Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.02.2009 13:25 - Предизвикателства
Автор: stone Категория: Тя и той   
Прочетен: 7609 Коментари: 17 Гласове:
0



Както всичко е относително, така и предизвикателствата зависят от конкретния човек. За един девственик да обладае жена за пръв път може да изглежда като върха на човешкото достижение, но за певец в рок-банда да преспи с поредната фенка е по-скоро досадно. Има обаче предизвикателства, които са трудни за постигане от почти всеки мъж.

Да съблазниш лесбийка
Но не от тези бисексуалните, или тези, които са си фантазирали с жени и са опитвали един-два пъти. Те са лесни. Мъжете никога не са напускали съзнанието им. Говоря за заклети лесбийки, такива, които никога не са си помисляли за мъж като за нещо секси. Направи една от тези сестри предателка към сексуалната си ориентация, и ще заслужиш респект от мъжете (и омразата на посестримите й).

Да участваш в групов секс
Колкото и да е клише, и колкото и мъжете да се хвалят, че бият всички порно-звезди, все пак броят сексуални партньори на средностатистическия мъж е едноцифрено число. Колко вероятно е тези партньори да са били все в една вечер? Участвай в групов секс, и името ти ще си гарантира място в приказките на приятелите ти. Заснеми го с камера, и ще си гарантира място и в YouPorn.

Да правиш секс в църква
Девойките от католически пансиони с карираните полички са доста популярни по порно-филмите, но опитай се вкараш такава в изповедалнята и да изрепетираш сценка от тези филми. Същото е и с еврейка в синагога... будистка монахиня в манастир в Тибет... мюсюлманка в джамия... опа, последното вече става опасно. Освен да гориш в ада, риска да ти отрежат главата е напълно реален.

Да останеш влюбен
Да се влюбиш не е нищо особено. Хората го правят постоянно. Но да останеш влюбен, и да накараш обекта на любовта си да ти отговори със същото, е вече нещо съвсем друго. Не вярвай на сапунките, романтичните комедии, феите и розовите сърца, и лигавите песнички - любовта не е навсякъде около нас. Това, което е навсякъде, е омраза, страх, завист, предателство, егоизъм... и понякога любов. Това е причината хората да поставят истинската споделена любов на такъв висок пиедестал - защото е толкова рядка. Остани влюбен в жена, която е също така влюбена в теб, и си гарантираш тайно завистта и омразата на всички (нещо като печелившите от тотото).

Да съблазниш жена, влюбена в друг
Защо това е толкова трудно? Виж по-горе. Колкото и необичайно да е срещнеш истински влюбена жена, още по-необичайно е да я накараш да забрави обекта на чувствата си и да го смени с теб за една нощ. И най-големият Казанова си подвива опашката, когато разпознае жената, истински влюбена в друг, и се насочва към по-лесни обекти. Влюбената жена има аура, която издава послание, нещо като "Аз дори не забелязвам други мъже". Успееш ли да я съблазниш, името ти остава в историята и ще бъде проклинато в момичешките дневничета в училища надлъж и нашир.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. viki11 - С теб не мислим еднакво. Може би г ...
16.02.2009 13:35
С теб не мислим еднакво. Може би г одините ти се отразяват.
Дори за музикант е предизвикателство да спи с жена, ако му е за първи път! Просто има втори, трети, двадесети и после не може да е като първия път.
Но няма нищо особено в първия път, освен ако си грубиян. Често музикантите са.
А от много секс им е писнало, нормално е.
И на девственик ще му писне, и на поп от много секс. Ако организма ти има нужда от 2 литра вода на ден, не можеш да изпиеш 20 и да се чувстваш добре. И със секса е така.
Не, че има разлика между девственик и музикант. Няма. Вначалото е така, после не е. Какво толкова.

