Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.12.2008 12:11 - Перфектната жена
Автор: stone Категория: Тя и той   
Прочетен: 45378 Коментари: 93 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Всъщност аз вече не я търся, защото смятам, че съм намерил дотолкова перфектна, доколкото една простосмъртна жена може да бъде. А и вече съм на 33, което означава, че представата ми за "перфектна" жена се е променила доста, отколкото когато бях по-млад.
Като при повечето мъже, моята идея за перфектна жена се е променяла доста във времето. Докъм 18 години това означаваше жена, която би се съгласила да спи с мен, и пулсът й бие (но честно, ако се наложеше, бих се примирил и с такава, на която пулсът е биел допреди не повече от едно денонощие). Това е фазата, в която количеството идва преди качеството - не ти пука дали тя изглежда като Марта Санчез или като Марта Вачкова.
Стандартите ми се промениха към средата на 20-те ми години, когато придобих повече разбиране за начина, по който работят нещата между мъжът и жената. Разбира се, това беше и времето, когато започнах и да напредвам в кариерата, да се обличам по-добре, да имам неща като апартамент, кола, и пари за харчене - накратко, неща, които ти помагат да привличаш повече и по-качествени жени. Тогава започнах да смятам, че в играта на преследване наградата не е някоя повлекана, която е благоволила да ми обърне внимание... всъщност, наградата съм аз! Тогава започнах да очаквам повече от жените - не само по отношение на красотата, но и на характера, амбицията, отношението.
След няколко години смяна на партньори, красотата (по подразбиране) остава много важна, но всичко друго, от един дълъг списък с изисквания, започва да се свежда само до едно. То всъщност е трудно да се изрази с една дума, може би трябва да го нарека женственост. Есенцията на женствеността за мен е респект, уважение, и разбиране на мъжкото его и мъжествеността. Повече от всичко друго, липсата на тази женственост е причина за провала на толкова много връзки и бракове. Това е толкова важно, и толкова трудно да се намери в наши дни, когато повечето съвременни жени са попаднали под влиянието на "прогресивния" и радикален феминизъм.
Нямам проблем с равенството на жените. Но феминизмът тотално им обърка представите, като ги накара да вярват, че да са равни с мъжете означава да са същите като мъжете. Честно, много жени в днешно време ми се виждат просто мъже с дълга коса и вагина вместо пенис. Толкова много жени се фокусират върху гонене на кариера, събиране на магистърски степени, смяна на секс-партньори, запиване през уикендите, и отказване от умението да готвят и въртят къща, че губят това, което ги прави уникални и привлекателни за мъжете. Филми като "Сексът и Градът" са се превърнали в идеал на цяло едно поколение и подхранва илюзиите им. Женският пол на вида хомо сапиенс, вместо да допълва мъжкият пол, така че да правят едно цяло, се стреми да стане негов дубликат. Ако жена се грижи за мъж, например да му сготви храна или да направи дома му уютен, това се приема като предателство спрямо посестримите й, които, разбира се, не очакват и от мъжа да се грижи за жената.
Е, феминистките също искат да се омъжат, но ако се "продадат" на мъжа по начина, по който майките им са го направили навремето, все едно предават феминистките принципи и се превръщат в майките си (кошмар!). Съответно, те измислиха по-добро решение: да възпитат едно цяло поколение феминизирани мъже, които от всички страни (вестници, списания, тв, филми) са бомбардирани с образи на чувствителни, метросексуални, или направо хомосексуални мъже, и са тренирани да не очакват мъжкото им его да бъде уважавано и задоволявано от жените. При това положение, дори по-традиционно настроените жени, които са готови да отдадат респект на мъжествеността, намират че мъжете са забравили вече какво искат и какво да очакват!
Жени, аз ще ви кажа как да бъдете перфектни - не само за мен, но и за всеки мъж, включително вашия. Рабира се, ще го кажа на тези, които предпочетат да чуят мен, а не войнствените феминистки или феминизираните женчовци.

1. Разберете, че мъжете гледат на нещата различно от жените, и че гледната им точка е точно толкова валидна и достойна за уважение, колкото и вашата. Не опитвайте да превърнете мъжа си в жена и не го карайте да решава проблемите си, както би ги решила една жена. Не му се сърдете, ако изразява чувствата си по различен начин от вас. Няма нужда (а и няма да успеете) да вникнете в начина, по който той разсъждава - просто приемете, че той е различен от вашия, и го уважавайте.

2. Респект, уважение, и вяра в него са по-важни за мъжа, отколкото обяснения в любов. Може да е трудно да го разберете, но е така. Какво би предпочел да чуе един мъж от жена си: "уф, моя е мухльо, ама си го обичам" или "не съм лудо влюбена в него, но го уважам като мъж" - ако не сте се сетили, второто. Ако мъжът не чувства, че партньорката му има респект към мъжеството му, ще го потърси на друго място. Дали ще е при друга жена, при приятелите си, в спорт и хоби, или в чашката, е въпрос на обстоятелства, но задължително ще го потърси.

3. Дори и мъж, който изглежда много силен и самоуверен, има крехко его. Особено в България любимо нарицателно ни е "комплексар" - аз лично не мисля, че това може да е обида за когото и да било - то е просто реалност. Всеки ги има. Ако уважавате егото на мъжа си и се отнасяте с респект към него не само насаме, но и пред семейство, приятели, и дори непознати, той ще мисли, че сте най-великите жени на света. Ако опитвате постоянно да се налагате над него, както една типична феминистка би направила, просто подготвяте почвата за развода.

4. Не му отказвайте секс. То се подразбира. Няма "боли ме главата", няма "не съм в настроение"

5. Ако той ви казва искрено какви според него са проблемите във вашата връзка, но вашите приятелки ви казват нещо друго, слушайте него, а не онези кучки, които от завист и злоба искат да превърнат и вас в мъжемразки като себе си.

