тези задължения. Не искаш този делегат да си ти! Нека гаджето свърши тази работа. Преди време бях завел за уикенд извън града едно момиче, което имаше котка - естествено, на гаджето й остана задачата 2-3 дни да ходи да сипва храна на котката и да изгребва тоалетната й, докато аз чуках приятелката му. Брутално е, но такъв е животът. В моя защита мога да кажа, че той беше адвокат, носеше очилца, ризка на райета с панталон, запасан до пъпа, и вероятно гласува за Яне Янев.

Без проблеми с колата
Жените са същества, които имат много проблеми (мъжете сигурно също имат доста проблеми, но не съм аз този, който трябва да им ги решава). Проблемите с колата са такива, за които те винаги викат мъж. Кой да научи скъпата красавица, че трябва да си проверява маслото, антифриза, и гумите? Нека гаджето да я научи. Нека той ходи да й дава ток, когато й падне акумулатора. През това време ти можеш да си седиш в къщи, да запалиш една цигарка, и да гледаш за 20-ти път Междузвездни Войни. С крака на масата.

Без парични проблеми
Жените често имат проблеми и с парите. Заплатата, плюс това, което й дават мама, тате, и роднините, не стигат за нови дрешки и парфюми. Недай си боже приятелката й да си направи корекция на носа - тогава и тя ще поиска. Ако ти си гаджето й, от теб ще се очаква да помагаш с паричните й проблеми. Нека друг го направи. Ти можеш да помагаш за сексуалните проблеми, вместо това.

Без емоционални проблеми
Когато една жена има емоционални проблеми (а тя винаги има) познай от кого се очаква да й помага да ги разреши? Тъй вярно - от гаджето й. Би ли искал това да си ти?

В крайна сметка, жените с гаджета изглеждат съвсем нелоша опция, нали? Така че действай - пък ако ще да е само за една вечер. Някак си, когато вечерите станат повече от една-две, има голяма вероятност скоро ти да се превърнеш в гаджето й.

(Постът е вдъхновен от блога на един приятел, който следя)




Гласувай:
9



Следващ постинг
Предишен постинг

1. gothic - Още по-добра опция - жени със съп...
21.01.2010 15:53
Още по-добра опция - жени със съпрузи и около десетгодишен брак...:)
цитирай
2. rotazia - Да разменим ролите...
22.01.2010 10:02
Нека за всичко да се грижи приятелката му или....съпругата...това пране, готвене....това понасяне на вредни и кофти навици...А нека аз да го разтоварвам с красиви уйкенди, за които той да се грижи... После нека ходи там, където си го понасят.... до следващия път.
цитирай
3. анонимен - Аз
22.01.2010 23:01
Аз пък мразя хората, които изневеряват. Ще ти кажа защо. Защото изневярата означава, че искаш да се откъснеш от партньора ти за малко разнообразие или да го смениш, но нямаш кураж в момента. И в двата варианта е признак на страх и несигурност в собствената ти същност. А страхливците в това отношение не заслужават уважението на настоящият си партньор, както и на бъдещият си....
Ако нещо не ти харесва го променяш или го отрязваш тотално и не се занимаваш с него, включително и брака/връзката. А гаврата да излъжеш партньора е по-лошо от това да осъзнаеш, че примерно вече няма смисъл връзката да продължава.
И не си мисли, че обвинявам съблазнителя било той мъж или жена, народа е казал приказката за лудия, който яде баницата.
Просто не мога да понасям да се унизи човек до степен да изневери.
И за да не ме разкритикуваш, че си говоря високопарни лафчета, имам приятели, които са били в двете положение - да изневерят и да им изневерят.... едните вече не искам да виждам, другите - да кажем, че бившите им половинки отдавна са презрени. Ако поразсъждаваме на презрените им дреме на шапката, но ако ти си хванал заета мадама и в последствие тя ти стане официално гадже кириз, дори и да не го мислиш много е вероятно някой друг да ти метне рогца. Имах даже познат, който залитна по една заета, тя му "върза" и след секса му казала "ти облиза пишките на еди кои си, защото бях с тях преди теб"!!!!
Лошо няма както се казва "да топнеш чушката", обаче дали си струва?
За мен не, може да съм егоист, но си имам самоуважението!
цитирай
4. doriana - Хехеххехееееееее! Интересен ...
26.01.2010 12:04
Хехеххехееееееее!
Интересен спор! Обичам да наблюдавам такива работи!......
А постингът е написан в стил "животинско жиу-жицу и наръчник по бракосъчетание за нисък клас животни"...
цитирай
5. loran - ;;))))))0
26.01.2010 12:52
i az sam za jeneni s detsa
цитирай
6. анонимен - И аз съм....за...
28.01.2010 18:41
женени мъже с деца :))) Напоследък свободните мъже станха големи лепки и не можеш да се отървеш от тях като видиш, че от връзката няма нито смисъл, нито полза...
цитирай
7. monella - :))
04.08.2010 10:57
И тук стана сложно...
Повечето така наречени "добри момичета" всъщност не са никак добри ;)) - първата заблуда!! Тя се пранви на такава, но на практика си "играе играта" и ни лук яла, ни лук мирисала. И да ти кажа, колко такива "добри" познавам, а какви си ги вършат....
Когато една жена ти каже "имам си гадже", това е лесният начин да те разкара ;)) Гаранция!!!
Напълно съм съгласна с 6.анонимен. Нямаш представа, колко са мъжете, които просто искат да са с някоя, която да им пере чорапите...и няма оттърване. Има един такъв "семеен тип" хора /и мъже, и жени/, които просто искат да имат някой до себе си..я за опора, я за ток, я за чорапи...Жалко е.
Що се отнася до неангажираща връзка, дори не е нужно да питаш има ли някой или няма. Просто я почерпи едно питие в бара и си тръгни с нея. От там на такът разбора е безсмислен ;))
PS и не намесвай хора, които не познаваш, пък и техните приятелки ;) Едва ли на някой брат му пука дали си спал с нея или не. Но е и факт, че тя и няма да спи с теб. Ако държиш да ти разясня - ще е в лични :)) Хубав ден
цитирай
8. анонимен - ayKzJBwZBOhtX
01.07.2011 17:19
Your article perfectly shows what I needed to know, thnkas!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: stone
Категория: Тя и той
Прочетен: 2491125
Постинги: 106
Коментари: 2433
Гласове: 4352
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031