Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.03.2009 10:32 - Драма и любов
Автор: stone Категория: Тя и той   
Прочетен: 28582 Коментари: 79 Гласове:
0

Последна промяна: 31.03.2009 12:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Има два начина да си гарантираш здрава връзка с жената, която искаш - под "здрава" имам предвид тя да те обича непрестанно, да не помисля да те напусне, и постоянно да се радваш на спокойствие и редовен секс.

1. Срещни Избраницата
Този начин, разбира се, е за предпочитане. Ако си късметлия да срещнеш тази, която е била наречена за тебе от орисниците, когато си се родил, това е най-лесния начин да живееш в романтичното блаженство, което виждаме в холивудските филми. Но това е рядкост. Не базирай живота си на тази надежда. Това се случва може би на 1% от мъжете и на 2% от жените. Причината за тази разлика е, разбира се, че мъжете-избраници са по-търсени и се споделят от няколко жени, като наргиле в Буда-бар. Но все едно, процентът е много нисък и за двата пола, така че виж вариант 2.

2. Осигурявай редовно драма
Жените реагират първично и драмата все едно натиска копче в района на вагината им. Непредвидимост, смесени сигнали, опасност, и страх от загуба са най-сигурните начини да задържиш интереса й, въпреки собствените й усилия да се убеди в противното. Управляването на връзката по начин, който я оставя постоянно с чувство на лек страх и безпокойство, ще направи много повече за каузата ти, отколкото всички картички за Свети Валентин, букети, и експертно изпълнена орална любов. Заплахата от наближаващо скъсване (независимо дали реална или не) я вкарва в естрогенно подхранвана лудост, и тя ще прекарва всяка минута от времето си, мислейки за връзката ви и за теб, мислейки как да я поправи, и стремейки се да те задоволи по-пълно.

Ключът е в това да заемеш позиция на небрежна емоционална дистанцираност, редувана с нежна влюбеност. Твърде много залитане към едното от двете, и тя ще избяга!

Примери за ефективно поведение:

Изключвай си телефона два пъти в седмицата за цяла вечер. Редувай дните, за да е непредвидимо. Но не го прави в петък/събота, освен ако връзката не е разклатена и има нужда от висококонцентрирана инжекция от драма.

Направи очевидна, но лесноопровержима свалка към някоя от приятелките й, когато нея я няма. Тя бързо ще научи новините. Използвай го.

Обади й се от шумно място, така че да чуват смях и женски гласове. Не й казвай къде си, ако попита - просто кажи, че ще се видите скоро.

Спомени колко хубави свирки е правила рускинята, която си забил миналото лято на морето. Пак го спомени след няколко дни, несвързано, като се преструваш, че не помниш предния път. Бонус: рускините наистина правят хубави свирки, така че историята ти ще звучи като истинска.

Остави се да те забележи как флиртуваш с други жени, когато сте излезли на бар/диско. Допълнителни точки, ако другите жени са по-хубави от нея. Двойни точки, ако не се обърнеш да провериш дали тя те гледа, докато го правиш.

Приготви романтична вечеря за вас двамата в къщи. Направи го романтично, с всички реквизити: свещи, Бари Уайт, шампанско... След това не й се обаждай три дни.

Не й вдигай телефона няколко дни. Когато накрая вдигнеш и чуеш гневното й каране, направи се, че не разбираш за какво ти е сърдита, и я обвини, че иска да развали една перфектна връзка и че иска да те следи и задуши свободата ти "също като всички други жени в този тъп град. Мислех, че си различна". Затвори телефона.

Когато тя се опита да ти върне играта с ревността и флиртува с някой друг мъж, направи се, че не ти пука. Дай й съвети за по-ефективно флиртуване.

Погледни трепетно в очите й, кажи й колко секси изглежда, и веднага погледни към циците на някоя непозната наоколо.

Термоядрена опция:
Преспи с някоя друга жена и се постарай тя да научи за това. Когато боят започне, не се оправдавай. Остави я да се навика, да те удря по гърдите, и да ти крещи обиди. Когато спре, за да си поеме дъх, кажи й, че никога не е изглеждала по-красива, и никога няма да спреш да я обичаш. Без да чакаш отговора й, излез и не й звъни една седмица. Когато тя се върне при теб (а тя ще се върне) ще имаш любовна робиня доживот.

П.П. Всички тези стратегии работят в началната фаза на една връзка. Когато вече живеете заедно или сте женени, по-добре не ги опитвай. Смекчи тона с две нива, но не забравяй, че спреш ли да осигуряваш редовната доза драма на една жена, много бързо ще й доскучее с теб!