6. Уважавайте амбициите и мечтите му. Жените обичат сигурността, но мъжете имат нужда постоянно да покоряват нещо ново. Да ловуват. Да завладяват. Да побеждават. Дори да е нещо наивно и маловажно като хоби, спорт или плейстейшън, за него то удоволетворява тази нужда. Уважавайте това.

7. Не се занемарявайте. Мъжете са визуално ориентирани. Красотата над всичко. Ако се оставите да надебелеете или погрознеете, това е директно неуважение към неговите естетически чувства. Един от най-лесните начини да правите мъжа си щастлив, а толкова много жени го пренебрегват.

8. Мъжът се чувства добре, когато поддържа жената и семейството си. Това е просто в центъра на неговото същество. Така че дори и вие да вземате по-голяма заплата, никога не му натривайте този факт в носа. Покажете уважение към мъжа, който изпълнява ролята си на осигуряващ подслон и храна, и го подкрепяйте ако временно е неспособен да изпълни добре тази роля.

И това май е всичко. 15 минути, отделени за четене на моя блог, и вече сте перфектните жени!




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. rpatel - Забавно, обаче на моменти малко ...
02.12.2008 12:21
Забавно, обаче на моменти малко прекаляваш със съветите! Но все пак си е нормално, ти си мъж и никога няма да успееш да разбереш как излежда светът от наша гледна точка. :-)
цитирай
2. miaa - Благодаря за хубавия постинг. . . и ...
02.12.2008 12:23
Благодаря за хубавия постинг...и искам нещо да добавя, сексуалността на жената ... се определя... от погледа й, от отношението и към мъжете....пожелавам ти пълноценен ден!
цитирай
3. blueskies - о мадре!
02.12.2008 12:26
Господи прости на заблуденото си чедо, защото не знае какво говори!
цитирай
4. akasha85 - а, ако...
02.12.2008 12:31
крехкото му его е крехко, защото му липсват някои качества....това означава ли, че трябва да го лъжем и заблуждаваме, че е нещо, което не е, само за да му поддържаме егото....и видиш ли един ден се помисли за много велик, само защото сме му направили услугата да си мисли така....
всеки трябва да има реална представа за себе си. И ако недостатък е слабото му его, не е виновна жената, а това, че той е лабилен. Негов проблем. Да царува цар, който е развалина, е по-зле, отколкото да признае величието на царицата :)))
цитирай
5. анонимен - Стоун,
02.12.2008 12:31
Имам точно такъв партньор като теб, а той е намерил описаната тук жена:)) И това не е даденост, а въпрос на постояннна 'работа'.
Готино си го написал, въпреки да ми е ясно, че няма да те разберат всички.
Поздрави!
цитирай
6. laura - Ако
02.12.2008 12:34
си намерил в една жена, всичко това, което си изписал - ти си по-велик откривател от Колумб!
По-скоро бих казала - "Блажени са верующите" :)
цитирай
7. martito - Виж ти. . . Добре звучи. . . Особено ...
02.12.2008 12:35
Виж ти... Добре звучи... Особено пък от позицията на Христовата Ви възраст - едва ли не може да се схваща като библейски текст...:)
Но все си мисля, че това не е всичко, предполагам можете да добавите и други съветчета?;)))
цитирай
8. guinness - това, което си написал научих по трудния начин :))
02.12.2008 12:42
прав си за всичко, до едно. Лек ден и здраве за семейството ти!
цитирай
9. golichka - Поздравявам те!
02.12.2008 12:47
На 90% съм съгласна с теб,но повярвай ми,че вижданията и ъгъла от който гледа една жена,няма начин да е на 100% препокрит с мъжа.
И все пак противоположностите се привличат.А и в крайна сметка нямаше да е интересно,ако нямаше онези малки търкания(говоря за нормалните кавги).
И още един малък съвет,една жена трябва да владее изкуството на отхвърляне и привличане,защото ако всичко е толкова "идеално" няма да Ви е интересно на Вас мъжете :)
цитирай
10. benra - аз пък си мисля,че няма
02.12.2008 13:20
идеален мъж или идеална жена.Просто, когато намерим човека го гледаме през всеопрощаващи и обичащи очи. Не става така-вадиш листчето, отмяташ точките и викаш-ура, открих. Обикновено други неща ни водят. Но естествено, че подсъзнателно търсим качествата у човека, с кого сме и ако намерим голяма част от тях го обявяваме за идеалниЯТ
цитирай
11. анонимен - Жените се феминизираха
02.12.2008 13:21
Нищо ново.. тово га има във всяко второ списание ...просто явно си чел малко женски списания. Но жените се феминизираха именно защото освен всичкото това трябва да изглеждат красиви, да са на работа, да не са уморени, да са усмихнати....да пазят егото му ? И защо ще го правят и срещу какво....абе хора 50% от мъжете и секс немогат вече да правят .... какво да не им отказват жените... толкова ги мързи...А мъжете пазят ли егото на жената? Или жените са дебилни и нямат его ? Или нямат нужда да се държат към тях като ЖЕНИ , ама се държите с жените като с МАЙКИ ....Знаеш ли жените разбраха, че всъщност голяма част от мъжете са с болна психика и третират света като деца...страхливи, нерешителни, мързеливи , ЕГОистични и с претенции да им е удобно тропкат с краче, без да правят нищо ... Жените разбраха , че им е по -лесно да си гледат децата сами и да си имат любовник. Да вече жениет стават и си тръгват след секс и се будят сутрин с репликата "Какъв е тоя крокодил" но не защото жените го поискаха... а защото мъжете се харзулнаха по пързалката на нежеланието се да се ПРОМЕНЯТ спрямо , променящия се свят.....ВЕЧЕ МЪЖЕТЕ ПЛАЧАТ .... тогава каква е алтернативата на жените? Наложи се те да са МЪЖЕТЕ в живота.
цитирай
12. net - Разумни съвети!?
02.12.2008 13:21
Но тях трябва да ги чете не само жената, но и мъжът-за да бъде истинският мъж във връзката
цитирай
13. stone - @4
02.12.2008 13:24
хе, че мъжът ако не го бива, той и не заслужава перфектната жена ;-)
далеч съм от мисълта, че всички мъже са перфектни. но за тези от нас, които се имат за успели и стойностни, това са критериите за избор на жена - които съм изброил.
който не успее да се вреди с такава, може вината и в него да е.

