Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.03.2009 14:07 - Хищни хиени
Автор: stone Категория: Тя и той   
Прочетен: 11621 Коментари: 26 Гласове:
-1



Ако следите реалностите в съвременното общество, това, което ще последва, никак няма да ви изненада. Застаряващи феминистки, предани на кариерата си над всичко друго, с утроби, празни като брашняни чували, изтупани от дългогодишно чукане с "лоши момчета" просто така за кеф, които момчета мъдро избират да не се женят за тях, в крайна сметка осъзнават ужаса на бездетието. 

Ето го новият обществен ред:
"Авторката на популярна нова книга разказва, че била толкова отчаяна за бебе, че забременяла "случайно нарочно" от мъж, с когото била за една вечер. Кейт Спайсър, журналистка в Дейли Мейл, която публикува отзив за книгата, признава, че и самата тя е играла тази игра.

Е да, тъй като са имали независимост и доход, тези стари моми са решили да ги ползват за осигуряване на безгрижен живот, спейки с когото си поискат, през 20-те и 30-те си години. Но когато 40-така наближи, някоя хубава сутрин се събуждат, осъзнавайки една ужасна празнота в живота си, докато леденият пръст на съдбата лази надолу по гръбнака им, и видението на остаряването в самота заплашва да стане реалност. Осъзнават, че са направили грешка - и какво правят, за да я поправят?

Някои от тези жени действат, за да постигнат целта си, по много по-безкомпромисен начин от Мери Полс, излизайки по барове и спейки с мъже точно когато са пресметнали пика на плодовитостта си. В Америка дори имат име за тези бременности - наричат ги "хванах ли те". Тези жени нарочно не ползват контрацептиви, и нямат никакво намерение да кажат това на партньора си.

Как да различиш такава хищна хиена с планове да ползва за собствени цени спермата ти?
image
Ето как. Внимавай за бръчките, увисналите цици, и петната по кожата около деколтето.

Най-опасната жена, с която би могъл да спиш, е бездетната застаряваща мома. Биологичният й часовник тиктака на бързи обороти и наближава да удари полунощ, а умиращите яйцеклетки изпращат сигнал SOS към центъра в мозъка, който командва кога тя си отваря краката. А и не е успяла да прилъже някой мухльо да я вземе досега, та да може той да отглежда детето, което иска ти, мъж със секси гени, да й направиш. За да избегнеш бащи и братя с ловни пушки, дела за издръжка, и въобще един малък ад в живота си, или бягай от нея като от чумата, или се запаси с двойнопластови кондоми от най-добрата марка.

Ето полезен наръчник за предпазни мерки, които трябва да вземаш, според типа жена:

- Ако тя е под 25, с висше образование, живее в голям град, правила е аборт, харчи повече от 50% от дохода си за излизане и за парцалки, пие редовно, има курвенски изглеждащи приятелки, и говори за това как иска да си вземе една година отпуска, за да обиколи света: Зарежи кондомите и се наслаждавай на малко екшън голо на голо. Изпразни се в нея, плейбой! Тя сигурно взема противозачатъчни, но и да не взема, не бой се - вероятно си говори на ти с гинеколога, който прави аборти.

- Ако е между 25-30 и със същите качества, като по-горе, трябва да внимаваш повече. Използвай презерватив първите няколко пъти, а след това предпазливо можеш да го вкарваш по малко и на голо. Питай я дали взема противозачатъчни, но знай, че това не е гаранция - може точно него ден да е забравила. Желателно е да се празниш вън. Предполагам, можеш да се контролираш достатъчно, за да го извадиш навреме. С повече практика можеш да я целиш по циците, лицето, и дори точно в окото. Избърши го после с някоя салфетка, с кърпа, или с мръсен чорап - с каквото и да е, но не оставяй тази работа на нея. Чувал съм истории за жени, които обират с пръстче колкото могат и го мушват в ... себе си. Докато ти си в банята да се изпикаеш!

- Ако е между 30-35 и има пухкаво коте или малко кученце, значи навлизаш в опасни води. Защо въобще ще се занимаваш с такава жена, не знам, но да предположим, че тя е добре запазена, и има страхотно тяло. Тази жена ще е не само надъхана да забременее, но и ще е по-вероятно в нея да се въдят десетки видове бактерии, събирани от десетките мъже, с които е спала през дългите години свободен живот. Така че не си забравяй кондомите! Ако настояваш да го правиш без и се празниш върху тялото й, обработвяй след това мястото, на което е попаднала сперма, с домашен сапун от онзи кафевия, или с белина. Ако се празниш в презерватива, след това го вземи със себе си в банята и го пусни в тоалетната, а не в кофата за боклук. И да не забравиш да пуснеш водата! Да, може и да е  чак толкова отчаяна!