Тагове:   драма,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. liz - Не знам
05.03.2009 10:41
с какви жени си свикнал да общуваш, но лично аз още на втория подобен номер, тип "трикове от селски вечеринки" бих резнала крилцата. Имам си предостатъчни източници на стрес и нервите ми не са от желязо, та да ги тровя и в личния си живот. Обичам нещата да си се казват направо, а венецуелските сапунки ги оставям за отегчените домакини.
Поздрави!
цитирай
2. pakostinka - Ах,
05.03.2009 10:42
това обяснява много от успешните и неуспешните ми връзки :Р
цитирай
3. golichka - stone :)
05.03.2009 10:44
Пак блесна ,хареса ми,а и има доста истина в това с малки изключения,но нали знаеш,колкото еднакви,толкова различни са жените ;)

Мда поддържането на интереса в една връзка е много важен за една жена.
Колкото и да искаме идеалното на пръв поглед,винаги предпочитаме най-трудното,защото е по-интересно.
Когато всичко е наред всъщност нищо не е наред ;)

Поздрав
цитирай
4. golichka - до ketbaloo :)
05.03.2009 12:15
Моля те опиши ми що е "нормална жена"

Интересно ми е просто.

цитирай
5. lubopitstvo - Мдам, младички ще да са дамите ти. ...
05.03.2009 12:16
Мдам, младички ще да са дамите ти.Доста младички.А какво ще кажеш, ако те владеят принципа на депресията, който прокламираш и ти въртят тези номера?И двамата да сте на този акъл?Язък за връзката...
Язък, ако наистина сте един за друг.
цитирай
6. stone - @1 и 4
05.03.2009 12:16
реалността няма да се промени, въпреки желанието ви да я игнорирате.
за всичко, свързано с човешки взаимоотношения, аз съм възприел следния принцип: не ги слушай какво говорят, а ги гледай какво правят. за жените важи същото.
а фактите са, че жените много си падат по такива мъже. е даже риана сега й било мъчно за крис браун и искала да го вземе обратно. не че апелирам да си бием жените.
цитирай
7. golichka - хм...
05.03.2009 12:34
Когато линиите се разчупят и се почва с "ти си много млад","много тъп" или абе жалко е не ги разбираш тия работи...

Всъщност не е така.Всяка възраст има своята гледна точка.Може би след 10 години ще съм на друго мнение по въпроса,но това ще е защото нещо съм отсяла като поука докато неразбиращата ми младост ме е провокирала.

Психологичните атаки в една връзка се използват и от жени и мъже.Това е с цел да предизвика реакция в партньора .Точно в такива моменти осъзнаваш дали човека е за теб.
Не съм съгласна с целия пост,както вече казах,но това е неговото мнение.Хубаво не съвпада с вашата гледна точка,но мнението от критиката се различава ;)
цитирай
8. lubopitstvo - А къде остава влюбването, от което ...
05.03.2009 12:41
А къде остава влюбването, от което си губиш акъла и не се контролираш.Доста хладничко звучиш...
цитирай
9. golichka - Влюбването е до един момент.
05.03.2009 12:47
След този момент в главата ти(поне в моята) започват да се блъскат хиляди въпроси за неговите възможни реакции.
Не съм студена от към любовта,разбирателството,но явно различните хора,по различен начин обясняват нещата словесно :)

цитирай
10. lubopitstvo - golichka,
05.03.2009 12:50
Има два начина да си гарантираш здрава връзка с жената, която искаш - под "здрава" имам предвид тя да те обича непрестанно, да не помисля да те напусне, и постоянно да се радваш на спокойствие и редовен секс.

Така започва поста.Той не казва-аз да съм влюбен непрекъснато, а тя да е такава.Той..., явно се е обрекъл в името на "здравата връзка"

цитирай
11. golichka - lubopitstvo :)
05.03.2009 13:00
Еми така изглежда написаното в твоите очи :)

Но в неговите,само той знае как е .

цитирай
12. stone - @10,12
05.03.2009 14:14
ех, явно скоро си чела някое любовно романче, щом говориш за любов, от която обезумяваш. колко често се случва това на хората, и (по-важно!) колко време трае?

на всеки мъж, който има угризения да се държи хладничко, да се контролира и да преценява, ще кажа това:
- мислиш ли, че тя не те преценява?
- мислиш ли, че тя не гледа какво работиш, колко пари имаш, къде живееш?
- мислиш ли, че тя не играе игрички с теб?
- мислиш ли, че тя ще те обича безрезервно и няма да те остави, ако я поиска някой по-добър от теб?
имай предвид тези неща, когато си градиш отношението към нея. приказчиците за влюбването, от което си губиш акъла, ги остави за сапунките.
цитирай
13. looklikerain - Добре, даже много добре.
05.03.2009 14:19
"Мислех те за по-различна" е златна реплика. Обаче в статийката има лееко противоречие: в началото съвета е как да задържиш една жена, предупреждението накрая е "по-добре не опитвай, ако живеете заедно". Е как така ако я искаш много, пък накрая няма да живеете заедно?
Всъщност, термоядрената опция е само за вариант "Искам да те разкарам", освен ако не си като идиота Валмонт от опасни връзки, дето викаше "Това е по-силно от мен", па после един вид се самоуби от любов.
Общо взето, поста е за 20 годишни. Жените на 30 са хитри и лукави и тези хич не им минават.
цитирай
14. viki11 - Това са съвети за евтини връзки. ...
05.03.2009 14:22
Това са съвети за евтини връзки.
Серизоните такива отговарят на други условия.
Драмата и изключените телефони изключват връзката някъде вътре в мен, въпрос на време е да се изключи наистина. Не виждам какво редовно има в това...