на останалите - благодаря за коментарите и съгласието. чакам пакостината да напише коментар, че то този пост всъщност го написах малко в отговор на нейния от онзи ден
цитирай
14. hara73 - истината е в това ,че всяка жена има
02.12.2008 13:25
в себе си всичките тези ,качества че и повече дори ,стига да открие мъжа ,който ще я накара да ки покаже на бял свят. Всичко зависи и от двете страни ,не може само единия да дава ,а другия да получава ,понякога трябва да се правят и компромиси , но все пак трябва да има равновесие .
цитирай
15. soho - Съглсна съм с теб!
02.12.2008 13:46
Тези неща, които си изброил са напълно правилни, съобразявам се с тях и преди и сега. Защото съм жена и обичам мъжете такива каквито са и каквито трябва да бъдат.
цитирай
16. анонимен - Снежанка
02.12.2008 13:46
Половинчато и донякъде егоистично - ние преди всичко сме хора, а след това мъже и жени.
цитирай
17. glarus - За мен авонимният е абсолютно прав.
02.12.2008 13:55
И се пак, ако една жена притежава или спазва - което едва ли е трудност за нея всичките тези изисквания, ще бъде и доста "безцветна".
Всяка жена има капризи, коитоэ ако мъжът не уважава и не приема, тя престава да бъде същата жена, защото от природата е създадена така.
Жената жадува за внимание и съобразяване и тя си има свое женско его, което не е подвластно на промени винаги. Жената не обича да се чувства като втора цигулка в семейството отдавна и затова възникват противоречията. Това, което може мъжа е едно, и това което може жената е съвсем друго, но в последно време ролите се разменят и наистина всичко като , че ли е за сметка на по - слабия пол
Поздрави!
цитирай
18. lubopitstvo - Благодаря, но нямаше нужда. Вси...
02.12.2008 14:34
Благодаря, но нямаше нужда.Всичко, което си написал отдавна е част от мен самата.Дори не ми минава през ума да съм друга.Сигурно, перфектна съм се родила...
Като се замислих, изключвайки природната женска красота, която не зависи от жената и от нейното желание, всичко друго се постига, ако се осъзнае една простичка идея - не искам да съм сама!Ако наистина не иска, тя става перфектна.Иначе, пак остава сама.А хората не са родени да са сами, независимо жени ли са или мъже.Поне при мен така стоят нещата.
Но виждам, че аз май съм в миналото.Сега малко се е пощурил тоя живот.Май много жени са си вирнали носовете - това е пагубно и за мъжа, и за децата, а и за жената.От криворазбраната еманципация обществото само губи.
А бъдейки перфектна, жената си запазва правото и на женските капризи, и на всичко друго женствено.Та кой мъж може да откаже нещо на една перфектна жена!...
цитирай
19. cornflower - съгласна с анонимен 11
02.12.2008 15:00
съгласна с анонимен 11
цитирай
20. suge - Ей тука имам нужда от пояснение:
02.12.2008 15:20
"Разбира се, това беше и времето, когато започнах и да напредвам в кариерата, да се обличам по-добре, да имам неща като апартамент, кола, и пари за харчене - накратко, неща, които ти помагат да привличаш повече и по-качествени жени."
Акъла ти дойде с парите? ...И какво значи "по-качествени жени"? / за красотата е ясно/
цитирай
21. анонимен - i az iskam .....
02.12.2008 15:39
...kude da sloja podpisa si?...
цитирай
22. анонимен - От постинга личи, че авторът досега ...
02.12.2008 15:39
От постинга личи, че авторът досега не е имал пълноценни отношения с жена.
цитирай
23. evata - съгласна???
02.12.2008 15:40
да - с това че всяка жаба трябва да си знае гьола; че една жена може да спечели(не пари) много повече, когато се държи като жена, а не като грубо разнополово с цветущ речник. Но и в едно съм се убедила от моя 28 годишен живот - един мъж никога не трябва да има чувството, че е получил цялото обожание на жената до него - тогава , както си казал - ще потърси ново поле за изява. Винаги трябва да има още нещо, което ловецът в него да тъси да покори. А това за визуалното и външния вид важи и в двете посоки.
цитирай
24. анонимен - ot postinga se 4ete, 4e avtora, p...
02.12.2008 15:46
ot postinga se 4ete ,4e avtora , pisheiki za tova ako i da ne e imal...(ma, k'vo zna4i pulnocenni?),ima 8 verni popadeniq za ..veroqtni pulnocenni otnosheniq.. v suotnoshenie muj /jena ..../kakto iskash go razbirai /
цитирай
25. guinness - когато се омъжих баба ми ми пожела да се обичаме и да се уважаваме
02.12.2008 15:49
Девойки, прочетете без да се дразните и ще схванете идеята. Не става дума за това какви мъже има по света, а какво прави мъжа щастлив. Пък вие, ако искате го ощастливявайте, ако искате недейте. Зависи колко време искате да сте заедно.
цитирай
26. анонимен - do lubopitstvo - от анонимна 11
02.12.2008 15:52
аз съм анонимната 11. Моля те ...омръзна ми да слушам за перфектни жени ... а реалността друга... в кое си перфектна ? Да си жена? Кретрии чий? Отвори който и да е форум жениски и виж всяка втора жена напипала мъжа си с любовница се обявява за перфектна. Сега малко се отмести от огледалото и погледни през прозореца света... а виждаш ли имало и други хора освен теб...чудо... Да права си че човек иска да споделя и да не е сам ... затова и можеш да видиш все още необръснат от седмици морук със симпатична девойка-домакиня-труженичка-майка, при това дори се е усмихнала!!!! Не ме разбираите погрешно живея си с мъж който е свестен изобщо немога да се обявя за ПЕРФЕКТНА.
цитирай
27. guinness - до анонимка 11
02.12.2008 15:54
хващаш се за думата. спокойно. не сме на изпит. дишай дълбоко. живееш с добър мъж, пази го, това е.
цитирай
28. анонимен - guinness,
02.12.2008 15:58
ima li davnost t'va mujko-to shtastie?
цитирай
29. guinness - анонимен 30 :)))))
02.12.2008 16:03
много добър въпрос. трябва да питаме stone, аз съм просто жена :) емпирично - давността е 2 часа :))
цитирай
30. stone - @31
02.12.2008 16:14
хе, няма човек приживе щастлив.
древногръцка мъдрост. само умрелите са щастливи. на живите все им липсва нещо, все нещо гонят... и като го намерят, почват да гонят нещо друго.
цитирай
31. guinness - аз съм щастлива. искам малко :)
02.12.2008 16:16
цитирай
32. анонимен - nema da komentiram,shtoto...
02.12.2008 16:18
xm..sorka ma ..mn tup otgovor ...a tolko-va... da go4akah...nadqvaiki se ,4e shte jivna..:)
цитирай
33. guinness - 34, ако чакаш да живнеш, значи вече си щастлива (умрела, де) :)))
02.12.2008 16:19
цитирай
34. анонимен - ..t'va ,az kato pisha..mnogo mi se razbiralo ,ve4e "be"..
02.12.2008 16:21
ax razkynspiriraxa..xa.xaxa me :P
цитирай
35. анонимен - ...
02.12.2008 16:26
ai spiram ,4i nogy ikzistnecialno..vze da stava