- Ако тя е над 35 и без съпруг и деца, трябва да вземеш всички предпазни мерки. Ползвай по два кондома, които си купил и донесъл лично (за да си сигурен, че не са продупчени!). След 2012 ги носи в инсталацията за изгаряне на боклук, която Бойко Борисов ще построи. Дотогава можеш ги закопаваш в задния двор, или ако живееш във Варна или Бургас, да ги хвърляш в морето. Ако случайно се изпразниш някъде по нея, вземи прахосмукачката и го засмучи напълно, след което отнеси торбичката със себе си. Ако пък (още по-случайно) се изпразниш в нея, падни на колене и се моли на богинята на безплодието (Лили Иванова), докато уреждаш трансфер на банковите си сметки в офшорни зони.

*Този пост не е изцяло мой, вдъхновен е (с леки преработки) от блога на един мой познат в Америка.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. krotalka - Ей това е признак на параноя!
18.03.2009 14:13
Лично мен не ме засяга по никакъв начин, така че спокойно си давам мнението.
Моля някой психиатър да потвърди или отрече.
цитирай
2. albizia - А трябва ли непременно това да е п...
18.03.2009 14:30
А трябва ли непременно това да е проблем? Може жената просто да иска бебе и да няма нужда от мухльото, който й го е направил, за да се справя с отглеждането му.
цитирай
3. gothic - albizia,
18.03.2009 14:35
точно това не е проблем. Проблем е отношентието. При подобно с обратен знак писъците по форумите и дамските издания са кански....
цитирай
4. stone - @2
18.03.2009 14:35
да бъде така добра да иде да си плати за донор от банка за сперма.
цитирай
5. анонимен - smqh se mnogo. . . . poneje sam malko ...
18.03.2009 15:07
smqh se mnogo....poneje sam malko nastrani ot tezi ne6ta... dosta se u4udih 4e ima takiva jeni...razbiram jelanieto im za deca, no nerazbiram bezrazbornite im vrazki... za6to trqbva da 4akat da stanat na 40g... na tezi godini prirodata si kazva ve4e dumata...
цитирай
6. soho - :)))
18.03.2009 15:27
Пак ме уби с поредния си постинг :)))) Значи започвам от началото - първо с жена от първата групичка и от втората задължително с презерватив. След като приятелките й изглеждат като курви, значи и тя 100% е такава. И след като ти си си помислил да я оправиш без презерватив и тя ти дава, си помисли колко още са процедирали така. Тук бремеността ще ти се стори най-хубавото нещо, което може да ти се случи.

Абе каквото и да си говорим - презерватива е задължителен.

От друга страна има и много мъже на които часовника им тиктака и само гледат къде да си хвърлят семето. В този случай аз бих си носила свои презервативи.