А това, че българският мъж прекалява с връзките и има повече от една жена... и това ще отживее. Чакай само, идат жените! Ще ви го върнат тъпкано в близко бъдеще. Следете процесите, ако имате усет за това. Не са мои мисли, а факти.
Тогава ще ви се е.. м.... и аз се радвам, че ще стане така. Заслужавате го, защото много деца и жени пострадаха заради простотията ви. И се хвалят! А после, защо мразя мъжете. Не ги мразя, гнус ме е от някои - болшинството. Но отбирам малкото нормални, умни и съобразителни. Коректни и възпитани. Малко са, странно е. Но само у нас. И може би в Турция, но я бием.
цитирай
15. stone - @15
05.03.2009 14:22
че кой пък иска 30-годишни? за мен една жена на 30 трябва да е омъжена и с дете, което я изкарва извън пазара. ако не е, значи или не става, или е върла феминистка, която не ми трябва в къщи.
да, за по-млади е писано, и за по-начална фаза. като влезеш във фазата на съвместния живот и брака, съм дал съвет да свалиш нивото малко, но да не забравяш, че за жената драмата е като слънцето и въздуха за всяко живо същество, както викаше другаря димитров.
цитирай
16. анонимен - Хах, Стоун
05.03.2009 14:31
Ти си истински граф Валмон :]
цитирай
17. looklikerain - Мислех, че сме на една възраст
05.03.2009 14:35
И гониш 20 годишни без обвързване? Колко инфантилно!
цитирай
18. lubopitstvo - Ех, сигурно си пазиш душата много ...
05.03.2009 14:36
Ех, сигурно си пазиш душата много здраво, белким никога не се влюбиш, че какво ще правиш тогава с рационалните ти обяснения.Всичко ще отиде на пух и прах-и теории, и практики...
Не си прав, стоне, влюбванията съществуват така или иначе.Факт!
А ако ти си избрал рационалният път-изборът е твой.Така както описваш връзките те мязат на - сделка или не?
цитирай
19. liz - Че има дами,
05.03.2009 14:46
които се радват на подобно отношение - има, за съжаление, кралици на драмата - всякакви. Но има и такива, при които номерът не минава. Съгласна съм единствено с принциа, че трябва да се гледат постъпките. В момента, в който се опре до елементарни, сълзливи обяснения работата трябва да е повече от ясна.

В по-голямата част от ситуациите от нас зависи да не ни вкарват в драми, жалкото е че един голям процент не го осъзнават. А реалността всеки я възприема както му е изгодно.
цитирай
20. eldorado07 - a ruskinite naistina li sa tolkova ...
05.03.2009 15:55
a ruskinite naistina li sa tolkova otrakani, kakto gi hvalish?
цитирай
21. felis - дъъъ,
05.03.2009 16:10
абе, това придобито ли е при вас, мъжете, или сте си такива по дифолт?

Половината от номерата са ми прилагани доста успешно. Каменчо, душата, не е зле да се замислиш да издадеш един наръчник за мъжете в няколко тома. :Д Тъй де.. сериозно говоря, не иронизирам. :)))

А аз мрънках за това и онова.. но вече се радвам, че не са ме поставяли в гореописаните още по-хардкор ситуации. :Д

Ама верно действа.. после само го гледаш в очите и чакаш да каже какво иска и какво му се прави..