..i shtoto na men,znam,4e-nqma kak "da mi stane" misla da se oteglq bez da stavam... :) p.p interesen kod beshe posledniqt ,s koito vlqzoh...:):)
цитирай
36. pakostinka - Ау,
02.12.2008 16:36
каква интересна дискусия съм пропуснала :)
Съгласна съм с теб - женствеността е най-важното нещо, на което трябва да е носител една жена - същото е и с мъжествеността за мъжа.
За съжаление смятам, че повечето мъже имат проблем с равнопоставеността затова искам да ми дадеш дефиниция за "равнопоставеност" между теб и партньорката ти във връзката ви и конкретни дейности, които я доказват, след което ще ти кажа защо и те питам ;)
цитирай
37. answer - материалът е много верен
02.12.2008 16:46
Жените и мъжете са различни, абсолютно ненужно е да се съревновават. Как се доказва кое е по-добро - тя е направила баница, той е сменил гумите на колата; тя се фръцка в рокля, той си е пуснал брада. Дватата пола се допълват те не си съперничат.

Всеки мъж знае кой продължава живота, не е нужно да се доказва в ежедневието, Всяка жена знае кой би набил крадеца. За съжаление клонирането е на път да обезличи ролята на мъжкия индивид, но както всеки мъж има нужда от жена, така е и за жените.

Тоест двата пола са неразривно свързани, няма място за конкуренция. Уверените мъже и жени го знаят. Тези, които са опознали и осъзнали себе си като пол са наясно, че едно отмятане с ръка на косата е доста по-чувствено от силиконови устни. Но нещо, което мъжете също трябва да разберат и приемат е, че жените не носят прашки заради тях и не си лакират ноктите, за да ги забележат...