Абе, за какво изобщо говорим...
цитирай
7. stone - @сохо
18.03.2009 15:38
що, ти от първата група ли си, че така добре знаеш?
цитирай
8. soho - По възраст съм във втората. И не, ...
18.03.2009 16:40
По възраст съм във втората. И не, нищо общо нямам с описаните индивиди, само висшето образование и големия град :)
цитирай
9. stone - @soho
18.03.2009 17:00
ама я си признай, че не 50%, а цялата заплата даваш за излизане и за разкрасяване ;-)
цитирай
10. looklikerain - Хахаха
18.03.2009 18:35
Този път беше забавно. Радвайте се, момчета, че живеете в БГ. Аз лично такива не познавам. Повечето ми познати жени са всичко друго, но не и феминистки.
Впрочем, не схванах - лошо ли е да имаш дете, ако има опция да не разбереш никога за него, та трябва да си заравяш спермата по късна доба в задния двор?
цитирай
11. lubopitstvo - Доста демонизиран образ на жената, ...
19.03.2009 08:23
Доста демонизиран образ на жената, копнееща за дете.Колкото и силно да е желанието за забременяване, не вярвам със спане с хаотични партньори, то да бъде сбъднато.
Биологичният часовник цъка-да, но това следва да тласне жената към сериозна връзка, с някой който й подхожда.А не към скачане от креват с креват с вампирското намерение да пие от спермата на поредния случаен.
Колкото и да не съм в течение за настоящите феминизирани стари моми, това ми звучи абсурдно.
цитирай
12. stone - @11
19.03.2009 11:18
ами прочети статията, линкът е даден, и ще видиш.
цитирай
13. coffeen - дами,
19.03.2009 23:49
ако срещнете мъж над 30 и той все още няма наследници, нито съпруга, която да си е спечелил, а пък иначе той е мнооого голяма работа - присмейте му се.
цитирай
14. soho - coffeen,
20.03.2009 08:59
Всички мъже над 32-33 без дете и най-малкото приятелка са ми съмнителни.
цитирай
15. stone - @13
20.03.2009 13:46
колкото и да злобеят феминистките, биологията казва друго: за един мъж между 30 и 40 се казва, че е "в разцвета на силите си". качества, които привличат жените, са преди всичко статус и стабилност, пък и защо да крием, материално положение. а това са неща, които един мъж придобива с годините.
като контраст на това, най-големият актив на жената е красотата, тоест качество, което се губи с годините.
да не коментираме добро ли е това или лошо, просто двата пола сме различни, и всеки трябва да познава слабите си и силните си страни, и да ги използва колкото може, за да напредне в живота.
цитирай
16. stone - @14 сохо
20.03.2009 13:49
а какво става, ако има няколко приятелки?
цитирай
17. soho - Taka e po-dobre :)
20.03.2009 13:51
цитирай
18. анонимен - А аз познавах една такава и мисля, че ...
23.03.2009 11:09
А аз познавах една такава и мисля, че се досещам какво има предвид Стоун, въпреки хумора който е вкарал
цитирай
19. анонимен - Темата е изкуствена.
24.03.2009 01:23
Ако жена желае да забременее без да разчита на татко за в бъдеще време - има си донори на сперма, които доброволно са го направили. Пазарната икономика на Стоун в случая не вдига цената на мъжете :))) Вижда се, че това е целта на статията.
цитирай
20. stone - @19
24.03.2009 10:59
е това е ключа, де - като не иска да разчита на таткото, да иде в банка за сперма. ама като хване някой будала, винаги може да го търси за бащинство после, и да плаща издръжка 18 години до пълнолетието на детето. пак да повторя, че този пост е вдъхновен от пост на един мой приятел от америка, където тези закони са доста по-строги.
цитирай
21. анонимен - да
24.03.2009 12:13
Само циганите ще имат деца, българите като не щат - да ни превземат турците, евреите, китайците, индийци, пакистанци и африканци. Тука щели с прахосмукака да си я прибират - ха, ам идете си направете вазектомия. Кога ще пораснете бе, - та да можете да поемете малко отговорност и да направите деца и нещо хубаво за тях? Но както се казва само най-добрите ще си предадат гените, за другите - вечна забрава.
цитирай
22. blueskies - трябва ли да бъдеш толкова жесток?
26.03.2009 19:19
не, не съм и никога не съм била като някой от описаните типажи! знам че постинга е просто сатира, но- пропуснал си добрите! пропуснал си нас, ония, които никога няма използваме мръсните номера, за които говориш. ония, които ни е страх от обвързване. които изпатваме ужас от бременност и раждане! как ще ме убедиш, доброволно, преднамерено и предумишлено да се обрека 9 месеца да ходя като танкер? ъ? не е за мене! а - дори и да се скъса презерватива, има спешна контрацепция - Постинор, Ескапел....
цитирай
23. blueskies - дайте сега да се разберем
26.03.2009 19:35
не всички сме акселерати! някои от нас просто не искаме да порасваме! в крайна сметка всеки човек е различен! понятието лична свобода и уважение към личността на другия не предполага подобно коварно грозно деяние, като умишлено забременяване! не поставяйте страшната дилема за аборта на равна плоскост със зловредите създания, които наистина ловят баламурници, като ги изнудват с бременности! това е ужасно!
цитирай
24. liz - Нещо обърка понятията
30.03.2009 20:33
Ако е застаряваща феминистка за какъв дявол ще й издръжката на мъж? Класическата застаряваща феминистка би била грубо засегната дори от мисълта за това посегателство над нейната независимост.
цитирай
25. anothercat - пич,
02.04.2009 23:08
ако си вярваш наистина дори и половината от това, което пишеш, ти абсолютно сигурно не си в час.
иначе, някои от постовете ти са забавни за четене.
цитирай
26. анонимен - Брутално весело и добро!
29.05.2010 16:40
защо толкова жестоко си прав,да не говорим ако на 35-40 години имаш купено собствено порше и яхта.......:))))))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: stone
Категория: Тя и той
Прочетен: 2497387
Постинги: 106
Коментари: 2433
Гласове: 4352
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930