Гадни мъже! :Д :Д :Д

Поздрави! :)
цитирай
22. soho - А знаеш ли
05.03.2009 16:25
пък колко бързо ми писва от номера, и как следващия чака?
цитирай
23. felis - като се замисля,
05.03.2009 16:32
си зависи от мъжа, който прилага номерата.
Ако е някой, за когото не си давам много зор, ще ми яде кура след третия опит още. Но има такива, за които... някак си струва да го изтърпиш, да го изчакаш да си наиграе игричките и да се кротне до теб.
Моят сякаш започна да оценява какво има до себе си. :)
цитирай
24. benra - Аз
05.03.2009 17:00
само се чудя кой мъж иска да има до себе си мацка, която се връзва на гореописаните номера?...
цитирай
25. stone - @felis, soho, beni
05.03.2009 17:13
хе, много ясно, че и мъжът трябва да предлага нещо, за да му се размине такова поведение. то не може някой лузър да се прави на важен, ще му бият шута веднага.
но това, което исках да подчертая, е че не лузър, ами най-големият пич да е, ако спре да осигурява драма, ще доскучее на жената. какво да ви правим, такива сте. трябва да си измислим стратегии, за да се справяме с непостоянството и капризната ви натура.
цитирай
26. kasnaprolet9999 - А на теб за какво ти е любовна робиня.
05.03.2009 17:50
"Когато тя се върне при теб (а тя ще се върне) ще имаш любовна робиня доживот."
Не разчиташ ли прекалено много на амбицията й да бъдеш нейн? За да спечелиш една жена, трябва да направиш така, че да ти се възхищава! Работи повече върху себе си момче и ще го постигнеш, имаш заложби. Една истинска жена можеш да я впечатлиш с много по-стойностни неща от това да гледаш на инат циците на друга. Единственото хубаво нещо, което виждам тук е силното ти желание да задържиш любимия човек до себе си, но похватите ти са хлапашки :))))))))
цитирай
27. benra - трябва
05.03.2009 17:59
да ти кажа,че къде къде по-голяма ефективност в предлагането може да има.Ако жената си заслужава тия трикове могат само да скапят нещата, а ако не си заслужава-защо изобщо да си правиш труда?
цитирай
28. анонимен - тук е само драма!къде е любовта?
05.03.2009 18:02
авторът или тренира за сценарист или просто е оглупял след подобна връзка-)
или авторът е комплексиран от някоя "кака" и търси ревенш в заблудени ......)
цитирай
29. анонимен - всичко написано дотук от вагиналките
05.03.2009 18:23
само потвърждава тезата! Бахти кухите пачи!
цитирай
30. abadonka - Нормалната жена
06.03.2009 00:51
иска спокойствие и сигурност. Това изключва всякакви драми. Жената е призвана да бъде майка и едва ли би искала да отгледа децата си в пренаситена от семейни скандали среда. И такъв несериозник, дето кръшка нон стоп и то нагло пред очите й със сигурност ще я зареже дори и с деца. Ако някоя жена иска такъв живот, трябва да е луда!
цитирай
31. анонимен - ot runaway bride
06.03.2009 11:04
derzai!!! na prav put si s jenite, pi4, suglasna sum napulno s tebe. ot opit govoria, za6toto gorespomenatite taktiki sa napulno validni, prilojeni pri muje. to4no taka si osiduriavah interesen i raznoobrazen liuboven jivot, predi da se omuja za edin, pri kogoto vsi4ko tova ne podeistva.
цитирай
32. tani4ka73 - Мило Камъче, въпреки каталога, ...
06.03.2009 13:33
Мило Камъче,въпреки каталога,който беше публикувал преди време,имам чувството,че излизаш само с тъпи жени,които си прекарват времето гледайки сапунки и Планета тв.На никоя средно интелигентна жена няма да минат тези номера.
Но ти не се отказвай,дерзай смело!
цитирай
33. stone - @35
06.03.2009 14:01
е, на 73-ти набор жена може и да не минат, ама то и няма мераклии да и ги прилагат.
цитирай
34. abadonka - Само дето...
06.03.2009 14:14
...познавам достатъчно разумни двайсетгодишни, но те не биха се хванали с някой чичко. Живеят със свестни момчета, имат си и деца,и нормални семейства.
цитирай
35. coffeen - смешно
07.03.2009 00:28
Това са съвети как да манипулираш някого, съвети за разменни отношения. И само за мъже с по-скромни възможности :) че и за жени такива, които постоянно имат нужда от интрига или драма. Не всички са такива, на някои хора други работи им въртят живота, хич не ме засяга като си изключи телефона, дядо ми ще кажеш в къра все телефон е носел. Жената се тревожи дали мъжът й е жив и здрав и цял, па ако той се е пребил нейде - да си мре там като се е изключил, ха. Опасно е да се опитваш да тревожиш, травмираш, игнорираш и депресираш жена. Тя за теб не е ли човек? Толкова ли според теб може да й е скучно, че да трябва и да се превръщаш в дразнител всъщност? С такива ходове не можеш да задържиш жена, казвали сме го - ок, не й обръщай внимание, пробвай да я разстроиш и тя ще иде при друг - гаранция, освен ако не е фригидна мазохистка. И най-вече - и на теб ли ти е чак дотам скучно?! Колко евтини са станали мъжете с техните номерца и мечтата им да се превърнат в... кучки.
цитирай
36. анонимен - Със тази статия stone се опитва да оправдава
07.03.2009 13:30
разигравките, които явно си мечтае да прилага на жените, защото никоя нормална жена не би ги толерирала.
По повод на курвенско-педераските номера, един виц:
Двама обратни се скарали и започнали да се обиждат един друг. Напрежението ескалирало и единият от тях не издържал:
-Ти си мъж!
-Ти кого наричаш мъж, бе!
цитирай
37. sigrina - [S]
08.03.2009 14:20
Тези начини наистина са ефективни за връзка, но не и за истинска и стабилна връзка. Ако просто искаш да разнообразиш живота си обаче действат на 100% и при мъже и при жени :)
цитирай
38. valeriak - Защо така нападате човека?
10.03.2009 18:18