Но няма как светът е така устроен, ние сме от различни планети, освен да се обичаме друго не ни остава.
цитирай
38. lubopitstvo - Искам да отговоря на анонимната, ...
02.12.2008 17:01
Искам да отговоря на анонимната, която така силно подразних.Пита ме в кое съм перфектна.Ами имам самочувствие.Това самочувствие го придобих от дългата си връзка със съпруга ми.Ако щеш вярвай - човека ме обича.И не иска да ми изневерява, защото в мен намира всичко, от което има нужда един мъж.Имаме си две дечица, работим заедно, гледа ме по цял ден и все още не му омръзва да ми повтаря-днес си много хубава, аз имам най-добрата жена, моята жена е най-умна.Поразителното е, че чувствата му се усилват с времето-сигурно, защото ме опознава все повече.Та си помислих, че съм перфектна.Може просто пък на мъж да съм случила.Но това, което казва авторът на поста е правилно за мен.Аз постъпвам както той съветва и само съм спечелила от това.
Пакостникът не ме пита мен какво е равнопоставеност, но аз ще отговоря, защото това е важен въпрос, съдържащ се в контекста на темата.Равнопоставеност е, когато имаме еднакви права и задължения.Нищо повече.Когато жената ходи работи наравно с мъжа си, няма как от нея да се очаква да е и суперсамостоятелна домакиня и майка.У нас и двамата правим всичко.И ако не го прави наравно с мен, вижда тъмната ми половина.Промениха се времената.Променяме се и ние-няма как.НО - въпросът е да уважаваш мъжа си, да му даваш правото да взема важните мъжки решения - пак можеш да влияеш, но ако го правиш тънко-става по твоята, но той е щастлив и те уважава, да му се поглезиш като жена, да му се порадваш като на мъж.Това са вечни отношения и са за нашето междуполово добро.Иначе не вървят нещата и идват скандалите, наразбориите, разводите и самотата.
цитирай
39. roniabg - брей :)
02.12.2008 17:21
много правила, много чудо. играта е жестока.
цитирай
40. uazi - ne sam mnogo
02.12.2008 17:22
Не съм много съгласна...
Според мен не си търсиш партньорка, ами прислужничка.
Истинската партньорка ще те уважава, ако си достоен и си показал, че го заслужаваш. В замяна и тя очаква уважение. До колкото виждам, ти не уважаваш нейните нужди. Помисли защо ти отказва секс, можеби защото не си в състояние да я предразположиш за секс? Ако си бил в състояние, нямало е да ти откаже. Крехкото его се лекува с подкрепа и честност. Не може да го лъжеш, че е велик, като не е. Но можеш да му помогнеш да стане такъв.
И какво означава "Недейте да надебелявате"? Ако правилно се сещам се разхождат 70 % мъже на твоите години с шкембета, 4 дневна брада и други такива красотийки. Към кои проценти се числиш ти?
И как изглежда една красива жена? Можеби с къса пола и тон пудра? Женственост не е това. Женственост се излъчва и от вътре и не е свързана само с външността.
Аз все си мисля, че това е партньорството - подкрепа, доверие, уважение - и за двамата. Аз съм на 23... като стана на 33 ще знам повече.
цитирай
41. speechless - Истина е
02.12.2008 17:30
Хайде и аз да се наредя на дългата върволица. Браво пич, сигурно и Христовата ти възраст е "посадила" житейски нравоучения. Истината е, че наистина си прав, препоръките се приемат. Уважение и женственост - в комбинация!
цитирай
42. simona34 - да разбирам ли, че
02.12.2008 17:31
независимо, колко е успяла в своя живот жената, тя трябва да търси "награда" в лицето на някакъв мухльо? Не, мерси!
Осемте съвета по никакъв начин не се отнасят за нормалните жени, живеещи в 21 век, уважаващи себе си, доказващи на какво са способни (и без "патерица" до себе си, която се нарича "мъж" само защото има пенис и като така- трябва да бъде глезен, ухажван и обгрижван)
Вероятно са предназначени за комплексирани, 17годишни момиченца, за които блондираните и силиконирани чалгаизпълнителки са образец за подражание и чиято основна цел в живота е да си хванат по една "награда" с "апартамент, кола и пари за харчене" (дори това да означава- боксониера в "Люлин"10, Голф2 и два лева в джоба)
Подобни съвети могат да се прочетат в "Космополитън" и други подобни чиклет писания, ама там обикновено пропускат да квалифицират "наградата" като обикновен, средностатистически български неудачник, на когото голямо му е единствено самомнението.
и понеже, очевидно си още в процес на търсене на тази т.нар. ПЕРФЕКТНА жена, позволи ми да ти дам съответните контрасъвети:
1-Разбери, че жената не е мъж и не гледа на света като мъж, надарена е със значително повече чувствителност и интуиция, затова при нея чувствата оказват влияние при вземането на решения, но това не я прави по- малко човек и затова- УВАЖВАЙ Я! (не се забелязва подобно нещо в по-горе написаното)
2- Един мъж трябва ДА ЗАСЛУЖИ респекта, уважението и вярата. Не очаквай, че ще ти ги поднесат наготово, само защото, видите ли, е мъж и му се полагат.
3-Същото се отнася и за великото му ЕГО, което, според теб, трябва старателно да бъде лустросвано. Ако един мъж е такъв на място, няма нужда от подобен съпорт. Ако очаква да види обожание в очите на жена, въпреки че мухльовщината му е основна природа, то блазе му за жената, която си е избрал :-) Явно точно такава му се и полага, но това едва ли я прави "перфектна"
4-(е, тук се смях най много). При жените сексът не е просто задоволяване на нагон. И въпреки, че очевидно смяташ жените за някаква по - низша каста, те също имат ПРАВО да вземат решение дали им се прави секс точно сега и точно с НЕГО. Една жена трябва да бъде предразположена. В противен случай, не се изненадвай, че не те очакват с широко отворени...крака.
5-Не е задължително, но е желателно да се взема предвид и мнението на ЖЕНАТА по отношение проблемите в една връзка. Някак, трудно ми е да си представя, че само мъжът е този който определя правилата и начина по който ще се играе тази игра, която всъщност е за двама.
6-Уважавай амбициите на жената до себе си, защото ако тя няма такива и единствената и цел в живота е да ти бъде покорна и любяща...слугиня, докато ти си разцъкваш плейстейшъна, ловуваш, спортуваш, това едва ли е наистина жена. По - скоро си попаднал на говоряща разновидност на някакъв примат.
7-Много добре ще изглежда една прекрасна жена до оплешивяващ, с бирено шкембенце, небръснат от дни, размъкнат и запуснат...хм, трудно ми е да го нарека мъж, нали? Мисълта ми е- поддръжката на външния вид не е само прерогатив на женския пол, ако ме разбираш, какво намеквам.
8-ЩОм като мъжът се чувства по- мъж поддържайки семейството, то има два варианта- или да се стегне и наистина да го прави, вместо да се оплаква и хленчи колко е несправедлив живота към него и себеподобните му, или да си намери жена, която наистина е по- назад с материала, та да може да се прави на велик в нейните очи, независимо от жълтите стотинки в джоба си. Иначе излиза че една жена не само трябва да мъкне на гръб финансово- немощния си партньор ами и да го величае. Някак, не ми се вижда логично...
Отделените 5 минути за прочитане на коментара ми, дали те направиха велик и направо перфектен? Едва ли. Много се съмнявам, че и съвети те ми ще бъдат взети под внимание.
Успех в търсенето на ПОДХОДЯЩАТА жена!
цитирай
43. stone - @pakost 38
02.12.2008 17:33
ами тя любопитката #40 ти е отговорила вместо мен. при мен е малко по-различно. няма смисъл и двамата да правят едни и същи неща; номерът е да си ги разделим по равно. например, аз да нося парите, тя да ги харчи ;-)

@42 - къде видя, че ми отказва секс? на мен не ми отказва никоя ;-)
това е general advice, тъй да се каже. в името на the public interest.