А тези, съблазнителни за мъжа неща, трудни... Първо, не смятам, че са трудни.
И второ, не всеки мъж би се навил на такива годости. За щаствие на жените, нас, все още.
Да живеят мъжете с нормална психика. Зависи от семейството, от ГЕНА, обзалагам се, и от обществото.
Може да е трудно, но можеш да впечатлиш жена, влюбена в друг. Стига да не искаш да я СЪБРАЗНИШ. Евентуално и изостваиш. Когато има смисъл да я впечатляваш, нещата се получават. Ако ти са некоректни сметките, е трудно. Така и трябва! :)

Да останеш влюбен зависи изцяло от обекта на твоята любов. Жалко, ако не си повярваш, и когато разбереш, че всъщност винаги ще си влюбен, че си имал моментна умора от всичко, се окаже, че набързо си забърсал друга! Много жалко.
Аз съм завинаги влюбена. Повярвай ми, никак не е трудно да си. Трудно е да съществуваш такъв. Особено, ако искаш още и още, а не се получава. Защото този живот има много ограничения за нашите удоволствия.

В църква ако правиш секс си ПЪЛЕН ПЕРКО!
Смахнат, за който искам да знам, че такива неща иска, за да му пратя една МАЙНА завинаги.

Комплексар и безсмислен авантюрист може да иска да съблазни лесбийка. Просто иска да развали всичко нормално. И да наложи НЕНОРМАЛНОТО. Защото нормално е ТЯ да избира как да води живота си. И да не я изнудват.
Но комплексаря не може да повярва, че има пишка, ако не накара някоя жена насила да го ПРОИСКА. Тъпня мъжка. Много сте тъпи, честно. С всички мои уважения към тъпотията ви. :*

цитирай
2. pakostinka - Съгласна,
16.02.2009 14:04
съгласна :)
цитирай
3. viki11 - :))))))))))))))))))))))))))...
16.02.2009 14:30
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
И ти ли си комплексар, който смята пишката си за ракета, с която ще лети в Космоса?

Какво като имаш пишка, бе, юнак? Да не си по-малко рогат?
Или това те прави повече верен?
Или стойностен?

Доказа, че съм права. Благодаря, но не исках. Щото тук трябва да живея все още...
(



Пакостинка винаги е отговаряла като мъж. Познайте защо? Или ще ви кажа.
цитирай
4. анонимен - Последното - 5, е най-голямото с...
16.02.2009 15:54
Последното - 5, е най-голямото според мен. За първите 3 - по-скоро е въпрос на мотивация, ако изобщо са важни за предизвикания.
5 обаче, би могло да има много неочаквани последствия:) спр. Опасни връзки.. и от ловец да се превърнеш в жертва..
цитирай
5. felis - "Влюбената жена има аура, ...
17.02.2009 11:57
"Влюбената жена има аура, която издава послание, нещо като "Аз дори не забелязвам други мъже".


Това ми хареса :)
Мда, последното почти невъзможно ("почти" в случая е мааалка вратичка).
цитирай
6. stone - @7
17.02.2009 12:06
е затова съм сложил "почти" - почти, освен за мен ;-)
цитирай
7. анонимен - Желая аз кypвa да си имам
20.02.2009 18:10
Желая аз кypвa да си имам
Да ходим заедно хаванати в ръка
Да я целувам, нежно да я милвам
И пyтkaтa й с бяло да напълвам.
цитирай
8. coffeen - чужди цитати
24.02.2009 11:49
по този цитат в скоро време ще излезе друга статия:
"С българския мъж всичко изглежда възможно, но нищо не се реализира...
Не можем да си намерим гаджета заради комплексите на мъжете
Все повече момичета и жени се оплакват помежду си (оглеждайки се никой да не ги чуе), че не могат да си намерят приятел, че мъжете не ги свалят вече, че дори не могат да си говорят с тях. Това са красиви и млади момичета. Много от тях са и умни, находчиви, борбени. Други са нежни и срамежливи. А трети – разполагат с достатъчно пари, за да не се налага да разчитат на човека до себе си. Възможно ли е в България да има криза на мъжете? Недостигат ли мъже за многобройните красиви жени или мъжете ни вече са достатъчно комплексирани, за да дръзнат да ухажват една жена? ...
проявявайте например известна слабост пред любимия мъж, не се стремете да му показвате силата си"... но някои от жените отказват и не искат да се правят на слаби, те просто не са. и като резултат- на жените, които искат да имат деца и семейство им се налага да се примирят с некачествени мъже. както някои казват, жените си съобразяват възможностите с мъжките невъзможности.
мъжете бягат от отговорност и само си търсят оправдания, че например жените само от пари се интересуват. Интересуват се самите те, защото иначе страшно се комплексират като ги нямат.
Мъжете са нужни, но в друг смисъл и по друг начин, а именно моралния. Достатъчно е да оценявате това, че се стараем да водим равнопоставен начин на живот, да ни оставите да се грижим за вас и да ни дарявате с тази топлина и закрила, която не може да ни я предоставят родителите, приятелите, децата."
Западноевропеецът няма комплексите на българина. Може би има други, но те не го спират в отношението му с нежния пол. И нежният пол за него наистина е нежен. Той уважава женската половина на човечеството. Така е възпитан. Щади психиката й. Може да води открит разговор за емоциите на двамата. Кавалер е, защото така го усеща, а не, за да направи впечатление (жените долавят тази тънка разлика). На всичкото отгоре, той подтиква половинката си да се развива и да върви напред, за да може да се гордее с нея. Не го е срам от приятелите си, когато излиза от бензиностанцията с голямо плюшено мече за нея. Нито има нещо против да си поделят домакинските задължения. Най-голямата му гордост е да я държи за ръка, докато се разхождат и да я наметне с якето си, когато й стане студено.
коментарът ми може да е встрани от конкретната тема, но в идеята на блога ти може би се вписва.
цитирай
9. stone - @10
24.02.2009 16:03
да бе, къде са тези красиви момичета, дето нямат приятели? като вървиш по улицата, 80% са разни кикимори, повлекани, дебелани, или другояче непривлекателни жени.
останалите 20% не се оплакват от липса на мъже, а даже ги разгонват с пръчка, защото обожателите им са твърде много.
и да те светна, качества като "умни, борбени, находчиви, богати", които цитираш, носят нула точки за привлекателността на една жена за мъжете. повтарям, нула. точки носят красота, младост, женственост, нежност. другите неща могат да ме накарат да те уважавам като човек, но не и да те пожелая като жена.
цитирай
10. coffeen - ти обаче
24.02.2009 16:24
продължаваш да си знаеш твоето. аз си направих труда да ти обогатя малко блога и с други гледни точки, но ти просто отказваш да приемеш нещо различно и най-вече достоверно. Искам да ме уважават най-вече като човек, но красивите жени получават само завист, злоба и.. пожелаване. А само едно пожелаване е под нивото на качествената жена. Престани с тези твоите младост и красота, чели сме ти ги. Жената не е предмет. Ще трябва да живееш много години с нея, какво - тогава ли ще се сетиш и като човек да я уважаваш - трябва още отначало да го правиш. Ако ти се ще малко да си поразшириш тясната гледна точка и да излезеш от твоето коловозче и да видиш реалността, в която само непретенциозните повлекани си имат гадже, ето цитираната оригиналната статия
http://self-help.bg/petata-rasa/mars-venera/59-s-bulgarskia-muj-vsichko-izglejda-vuzmojno-no-nishto-ne-se-realizira.html
за да се почудиш още малко на чуждата реалност, която не те карам да приемаш за твоя, ето какво ми каза един колега:
"предрасъдъците и разните рекламни образи, дето ни се набиват, ни лишават от яснота какво искаме и от какво се нуждаем, и най-важното какво можем да дадем. секса за жалост го представят често като нещо, което трябва да получим, но в крайна сметка целия кеф идва от това, което даваш.
иначе за нерешителните мъже... не е леко да идеш и да си поискаш от жена, която ти спира дъха като я зърнеш. лесно се иска от тази, която не харесваш, но ако си влюбен и си млад искаш да я държиш за ръката, повече от колкото да правиш секс. това е буквално така. " това е от реален човек, женен, с деца.
другата статия е писана отмъж, на когото му е писнало..
"Докато не дойде момента, в който навън единствените хора, които ще виждаме ще са боядисани от глава до пети жени, с множество операции и изкуствен тен, които безуспешно ще се опитват да прикриват празното и грозното, избиващо отвътре.
Редом с тях ще вървят още по-грозни мъже, които ще работят усилено, за да си купят малко внимание и да продължат да стимулират тази система."
http://self-help.bg/petata-rasa/mars-venera/58-malkite-chovecheta-s-golemite-problemi.html
и което винаги аз съм твърдяла, споделено от един момък:
мъжете в наши дни са такива, заради това което са ги направили жените ... и обратното, тъпа приказка "че са ги направили" ... по-скоро, това в което са се превърнали ...; но като се замисля, не са ли и жените също толкова потърпевши от обратното"
дано не се дразниш от критиката. успех!
цитирай
11. stone - @coffeen
25.02.2009 10:41
прочетох ти статията. направо щях да се разрева, толкова трогателна беше. отговорът ми е същия: тези жени, които се оплакват от липса на мъже, не са привлекателни за мъжете.
горката ани, която отишла да се запознае с момче, пък то избягало: ами може да не я е харесало момчето. поне културно е избягало, без да казва "изчезвай бе, селянин" както например на мен ми е отвръщала жена, на която съм казал здравей.
цитат от статията ти: "няма причина на света, която да оправдае мъж, който отхвърля жена, която го харесва и е дошла, за да се запознае с него." - нали бяхме равни мъжете и жените? защо тогава не можем да отхвърляме жена? все едно жените не отхвърлят десетки и стотици мъже. но мъжът затова е мъж, стиска зъби и търпи мъжки :-)
цитирай
12. анонимен - Хах! Имах неблагоразумието да п...
26.02.2009 12:35
Хах! Имах неблагоразумието да прочета въпросните статии, които звучат а-ла-Космополитън /нещо с което преди убивах време докато вися в някой салон; сега си нося книжка/. Жал да ти стане чак, за жената, която ги е писала..:)
Понеже споделям мнението на #11 Стоун, само да добавя, че изключително отблъскващо действат и жени с недодялани маниери, въпреки естествената им привлекателност.