На мен пък, ми е жал за него. Това си е неговият начин на разсъждение. Само че, дамската половина трябва мнооого да внимава, да не се влюби в подобен индивид, защото става страшно. Самата аз съм минала през една такава връзка, в която господинът едно към едно изпълняваше всичките предписани по - нагоре неща. До едно време вярвах, че наистина ме обича, че с много търпение и доброта мога да го променя, че все в един момент ще оцени всичко, което правех в името на тази връзка. Повярвайте ми, голямо мъчение е, като се има предвид, че съм далеч от 73 - я набор, че се имам за над средната интелигентност, финансово съм независима, работя непрекъснато с хора и имам силно развито шесто чувство, което рядко ме лъже.
Леле, какви страдания бяха, каква драма - от нащърбеното ми его, докато разбера, че тази порода мъже могат и обичат само и единствено себе си. Че номер едно са те самите, а всяка жена е от №2 нататък. Че са изтъкани от комплекси, че непрекъснато трябва да се доказват, завоювайки нови жертви, че трябва да издевателстват над жената до себе си / психически , както е описано горе /, че те не са способни да създават нормално семейство.
Човек се учи, кат се мъчи. Еле, в един момент прогледнах и го отсвирих на секундата.
Две години, точно две се влачеше подире ми, писма, СМС-и, телефони и квото се сетите. Още не го е преживял - че не той е изоставил, а него са го изоставили. Направо му съдрах надутото его и му сринах философията...
Та, нека човекът си разсъждава така, всеки си намира майстора по някое време...
цитирай
39. stone - @43
10.03.2009 19:09
хе-хе, тази думичка комплексар е любимата обида на всички жени в българия към мъжете. значи, ако един човек обича себе си, е комплексиран? ами ти кого обичаш най-много, скъпа, да не би комшията? мен не ме е срам да заявя, че най-много обичам себе си, след това майка си, след това жена си, после вече приятелите и т.н.
по-горе са забелязали, че повечето коментари са оставени от жени; нормално е тяхното мнение да е коренно противоположно на мъжкото. жените заблуждават себе си, че не искат драма и напрежение. аз продължавам да мисля, че точно това им трябва, и да им го давам съответно. американците казват, че думите са евтини, а делата са всичко; значи моето мнение, макар на думи дамите да не са съгласни с него, се потвърждава от делата им, тъй като те непрестанно търсят т.нар. лоши момчета, които осигуряват драма в живота им.
цитирай
40. анонимен - Да бе!
10.03.2009 22:26
Я се свести! На коя са и изтрябвали разни прошляци.Нито затворник,нито мъртвец,шибан пияница или наркоман и другите така наречени "лоши момчета",като патологичните лъжци и всякакви видове психари биха ощастливили жена и семейство.Та повечето от тях дори мразят себе си, затова се изкарват каквито не са,само не знам как очакват да им се вържем , а ако си патологичен лъжец,иди се прегледай,ще ти предпишат едни малки хапченца и всичко ще се оправи.
цитирай
41. анонимен - очевАдно
10.03.2009 23:48
този, който не може да си представи живота си без драма е stone :)))
цитирай
42. valeriak - Скъпи Стоун,
11.03.2009 08:36
С ръка на сърцето, мога да кажа, че първо - най-много обичам детето си, после - мене си и натам - не е важно.
Не се засягай, нищо лично, но, когато един мъж е уверен в себе си, когато знае точно какво иска, когато знае точно как да го постигне, той не се занимава с глупости. Тоест - с мръсни номерца и инфантилно поведение.
Сигурно годините ми са поне два пъти колкото твоите, което ще рече, че имам два пъти повече по - голям житейски опит, щото и грешките, които съм направила са поне два пъти повече от твоите до тук./А, както казва О. Уайлд - странно, но на грешките си хората наистина казват житейски опит /. И ще ти кажа, че с такова поведение мъжът привлича само жени, които приличат на него. Тоест - държат се по същия начин - лъжат, изневеряват, въртят кални номерца и пр. Е и квооооооо? До кога така и до къде така? Всъщност, възможностите са две - или да попаднеш на някоя, с която сте си лика - прилика, или да случиш на някоя овчица, дет ще те гледа в очичките и безропотно ще се съгласява. И няма да има ни достойнство, ни себеуважение. Нямам против овцата нищо, тя е добра, но никой не иска да бъде сравняван с нея. Парадокс, нали? Е, от тези две възможности коя ще избереш? Че ми стана интересно. Защото, една сериозна, стабилна, финансово независима жена, такъв ще ти го отгърми, че свят ще ти се завие, можеш и да се депресираш, даже. Ще те трае едно известно време, ама няма да е много за дълго. И не става въпрос за обич само, става въпрос за много други неща, като кавалерство, почтеност, лоялност, уважение, сигурност, честност и вярност.
Ако си ги чувал, де.
Пак казвам - нищо лично, мога още много да пиша по темата - например - защо се получава такова поведение, ако направим справка при чичко Фройд, Юнг и пр. ще стигнем до модела на поведение в семейството, но вече става наистина много сложно. За комплексите иде реч...
цитирай
43. анонимен - Кристина
11.03.2009 10:29
Браво, много хубав пост. Искрено се забавлявах с размишленията на автора.
stone,
ти наистина ли си на 33 г.? :)
цитирай
44. stone - @47
11.03.2009 11:21
хубаво си го написала, но за съжаление качествата "сериозна, стабилна, финансово независима жена" много малко ме привличат. както и 99% от мъжете. новини, които може да не чула по телевизията: мъжете търсят красота, младост, женственост.
иначе с интелигентен човек като теб ще е трудно да споря, защото всеки от нас може да извади достатъчно доводи в подкрепа на мнението си, та спорът да продължи до безкрайност. както католици и протестанти спорят вече хиляда години, и всеки е прав за себе си и не могат да се съгласят.

последно ще повторя пак (както съм написал трикратно в поста и коментарите), че тези съвети се отнасят до началото на една връзка, когато искаш да спечелиш и задържиш вниманието на жената. никому не препоръчвам да играе такива номерца на партньорката си в живота, с която има семейство и деца.

но в началото, когато ти си един от многото, увъртащи се около една жена, не се ли държиш така, както съм написал, тя ще предпочете някой татуиран хулиган, който кара коленете й да се разтреперват. нищо, че ти може да си много сериозен, некомплексиран, сладък, мил, и добричък. това към мъжете, разбира се. не знам защо само жени постват коментари, явно мъжете мълчат (в знак на съгласие ;-)
цитирай
45. valeriak - Стоун,
11.03.2009 12:07
Имам въпрос към теб. Ами, ако и жената е като теб? Ако върти същите номера с телефона, с приятеля ти, с повсеместното флиртуване, какво става?
Ако ти се влюбиш, а тя те мотае по този начин и след като си поиграе с теб те отсвири?
Защото, съвсем нормално е човек с такова поведение да привлича себеподобни.
Не ми отговаряй, защото зная отговорите. Просто ти давам тема за размисъл.
А тук пишат повече жените, защото мъжете, явно не възприемат подобно поведение, защото щяха да адмирират. Но не са и против, щото щяха да ти опонират .
Така че, радвай се , че поне на нас не са ни безразлични твоите разсъждения.
цитирай
46. анонимен - !!
15.03.2009 20:56
стОун,да има такива мъже,има и такива игрички,но не приемам,че всички жени не разбират за какво става дума.Много е вълнуващо да го надиграеш.Просто трябва голямо търпение и да приемеш ,че всичко е просто игра.
цитирай
47. анонимен - жените, които разбират за какво става дума,
16.03.2009 19:14
изобщо не се занимават с глупости и техните "велики" творци ;)
цитирай
48. furiika - :)))
20.03.2009 14:01
Питам се...20 годишните за жени ли ги броиш?
:)))
А, иначе има донякъде резон в така наречената от теб "драма", до някъде само.
:)
цитирай
49. анонимен - не си в позиция да даваш съвети за успешни връзки
20.03.2009 17:16
Дали наистина 30 е новото 20, и 40 е новото 30, както ни убеждават различни бестселъри? Ето описание с по едно изречение на моите наблюдения върху част от жените, с които съм бил през последните години. Подредени са по възраст.

17 - донесе трева и пушихме в кръг с приятелите й
18 - не можех да я накарам да си тръгнем от дискотека до 4 сутринта
20 - много непостоянна - ту ме търсеше, ту се криеше
22 - трогна се, когато влезе в нас и видя, че съм приготвил ядене, пиене, и свещи на масата
24 - трябваше й 10 секунди предигра, преди да го поиска вътре
26 - бърках й в гащите в колата и после забелязах, че се обръща към мен през рамо, когато се разделяхме
27 - трябваше да мина през 3 традиционни излизания (тоест такива, на които аз плащам) преди да дойде в нас
28 - каза ми, че иска да си поживее още две години, но да я потърся като направи 30, за да се оженим по сметка (баща й имаше много пари)
29 - обичаше повече марковите си ботушки и чанта, отколкото мен
30 - непостоянна като 20-годишната, но без непосредствеността и чара на младостта това хич не ми хареса
31 - обсипваше ме с незаслужени комплименти и си просеше същото в замяна
32 - командваше в леглото
34 - тя донесе ядене в нас и го приготви
36 - остана си със сутиена, докато правеше секс

Заключенията и закономерностите оставям на вас.


цитирай
50. анонимен - не си в позиция да даваш съвети за успешни връзки
20.03.2009 17:24
Явно на много жени си прилагал номерцата си та нито една не се е задържала при теб.
цитирай
51. анонимен - Ама това е основната идея на цялото писание :Д
20.03.2009 19:35
Той НЕ иска да ги задържа, а да ги сменя и разиграва.
цитирай
52. chuchuligata - Здрасти
22.03.2009 20:46
Ако срещна такъв МЪЖ.....съмнявам се изобщо да има Мъже .....но така ще ти бия саркастично и цинично шута ,че ще се чудиш откъде ти е дошло....номера тъпи мъжки .....еми какво да кажа само на такива постъпки тъпи сте способнни.......ебах ти иМЪЖЕТЕ.....хахахахха
цитирай
53. blueskies - всичко описано от теб е изключително гнусно!
27.03.2009 18:09
особено Термоядрената ти опция! ти не познаваш жените! представи си, че момичето, което е влюбено в теб блестяща, облечена със секси рокля, те опита да те целуне, а в същия момент злата черна грозна жена й каже, че е спала с теб? това ли ти е опцията за печелене на ново гадже? НЕ - това е опция за опропастяване на чужд живот! да, вярно, агресията и омразата ще бъдат срещу черната зла жена, а ти ще си останеш добрия и сладък! но тя няма да е същата! тя ще си остане влюбена в теб, но далеч, и скрита в тъмното ще плаче! и един ден ти пак ще я срещнеш - блетяща и усмихната, но вече няма да е същата - защото душата й е ранена! ранена от теб и от твоята детинска глупост!
хубаво помисли дали да оставиш грозния постинг или да го редактираш! защото това е истината
цитирай
54. valeriak - Аз не мисля, че
02.04.2009 18:53
трябва да се редактира постинга. От опит зная, че точно такива мъже има, дори съм имала един такъв в живота си. И наистина, когато си влюбен, а с теб се държат така, както е описал авторът е голяма драма. И възможните варианти са два - ако нямаш воля и себеуважение, влачиш се след него и му търпиш всичките простотии. Ако ги имаш - просто го отсвирваш. Страдаш дълбоко, еднократно, но се спасяваш от протрахирани страдания.
Има един раздел в Rozali.com - казва се " Истински истории ". Ако човек се поразрови там , ще намери много такива и в двата варианта - мъжът да се държи така, а жената го търпи или жената се държи по този начин, а мъжът реве подире и.
Даже тези дни имаше един мъж, който питаше в женския форум как да постъпи, щот жената му изневерила. И не само туй, ми r рекла, че от веднъж не се брои. :(((
Че що да си сменя постинга Стоун? Tака мисли, така разсъждава човекът - всеки си има право на неговото си мнение. Пък оттам нататък, кой какви изводи ще си вади, какво ще си мисли , как ще се варди от подобни индивиди и индивидки си е чисто негова си работа. А, щях да пропусна и факта, че трябва все пак да се съобразяваме и с това, че всичко се връща. Рано или късно, Госпожа Съдбата не пропуска...
цитирай
55. анонимен - с благодарност към автора...
01.10.2009 17:52
затова, че много се смях докато четох "наръчника" му...
stone написа:
.... не знам защо само жени постват коментари, явно мъжете мълчат (в знак на съгласие ;-)

сега се убедих, че ти Стоун и мъжкото мислене познаваш колкото женското :):):)
...смях се на уроците ти по печелене на женски сърца :)...но и коментарите ти си ги бива!
цитирай
56. анонимен - Viara
13.12.2009 19:31
Da.......priatelia mi moje bi go e chel tova, zashtoto mi gi vurti sushtite nomera. Mi da ti kaja taia igra vurvi do edno vreme....v edin moment, jenata se izmoriava ot tazi nesigurnost, sreshta niakoi napulno estestven muj i te zariazva s replikata "ti ne si dostuatuchno zrial"
цитирай
57. анонимен - Ужас...и вие се мислите за мъже...жалка история...
20.05.2010 19:21
coffeen написа:
Това са съвети как да манипулираш някого, съвети за разменни отношения. И само за мъже с по-скромни възможности :) че и за жени такива, които постоянно имат нужда от интрига или драма. Не всички са такива, на някои хора други работи им въртят живота, хич не ме засяга като си изключи телефона, дядо ми ще кажеш в къра все телефон е носел. Жената се тревожи дали мъжът й е жив и здрав и цял, па ако той се е пребил нейде - да си мре там като се е изключил, ха. Опасно е да се опитваш да тревожиш, травмираш, игнорираш и депресираш жена. Тя за теб не е ли човек? Толкова ли според теб може да й е скучно, че да трябва и да се превръщаш в дразнител всъщност? С такива ходове не можеш да задържиш жена, казвали сме го - ок, не й обръщай внимание, пробвай да я разстроиш и тя ще иде при друг - гаранция, освен ако не е фригидна мазохистка. И най-вече - и на теб ли ти е чак дотам скучно?! Колко евтини са станали мъжете с техните номерца и мечтата им да се превърнат в... кучки.


Доста точно казано...;)
цитирай
58. анонимен - BPBnMdbCR
30.06.2011 18:32
I really neeedd to find this info, thank God!
цитирай
59. анонимен - zIXitVECLLfam
30.06.2011 20:05
Cheers pal. I do appreciate the wrintig.
цитирай
60. анонимен - QFcNUSbwIkFMhhgJpAI
01.07.2011 04:15
ThatВ’s not just logic. ThatВ’s rlelay sensible.
цитирай
61. анонимен - XsvyKqnaXOWxIh
01.07.2011 05:53
YouВ’ve got it in one. CouldnВ’t have put it bteetr.
цитирай
62. анонимен - cmJHWYUvigivS
01.07.2011 07:01
You got to push itВ—this esestnial info that is!
цитирай
63. анонимен - WczOyKGG
01.07.2011 10:22
dmZEmo <a href="http://ejbbwhiycblh.com/">ejbbwhiycblh</a>
цитирай
64. анонимен - SDVLZisHtAJn
01.07.2011 10:30
3Srx25 <a href="http://auoduvvpwzkj.com/">auoduvvpwzkj</a>
цитирай
65. анонимен - xCeYjWxTuDmtuHCE
01.07.2011 14:44
lSkvsV , [url=http://otdtfdovtufp.com/]otdtfdovtufp[/url], [link=http://khxzoxwmtijh.com/]khxzoxwmtijh[/link], http://rmgipajceras.com/
цитирай
66. анонимен - PsvAxsWN
01.07.2011 15:26
x8CMNF , [url=http://xkbomhdlhnxk.com/]xkbomhdlhnxk[/url], [link=http://jlwcoxyskadj.com/]jlwcoxyskadj[/link], http://epejaqzcpywu.com/
цитирай
67. анонимен - fJWUwHkEcoMnSCFussa
01.07.2011 18:42
cvPHP3 <a href="http://jaubhfugtkal.com/">jaubhfugtkal</a>
цитирай
68. анонимен - ReXNGmHMdEJUTsB
01.07.2011 19:07
Thanks alot - your awnser solved all my problems after several days struggling
цитирай
69. анонимен - ofHMXdeLwINHPVuqtXJ
01.07.2011 19:18
S4Y9QF <a href="http://yyjpluldnoqw.com/">yyjpluldnoqw</a>
цитирай
70. анонимен - XvQzYYprL
02.07.2011 12:08
CbGyQD <a href="http://lcloocixtpuq.com/">lcloocixtpuq</a>
цитирай
71. анонимен - gJlkvIIu
02.07.2011 13:39
hr6Wiz <a href="http://aepsindddfac.com/">aepsindddfac</a>
цитирай
72. анонимен - EdtdLObuZqwS
02.07.2011 15:59
FAb2tT , [url=http://qrlzrlorlhmu.com/]qrlzrlorlhmu[/url], [link=http://dqlrplpzbljr.com/]dqlrplpzbljr[/link], http://jhisvhyktaue.com/
цитирай
73. анонимен - aMmFdlemUdO
02.07.2011 16:00
HogYHy , [url=http://qxqniincfxzn.com/]qxqniincfxzn[/url], [link=http://rmdimrjnhwod.com/]rmdimrjnhwod[/link], http://zrgjmsrpjovu.com/
цитирай
74. анонимен - iHfHqVvsopNbJTVfb
02.07.2011 16:12
bobp4t , [url=http://gvqwvcglxfjl.com/]gvqwvcglxfjl[/url], [link=http://kbwsptgsrvqq.com/]kbwsptgsrvqq[/link], http://tuaqaccbrfko.com/
цитирай
75. анонимен - qiEAauBX
03.07.2011 14:54
ZckSCZ , [url=http://shluiosxsbll.com/]shluiosxsbll[/url], [link=http://zuqkktpuretg.com/]zuqkktpuretg[/link], http://jhkhdviyihyu.com/
цитирай
76. анонимен - wjyULVuwMFzUlkTFqhN
04.07.2011 13:02
5vWJLN <a href="http://zorptskpyvjw.com/">zorptskpyvjw</a>
цитирай
77. анонимен - abchZJkZreRTJ
04.07.2011 13:16
gFPUAG <a href="http://qflttohccqrm.com/">qflttohccqrm</a>
цитирай
78. анонимен - wdqIHLIYkByjOPDs
04.07.2011 13:22
L19dh1 <a href="http://iehpjjohwtem.com/">iehpjjohwtem</a>
цитирай
79. анонимен - oQDPmTUMBbqKAIgpHfy
04.07.2011 13:38
RsNgYl <a href="http://lkwricwmipyi.com/">lkwricwmipyi</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: stone
Категория: Тя и той
Прочетен: 2491209
Постинги: 106
Коментари: 2433
Гласове: 4352
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031