Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.01.2009 14:01 - Богатството води до повече оргазми
Автор: stone Категория: Тя и той   
Прочетен: 5618 Коментари: 15 Гласове:
0



Днес цитирам една статия от Таймс (превода е на Дневник). Аз бях го казал другояче в един мой предишен пост - жените обичат не парите, а мъжете с пари. Тук хората са го обяснили малко по-подробно.

Богатството предизвиква оргазъм От Дневник
Богатите мъже карат жените по-често да изпитват оргазъм. Това заключават учени, цитирани в британския в. "Сънди таймс", установили пряка връзка между удоволствието на нежни пол от секса и размера на портфейла на мъжа.

Тезата ще даде още един довод на онези, които твърдят, че жените инстинктивно преследват богаството.

"Честотата на оргазъм при жените се увеличава с нарастването на доходите на партньора им", казва д-р Томас Полет, психологот Университета в Нюкясъл.

Според него този феномен е "еволюционно адаптиране", дълбоко вкоренено у жените и каращо ги да подбират мъжете според качеството, което могат да им осигурят. Той обаче е част от по-широк кръг теории, известни като еволюционна психология, според които и мъжете, и жените са генетично програмирани да се експлоатират безпощадно в името на оцеляването на гените им.

Женският оргазъм предизвиква вниманието на учените с това, че той не е задължителен за възпроизводството - жените забременяват, независимо дали са изпитали удоволствие по време на половия акт.

Д-р Полет и екипът му провеждат 5000 подробни интервюта в Китай и вземат за основа отговорите на над 1500 жени. От тях 121 казват, че винаги стигат до оргазъм, 408 - често, 762 - понякога, а 243 - рядко или никога. Разпределението съответства приблизително и на данните в западните общества.

Много фактори влияят на изпитването на оргазъм, но един от тях според д-р Полет е основен: "Ръстът на доходите на партньора се отразява и на честотата, за която жената съобщава, че изпитва оргазъм. По-желаните мъже карат жените по-често да стигат до края."

Изследвания в Германия и Америка са показвали въздействието на такива фактори като симетричност и привлекателност на тялото, но и там са засекли, че парите имат значение.

Проф. Дейвид Блис от Университета на щата Тексас в Остин дава следното обяснение: "Оргазмите може да подсилват емоционалното обвързване с висококачествен мъж или да служат като сигнал, че жената е силно задоволена сексуално и поради това не търси секс с други. Иначе казано, оргазмите заявяват: "Аз съм изклютелно лоялна, така че инвестирай в мен и децата ми".

Дебел портфейл = страхотен секс?

"Сънди таймс" дава примери с Хю Хефнър, Мик Джагър и Доналд Тръмп, по които младите жени продължават да се лепят. Досега смятахме, че го правят заради парите им, но се оказва, че парите са и силен афродизиак.

27-годишната Каси от Лондон признава пред "Таймс", че е по-добре да спиш с богат мъж, а всяко момиче, което твърди обратното, просто лъже. "Богатите имат повече сила и власт, успяват и са самоуверени, и харизматични. Знаят какво искат, отиват и си го вземат. Това означава, че са фантастични и в леглото."

"Жените не искат да мислят как ще се плати парното този месец, докато са по гръб. Освен това е по-забавно да правиш секс в "Риц", отколкото в барака, както и да разхвърляш луксозно бельо, а не трикотажни бикини", продължава Каси.

Изданието обръща внимание на факта, че оргазмът е преживяване, което определено не е масово в животинския свят - известно е при някои примати като макаците, например. Щом го има, обаче, значи жените са го развили с някаква цел.

Антъни Литъл, психолог от Университета на Стърлинг, е проследил връзка между промените в предпочитанията на жените и менструалния им цикъл. През повечето време нежният пол търси грижовния мъж, но когато са в пика на плодовитостта си, те се насочват към мъжествени екземпляри - мускули, масивна челюст или... солидна банкова сметка.