@44 simona - че си интелигентна жена, няма спор. и че това качество е доста безполезно в привличането на мъж, също няма спор. съчувствам ти.
цитирай
44. roniabg - public interest
02.12.2008 17:39
хубаво, ама от коя епоха в развитието на човечеството? хм.
цитирай
45. belisima777 - Абсолютно си прав, повлеканите ...
02.12.2008 17:59
Абсолютно си прав, повлеканите дето се възмущават ги мързи да направят нещо за себе си и го докарват от сравнения, от тези сравнения в темата реплика на твоята аз оставам с впечатлението, че вариантите са два, или мъжете да са перфектни като жените - нежни, мили, красиви, уважителни с красива фигура, с прекрасна кожа и коса (пази Боже) или жените понеже не са съгласни с твоите критерии, значи искат да приличат на мъжете - с кореми от ражданията и от депресивното тъпчене:))))и да ги харесват и така ЗАБЕЛЕЖИ
За мен темата - реплика е написана от жена, която има изключително ниски критерии за себе си.
цитирай
46. kasnaprolet9999 - До колкото разбирам
02.12.2008 18:01
В случая авторът говори за съжителство, което задоволява и двете страни и това е поставено като основа, върху която би трябвало да изграждат своите взаимоотношения.А не ако мъжът е мухльо, а жената трябва да го носи на гърба си, или обратния вариант.
Неговите съвети са предназначени за жени, които са доволни от своя избор и искат да запазят мъжа до себе си-как трябва да постъпят. Това е гледната точка на мъжа и разбира се не може изцяло да се покрие със женската, пък и не е необходимо. Наистина за мен беше полезно да видя какво мисли един средно-статистически мъж и до колкото ми е възможно ще се съобразявам с това. Тук има доста полезни неща, те наистина би трябвало да са взаимни, но не това е темата на този постинг, а мъжката гледна точка.Вече имам 30 г. брак и съпругът ми ме обожава, така че приемете насериозно коментара ми, зад него стои солидна практика.
цитирай
47. roniabg - уф, не говорете за практика, моля ви!
02.12.2008 18:09
а забавлявате ли се? можете ли да припадате от смях заедно, да дивеете и да правите щуротии заедно?
цитирай
48. lubopitstvo - lubopitstvo
02.12.2008 18:52
Stone, любопитката да ти отговори, че голяма глупост си написал с това последното-мъжът да носи парите, жената да ги харчи.Много инфантилно звучи.Така ще си придобиеш не перфектната жена, а перфектната използвачка, която след по-дълъг или по-къс период няма да можеш вече да гледаш.Ако пък не си пада по магазините, ще се сдобиеш с една подтисната асоциализирана жена, която ще ти е скучна.Има и трети вариант - да ти харчи парите за разхубавяване и да тича по чужди мъже.Не ти препоръчвам такава равнопоставеност.Обречена е на провал предварително.
цитирай
49. viki11 - Ужасно ме засмя. Значи да ходиш по ...
02.12.2008 18:58
Ужасно ме засмя. Значи да ходиш по гъзъ на мъжа било ЖЕНСТВЕНОСТ. иДИ СЕ гръмни. Време е да разберете, че на нас ни трябва мъжественост. А това значи, да имаме равни права. А не аз ти угаждам, а ти си много добре от това. Има още много да се учите. Но няма къде да ходите. Няма да стане в твоето объркано поколение.
цитирай
50. viki11 - Имам сериозно предложение за теб. ...
02.12.2008 19:00
Имам сериозно предложение за теб.
НАУЧИ СЕ ДА ДОПЪЛВАШ ЖЕНСКИЯ ПОЛ, ЗАЩОТО И БЕЗ ТОВА ПО-ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ РАБОТАТА СИ Я ВЪРШИМ САМИ В СЕМЕЙСТВОТО.
тАКа е в Норвегия, и връзките вървят перфектно. Мъжът веднага става да оправя масата, щом жената се надигне. Не седи да трупа корем.
цитирай
51. stone - @50 любопитката
02.12.2008 19:12
айде стига де, от майтап не разбираш ли? в нормален разговор се разбира по интонацията, а в интернет се слага ;-) след изречението, както и съм направил.

@вики - да, може и така да е в норвегия. а в швеция мъжете сядат на тоалетната, като пикаят. so what?
цитирай
52. andreytcho - Ей този Камен :)
02.12.2008 19:18
Радвам се че си намерил ЖЕНАТА.

Аз имам време до 33 та ще видя ако има още една бройка като твоята мацка :)
цитирай
53. lubopitstvo - Разбирам, бе, разбирам. . . първо си ...
02.12.2008 19:56
Разбирам бе, разбирам...първо си казах-майтапи се момчето, то умно момче - не може така да бърка из основи.Пък и ето- турил знак :), ама после си викам-малейййййййй, ами ако греши как ще си обърка живота!Чакай да му обясня, че положението може много да загрубее :))
цитирай
54. анонимен - Перфектната жена?
02.12.2008 22:20
Тя е жената, която без думи, само в погледа на мъжа разчита :Какъв цвят трябва да бъде косата й днес или коя перука да сложи! Какво трябва да облече тя, и какво да приготви за него! Какво да сготви, и дори разбере ще имат ли гости довечера! Колко думи, и какви д аму каже! Кога и как да му се усмихне! Кога до го пожелае, къде и колко! Кога да се обади и какво да каже на майка му!!!
И всичко това разчетено в един негов поглед! Без думи!
Такава жена има...........но само в Рая!
Търпение и старание, мили мъже!;))))))))))
цитирай
55. iliada - мисля
02.12.2008 23:26
че даваш доста добри съвети на жените ,стига да има кой да се влуша в тях !
Ако се публикуват и съвети към мъжете в следващ постинг ,ще бъде по-справедливо-нали?
цитирай
56. анонимен - haresa mi mnogo, prav si, napalno ...
03.12.2008 08:59
haresa mi mnogo , prav si , napalno prav.. no nedei taka , ne vsi4ki jeni sa feminizirani... az naprimer si pritejavam tazi jenstvenost za koqto govori6 i se otnasqm kam parktnura do men kakto si go opisal.... vse o6te ima i takiva jeni, kakvito tarsi6 i iska6, vajnoto e da q sre6ne6
цитирай
57. анонимен - пак от мен ядосаната №11
03.12.2008 10:43
попитали семейство, кактака имат 50 годишен брак ... жената отговорила. А аз на мъжа съм оставила важните решения, за мен елементарните и така сме си щастливи. Е какви са вашите решения ?- попитали жената...-Ами къде ще учат децата, къде ще ходим на почивка, какво ще вечеряме, какви да са мебелите, и т.н. - А тогава мъжа какво решава? - жената казала : Нали Ви казах , той е умен и затова взема важните решения : Дали сме за европейския съюз или не, дали ще поддържаме екологията, коя партия да харесваме, дали сме за глобализацията в световен мащаб и т.н :)
цитирай
58. анонимен - mi прочетете
03.12.2008 11:56
"Заливане на млада жена с киселина, поръчано от приятеля й служител на EVN-България, е предотвратено от Окръжна прокуратура-Пловдив" -
това са мъжете в БГ 80% другите харесват себеподобни....невъзможността им да задоволяват полвинката си и отпадналото покорство...ги прави жалки нещастници ....Включително и автора ...прочети какво си написал... чак когато си почнал да забогатяваш си решил, че си ПИЧ, умен и красив...заслужаващ ПЕРФЕКТНА ЖЕНА ....плюй в пазвата да не те съкратят с тая криза , че пак ще трябва да се задоволяваш с обикновенна жена ....
цитирай
59. roniabg - авторът има право:
03.12.2008 13:25
има право да пише каквото и както си иска. нали за тази цел откриха интернета.

тревожното обаче тук е по-скоро колко жени са склонни да участват в описаното от него безумие.

страшно съм благодарна, че не познавам мъже от каменната ера.
цитирай
60. анонимен - 4ak sega pro4etoh komentarite i na ...
03.12.2008 13:51
4ak sega pro4etoh komentarite i na drugite i si dadoh smetka, za6to ima tolkova mnogo samotni maje i jeni.. neznam.. az vinagi sam kazvala, 4e zad edin uspql i silen maj , stoi silna jena.. za men tova koeto si napisal si e to4no taka... radvam se kogato otkrivam hora , koito mislqt kato men..
цитирай
61. stone - @59
03.12.2008 13:52
не съвсем. прочети по-внимателно. когато започнах да събирам опит и ум, тогава започнах и да забогатявам. съвпадение? едва ли. опитът и умът ме накараха да дискриминирам повече спрямо жените, а заедно с парите ми дадоха и възможност да го направя.

@60 безумие или не, така е устроен светът. по-традиционно настроените жени доброволно участват, както забелязваш; по-еманципираните избират да се борят с реалността и като резултат мъж трудно се завърта край тях. нека естественият подбор определи на кого гените ще изчезнат от този свят!
цитирай
62. анонимен - bravo. . . tova za genite i estest...
03.12.2008 14:46
bravo... tova za genite i estestveniq podbor mi haresa mnogo
цитирай
63. vmir - Има един факт, чието отсъствие внася известни недоразумения
03.12.2008 15:21
в иначе добрия постинг. Факта, че по природа жената е по-близо до децата и има неотменима функция в отглеждането и възпитанието им. Това придава мисионерски характер на жената и я извисява над мъжа, особено в първоначалния етап от поредния възпроизводствен жизнен цикъл. Това, което остава на мъжа като най-характерна функция в този процес, е да спомогне за необходимата сигурност на семейството. Без отчитането на този факт, някои от препоръките изглеждат почти страховити, особено онези, които, вместо на богиня, отреждат на жената роля, приличаща на робиня. Въпреки това обаче, приемам постинга за верен и давам моето обяснение на причината за раздвоението, което той създава – ТЪРПЕНИЕТО.

Вероятно има някаква връзка между нетърпението на жените и феминизма, но допускам също, че идеите на феминизма прибързано се превръщат в мишена за мъжкото нетърпение.

Жена без търпение може да не допусне възможността мъжът да влезе в ролята на нейна опора. Мъж без достатъчно търпение може да не даде възможност на жената да покаже, че зад досадните й феминистични призиви се крият основателни очаквания и полезни необходимости. И ако търпението, толерантноста, добронамереността и реалните усилия не отсъстват, никой няма да се чувства оскърбен и пренебрегнат и кой от кого е по-важен и кой решава един или друг въпрос няма да се превръща в драматичен спор, а разногласията ще се забравят бързо след решаването на спорния проблем.

Ако казаното до тук за търпението е вярно, следва, че разграничението мъже-жени е по-малко значимо от разграничението търпеливи-нетърпеливи. Знаем ли обаче какво значи “търпение”, след като освен с много други лъжи, преходът ни зареди и с лъжата, че българите сме безкрайно търпеливи и толерантни?
цитирай
64. hera - Поздрави!
03.12.2008 15:23
Хубав постинг!
цитирай
65. анонимен - blagodarq :)
03.12.2008 15:27
"15 минути, отделени за четене на моя блог, и вече сте перфектните жени!" - ste opitam :)
цитирай
66. ivanita - казваш
03.12.2008 15:45
"аз вече не я търся, защото смятам, че съм намерил дотолкова перфектна, доколкото една простосмъртна жена може да бъде" - ако наистина си я намерил ,и тя има съответните способности и желания да е пряк изпълнител на гореописаните 8 точки ,защо не ми звучиш като късметлия , влюбен и очарован .... нещо не се връзва .
цитирай
67. анонимен - любопитна съм след 10 години как ще мислиш:)))))
03.12.2008 16:06
мило момче...още отправната ти гледна точка е грешна:))) перфектна жена е субективно понятие, следователно не можеш да даваш акъл на другите жени как да бъдат перфектни:))))...остави тая работа на техните мъже :)
цитирай
68. zayo - айде и аз да коментирам... :)
03.12.2008 16:24
Мислех си аз по това, което си писал..
Знаеш ли къде виждам аз проблема? В българската действителност. Не знам в другите страни как е, но мога да ти кажа моята гледна точка.
Изхождам от мисълта, че всичко, което си написал е вярно.
НО
Аз не се стремя към кариера. На 20г съм, току-що излязла от университета, с известен опит или не.. На този етап нямам приятел, т.е. нямам мъж, който да ме издържа. Нашите не могат да ме издържат, аз и не искам. Какво трябва да направя в този случай? Да работя. Со фар со гууд. За да получавам прилични пари, за да живея нормално трябва и да бачкам здраво, знаеш го не по-зле от мен. Това съответно води до тъпия затворен кръг- работя много, нямам много време да се шматкам и да пазарувам, да се глезя и т.н. Не че не го правя, но определено не вися по цял ден по фризьори, козметици, маникюри и т.н. Това от своя страна пък води до това, че не мога да изглеждам перфектно.. Или поне не толкова, сравнено с жена без никакви грижи и проблеми.. Липсата на време, както и другите неща води до по-трудно намиране на мъж, особено като сложим и опита на годините, след като си имал и разните му там разочарования. Не е проблема това, че аз искам кариера и не показвам уважение към мъжа, проблема е, когато станеш достатъчно самостоятелен. Тогава става кофти, защото възможностите ти се смаляват- ако аз получавам да кажем 1000лева, вече няма да ме удовлетвори мъж, който получава 500, защото аз не искам да доминирам, а и няма да е честно и спрямо него... Целя се към други мъже, които пък отсвоя страна се целят към други жени.. Ето там някъде нещата се прецакват..
Другото, за което се сетих е, че е много трудно решение да се оставиш в зависимост от друг, защото този друг може да не е до теб вечно, нали разбираш..
Не че принципно не си прав за нещата.... :) освен, че съществува перфектност де :)
Сори за дългия коментар, хаха :))
цитирай
69. albizia - Отделих тези 15 минути. Всъщност ...
03.12.2008 17:32
Отделих тези 15 минути. Всъщност бяха 5. Чета бързо :) Обаче не се чувствам и на микрон по-перфектна. Все така зла, хаплива и невписваща се в никакви нормални представи за това, което трябва да е една жена. Сигурно защото съветите се отнасят по-скоро за това как една жена да бъде идеална за мъжа си, а не как да бъде идеална по принцип. Пак съм прецакана :)))
Готин постинг все пак :)
цитирай
70. stone - @70 алби
03.12.2008 17:49
е то е 15, ако го четеш от офиса, докато се правиш, че работиш. аз блога си го ползвам само тук - в свободното си време имам и по-интересни работи за правене.
иначе по темата, пуф, как ще се омъжиш сега, като не щеш да слушаш съвети? че ти и мъжа си няма да слушаш, де ще му излезе края? ;-)
цитирай
71. hera - Гледам на постинга като на едно м...
03.12.2008 19:26
Гледам на постинга като на едно мъжко виждане за перфектна жена, нищо повече...., иначе спор винаги ще има мъже срещу жени и обратно, по добре да го погледнем от забавната страна :)
цитирай
72. bizcocho - МОЛБА!
04.12.2008 03:06
http://bizcocho.blog.bg/viewpost.php?id=261881

прочетете го и ако сте съгласни с мен,подкрепете петицията на момчетата.
И3винявам се,че няма връ3ка с постинга!Опитвам се да го видят повече хора.
цитирай
73. bizcocho - :)
04.12.2008 03:18
По3дравления 3а постинга!!
Бих ка3ала на всяка една жена-Послушайте го!Само относно точка 6 бих допълнила-Но внимавайте накъде клони "ловуването му"и ако не можете да го преглътнете,решавайте какво ще правите и3ключвайки мисълта да го промените:)
цитирай
74. fro - Му.
04.12.2008 10:30
"Разбира се, това беше и времето, когато започнах и да напредвам в кариерата, да се обличам по-добре, да имам неща като апартамент, кола, и пари за харчене - накратко, неща, които ти помагат да привличаш повече и по-качествени жени."

Как свърза качеството на жените с колата, апартамента и етц. не ми стана много ясно. Трябваше да сложиш поне взаимни престации - срещу готвене и НЕ-отказ за секс - по три панталончета на седмица .. примерно ;)

Драри ми стоун, прекрасни съвети, но толкова книжни и изфабрикувани, колкото и кой и да е наръчник за жената-кучка, коравата феминистка и пр. шитни. Перфектен не е универсално понятие. Нито пък е нужно някоя да бъде "перфектната" ей така, по принцип, за идеята. Ако някой приходящ в живота ми мога да изритам съвсем не женствено, то за друг мога да се постарая доста повечко. Не в изритването, в съжителството да речем. Перфектна съм - не за теб, а за него. Защото на мен ми е хубаво така и съм щастлива да го виждам усмихнат, а не заради нечии глупави правила от 1 до 10, а също и защото така моето настроение е перфектно според моето собствено себеусещане за перфектност.
цитирай
75. kardamom - ...
04.12.2008 21:09
отдавна знаех, че съм..
е сега вече категорично ми се потвърдиха самооценките...
поздрави за поста...
може би трябва да добавя нещо много важно...
МЪЖЕ, КАТО ИМАТЕ ПЕРФЕКТНА ЖЕНА ДО СЕБЕ СИ, НЕ Я ПРИЕМАЙТЕ ЗА ДАДЕНОСТ, ЗАЩОТО СЕ СМЯТАТЕ ