Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.12.2009 16:34 - 14 Вида Свалки
Автор: stone Категория: Тя и той   
Прочетен: 8836 Коментари: 6 Гласове:
5

Последна промяна: 11.12.2009 16:39


Въпреки че има колкото хора, толкова и начини да играеш тази игра, все пак стратегиите спадат към няколко основни типа:

Задник: Ако се държиш като задник, често имаш повече шанс от т.нар. "добри момчета" - много хора са забелязали това, и макар да не са задници вътрешно, външно се държат така с жените. При тази стратегия откриваш огън и го поддържаш цяла вечер с дразнене, нарочно игнориране на обекта, наглости, и солени шеги. Важно е да успееш да преспиш с нея от първата вечер, защото до другия ден тя ще е размислила.

Кинти: Отиваш на клуб (за предпочитане чалга) с няколко приятели, с нови ризки, ланците да дрънкат... натокани и нафъскани, както се казва в Шумен. Поръчваш бутилки и чакаш жените, които обичат мъже с пари, да те забележат.

Пещерен Човек: Присламчваш се до танцуващо момиче, дръпваш я до себе си или залепяш чатала си за задника й, продължавайки да танцуваш. След около една минута разговор опитваш да я целунеш. Игнорирай съпротивата й, като държиш тялото (и главата) здраво на място с ръцете си. Ако напълно си е затворила устните, опитай да ги отвориш с езика си. Когато извикат някой да те изгони, продължи със следващия обект.

Бело: В клуба, говорейки с някоя секси облечена девойка с леко разширени зеници, споменаваш небрежно, че имаш бело в мезонета си (който всъщност е гарсониера, но нея няма да я е грижа, като види купчината кока). Не съм пробвал този начин, но съм доста сигурен, че ще работи добре. Само не лъжи, че имаш кока, ако всъщност нямаш, защото няма такава фурия като наркоманката, на която са отказали дозата.

Звезда: тази стратегия се ползва, ако момичето мисли, че си важен по някаква причина, колкото и тривиална да е. Например, че си участвал в някакво риалити-шоу преди 2 години. И нея не съм пробвал, но съм доста сигурен, че мъжете не почват да свирят в рок-групи в читалището само заради музиката.

Готин Тип: Небрежно споменаваш всички готини неща, които правиш... например караш кайтсърф, пътуваш по света, работиш по интернет за хай-тек фирма в чужбина, носиш модерни дрехи... караш я да се смее и да се чувства щастливка, че те е срещнала. Особено добра стратегия за през деня.

Боже Помози: отиваш в бар/клуб, поемаш дълбоко въздух, прекръстваш се, и опитваш да се запознаеш с 10-20 жени една след друга. Игнорираш тези, които те гледат накриво, не отговарят на поздрава ти, или те карат да се чувстваш като лузър. Използва се, когато си например в чужд град, сам си, никой нищо не знае за теб, и не се вписваш в обстановката или компанията.

Интернет: Избираш най-добрите си снимки, скалъпваш 2-3 достоверно звучащи лъжи, и си правиш профил в някой сайт за запознанства. Изпращаш едно и също съобщение на 300 жени от сайта. Уговаряш си среща с 3 от тях, и се изненадваш от слабата прилика със снимките на тази от тях, която все пак идва на срещата. Опитваш се да преспиш с нея, все пак.

Последният Мохикан: Ти си последният от компанията, на когото не му се е доспало, не се е напил, или не е повърнал. Всички останали хора един по един си тръгват, оставяйки само вас двамата с нея. Не остава нищо друго, освен да отидете да се изчукате (или да ядете дюнери).

Дюнер: По времето, когато нощните заведения затварят, заставаш пред дюнера, купуваш си един, и почваш да закачаш минаващите жени. Минаваш на обиди, ако не отговорят позитивно на твоите коментари относно сексуалната привлекателност на телата им.

Син на Собственика: Отиваш в клуб, където познаваш повечето персонал. Правиш дивашки неща - например танцуваш на бара гол до кръста с бутилка уиски в ръка - неща, за които другите мъже-посетители биха били изгонени. Жените си мислят, че щом те оставят да се вихриш така, сигурно си сина на собственика. Познавам само един пич, който успешно умее да играе тази игра.

Приятел на Сина на Собственика: Понякога успяваш да закачиш навъртащите се второ качество жени, приятелки на тези, които мислят, че твоят приятел е сина на собственика.

И Сам Воинът е Воин: Този тип игра съм описал по-подробно в един стар пост. Общо взето, отиваш сам в по-класно заведение, облечен добре и подготвен да говориш за интересни неща с интересни жени. Подхвърляш отрано, че живееш (или си отседнал) наблизо, в луксозен апартамент (хотел).

Хитър Петър: Невинно се опитваш да се вмъкнеш у тях, или да я вкараш у вас, под някакъв благовиден предлог - да й покажеш някакво клипче в YouTube, за да ползваш тоалетната, или пък за да спиш при нея на дивана, защото нямаш в себе си пари за такси. Когато двамата сте сами в една стая, има доста голям шанс нещо да се случи от само себе си.

Разбира се, често се налага да използваш комбинации от стратегиите. Например, започваш като Задник, минаваш през Готин Тип, и накрая свършваш като Хитър Петър.




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. gothic - Мда...
11.12.2009 18:47
За рокгрупите си прав. После музиката взе надмощие, но в началото съвсем не беше така. Там, в началото на на осемдесетте малко по-дългата от позволеното коса, скъсаните дънки, коженото яке и баскитарата вършеха направо чудеса...
цитирай
2. viki11 - Описал си само мошенници! Има и и...
23.12.2009 14:10
Описал си само мошенници! Има и изключения.
цитирай
3. анонимен - Интересни мнения
07.01.2010 20:02
Имаш интересни мнения и наблюдения за отношенията между мъжете и жените. Интерсува ме дали този негативизъм, който лъха (да си призная не съм изчела всичко; само два постинга) от това, което пишеш идва от липсата на приятелка. Аз така разсъждавам (прзинавам си:), когато ми липсва нещо ;) Иначе, мненията кефят ;) Не искам да кажа нищо лошо. Просто, обичам да наблюдавам хората и да разсъждавам защо постъпват по един или друг начин. Та, това, което питам е дали си имаш приятелка.
цитирай
4. stone - @3
08.01.2010 13:30
приятелки (и то не една и две) си имах, когато бях ерген.
цитирай
5. анонимен - :)
08.01.2010 15:02
Сега, след като не си явно, вече, ерген, то приятелките изчезнаха ли? :))) (Ако искаш не ми отговаряй, но закачките са ми в кръвта;)
цитирай
6. анонимен - get #1 rsimple seoankings with simple plugin without being affected by any Google Updates
04.11.2012 16:07
Would you like to discover the secret how I’ve achieved multiple number 1 ranking positions for my wordpress website with simple seo plugin without being affected by any Google Updates?

And how you can get same results for your stone.blog.bg wordpress site and finally start to get tons of laser targeted traffic from search engines and get lot more sales...

I’ve set up a webpage where you can see my results (they’re impressive) and discover how I did it all here:

http://best-wp-seo-plugin.com

Now it’s important to note it’s got nothing to do with directories or article marketing or link building.

It’s just a simple plugin I used on my site, one which you can use on your stone.blog.bg website to help boost your rankings as well.

Find out more here:

http://best-wp-seo-plugin.com
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: stone
Категория: Тя и той
Прочетен: 2491205
Постинги: 106
Коментари: 2433
Гласове: 4352
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031