Оргазмът не е равносилен на щастие

Проучването обаче не доказва, че жените са по-щастливи с богатите. Професорът по антропология Мередит Смол от университета "Корнел" в Ню Йорк обяснява, че е възможно повечето оргазми с богат мъж - дори той да е пълен боклук във всичко друго - да действат като самоубеждаване на жената, че все пак парите му я правят щастлива.

Като се има предвид, че според Световната здравна организация всеки ден на планетата се правят 100 милиона сексуални акта, няма спор, че сексът остава мощно събитие в човешкия живот, заключават от "Таймс".



Тагове:   води,   оргазми,


Гласувай:
0



1. анонимен - interesno....
19.01.2009 14:21
interesno....
цитирай
2. eien - Ако е верен текстът ,че твърдението се базира на "5000 подробни интервюта в Китай"
19.01.2009 14:25
смея да твърдя, че най-, най-материалните жени, които съм срещала, бяха китайки / заключението ми е от времето на дългогодишния ми престой в Китай/. Изключения- редки, много редки!
Поздрави.
цитирай
3. viki11 - Финансовата задоволеност е още ...
19.01.2009 14:40
Финансовата задоволеност е още един вид задоволеност, която води до отпускане на усещанията до краен предел.
НИщо лошо.
Имала съм усещане за НЕМИСЛЕНЕ за финанси - пълно задоволяване, определено човешкото състояние и мислене се променя. Не самия човек, ако е със здрав разум. И нищо не ти пречи да мислиш... само за секс. Нещо лошо?

Разбира се, че по-привлекателните мъже са за предпочитане. Кой е казал, че само мъжа има рецептори за възприемане на красотата!

А не са щастливи с по-богатите, защото те си позволяват да се държат грубо. Парите дават власт , и ако си с гадна психика, ставаш си гаден. А мъжете така ги възпитават, да са с гадна психика. Дай им власт чрез пари и гледай, как ще тормозят жените. Какво щастие, след като той ползва богатството си, за да се празни в чужди жени.
Освен от пари, хората имат нужда и от уважение!
цитирай
4. анонимен - kam viki. . . ne vsi4ki bogati maje sa ...
19.01.2009 14:45
kam viki ...ne vsi4ki bogati maje sa takiva..poznavam dosta svestni hora, koito parite na sa gi razvalili..
цитирай
5. анонимен - Това е пълна глупост
19.01.2009 15:09
Който го е написал е сънувал, кога за последно сте правили секс с богат мъж? Иди виж безпаричният какво прави. Богатият само си мисли, че парите му могат да бъдат заместител на реалното удоволствие.
цитирай
6. анонимен - Богатите?
19.01.2009 15:14
Имат едни малки пишки те!
цитирай
7. golichka - хах stone :)))
19.01.2009 15:29
Хората обясняващи подробно защо жените харесваме мъже с пари са се справили доста добре.Както прочетох и по-горе една от интервюираните е доста права,че жените не искат да се обременяват с мисли за сметки ,когато са по гръб. Удоволствието от секса с такъв мъж не идва само от факта,че той е финансово подплатен,а и от това,че такива мъже не страдат от комплекси,знаят какво искат,знаят какво и как да осигурят на дадената жена .Излъчват увереност и стабилност,която съвсем в реда на нещата се харесва от жените.Факт е ,че когато вече се стига до създаване на семейство жената наистина търси мъж,който да може да се грижи за нея и за децата им. Едно просто наблюдение в/у семействата може да обясни и на какво се дължат техните разтрогвания. Сред причините са и семейния бюджет.В повечето двойки може да се наблюдава невероятна хармония,но когато се започне с вайкането от къде 2 лева за мляко на детето или поредната вечер на свещи ,защото мъжът няма хубава работа и получава заплата веднъж на няколко месеца...има още куп примери от ежедневието,които нямам време да изброявам,но те убиват някак съвсем нормалните взаимоотношения м/у мъж и жена.
Мисля ще се съгласиш с мен,че жена издържаща семейството,защото нейния господин пак е без работа,не мисли за секс нощем,а за това колко смени да вземе и как да разпредели почивката си,за да си искара повече надници,че все нещо е поскъпнало.А и все пак трябва да изпълнява съпружеските си "задължения" ,които обаче са доста подтиснати....

Ами здраве да е ;)
ПОЗДРАВИ :))))))))
цитирай
8. stone - @7
19.01.2009 17:39
ок, но не става дума за бедни мъже, които не могат да издържат семейството си. дори един мъж с нормална заплата и положение не е някак си толкова секси, колкото този, дето кара ферари, нали така?
а защо, ти си го обяснила в първата част на коментара си. а аз съм писал тук: http://stone.blog.bg/viewpost.php?id=92244
цитирай
9. golichka - stone :)
19.01.2009 18:01
Благодаря за линка,признавам не бях чела този твой пост.Бедните мъже беше малък пример,за това как виждам аз нещата.Моята гледна точка си е правилна за мен и със сравнението за ферари и липса на работа май и двамата опираме в двете крайности.А истината е някъде там по средата :).
Лично аз не намирам мъж с ферари за невероятно желания и искан,но АЗ,за другите не смея да твърдя нищо...
Все едно някой да се опита да ме обори,че Бербатов е най-секси мъж ...глупости...отврат е :))) ,но пак мое мнение.
Тоест примера ми бе с цел да покажа ,че жената наистина изпитва "оргазъм" ,когато се чувства сигурна,спокойна и това и харесва :)

А за мъжете с нормална заплата и положение,немога да кажа,че не са секси ,явно си зависи от приоритетите на жената.Немога да споря за чужди виждания,мога само да кажа,че на мен лично някой обикновен мъж може да ми направи голямо впечатление и то да доведе нещата до "оргазъм" ,както и някой с ферари с една реплика може да ми секне ентусиазма.Въпрос на вкус и разбирания :))
цитирай
10. soho - Затова ли чичковците с пари винаги ...
20.01.2009 10:25
Затова ли чичковците с пари винаги ходят с някви девойки - изпитват милите оргазми, спейки с мъже, на годините на бащите им.

Абе поредната дрън дрън статия... Аз изпитвам оргазъм от мъже, които ми разказват за други жени. А не за това колко пари имат.
цитирай
11. felis - "жените обичат не парите, а ...
20.01.2009 10:58
"жените обичат не парите, а мъжете с пари" - много често те цитирам.
Парите са си фактор, това е съвсем естествено - дават ти сигурност и спокойствие.
цитирай
12. stone - @сохо
20.01.2009 14:25
че ти си била много лесна, бе мила. лесно задоволима, имам предвид. а може ли да четат от пищов, вместо да разказват по памет?
цитирай
13. soho - :)))
21.01.2009 11:43
Зависи от гледната точка
цитирай
14. анонимен - Стоун,
22.01.2009 16:45
Съгласна, качествата изброени по-горе са ключът за успех и магнитът, който действа на жените. Аз винаги гледам качествата, а те обикновено винаги имат резултатно изражение.
цитирай
15. sorceress - :)
04.02.2009 00:48
Не го вярвам аз това.Жената,за разлика от мъжа може да симулира оргазъм...и за достатъчно пари,може да го прави доста дълго време.А докато мъжът й ходи да изкарва още повече пари,тя се чука с първия който влезе в къщата й....градинаря,кабелджията или просто момчето,дето чисти басейна им.После компенсира 'тежкия си труд' под дъртака с шопинг-терапия и спа-глезотийки.Оргазмът едва ли има нещо общо със сигурността и презадоволеността....там просто няма тръпка.И не може да се сравни по никой начин със секса,при който има доза риск и несигурност.Изгодният брак е едно,а истинският оргазъм-друго.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: stone
Категория: Тя и той
Прочетен: 2497752
Постинги: 106
Коментари: 2433
Гласове: 4352
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930