цитирай
13. viki11 - Ама ти не искаш да си отвориш ушите!
02.03.2009 17:01
Личка, не разбираш ли, че е малоумно да искам пишка. Тя не е нещо интересно. Тя е ... просто пишка. Ако сревняваме, женските органи са по-усложнени и специални. Вие сте по-обикновения образец на полово същество. Нищо особено.
Обаче срещал ли си много мъже, които да не се влияят от темата за пишката? Аз не. Но има малко. Само умните. Те знаят, че тяхната стойност не зависи от пишка. Нея я имат всички. И по-голяма или по-малка, жените не избират точно по това, както изглежда. Избират по способностите, по това, което им се случва. А то в повечето случаи не зависи от размера. А има мъже с по-малък дар, които са го компенсирали с ум и са за предпочитане пред голяяма пишка, която ... извинявай ... само ръга! А жената пищи и те си мислят, че е , защото са добри. Ама не можеш да му кажеш, че е ... . ЖЕните рядко казват истината на мъжете, когато не са доволни. Мъжете са по "Искрени".
ПРосто искам да не се занимавате постоянно с тази глупост. Защото искам да ви обичам всички, а не само тези, които са по-умни.
И това не е от омраза, скъпи. Омразата е загуба на време за мен.
Но ако не искаш да е така, трябва да предложиш нещо.
Та стойността на мъжа по никакъв начин не зависи от ... половия му орган. Преекспонирате чрезвучайно много важността му, чак е смешно. Това е приумица на мъжете, които явно не са толкова умни, щом са направили от това толкова важен проблем. Размерът е важен за вас, защото се обиждате помежду си на пишки. За нас не е чак толкова. Освен ако си нямате нищо и не можете нищо.
цитирай
14. анонимен - trFhoOaOdix
01.07.2011 03:45
Now I feel stpuid. That's cleared it up for me
цитирай
15. анонимен - IviozaRIqCvRVJONi
01.07.2011 18:53
Xh7pug <a href="http://naahkzibyaah.com/">naahkzibyaah</a>
цитирай
16. анонимен - FlUOXCEXPKfysq
02.07.2011 16:09
wYKKsB , [url=http://thfrbrplrvdg.com/]thfrbrplrvdg[/url], [link=http://ywkabtqopolk.com/]ywkabtqopolk[/link], http://zqxgcabsmnca.com/
цитирай
17. анонимен - yBfPtXGzmqtVl
04.07.2011 13:35
sanSk5 <a href="http://xdkvfltnenho.com/">xdkvfltnenho</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: stone
Категория: Тя и той
Прочетен: 2497304
Постинги: 106
Коментари: 2433
Гласове: 4352
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930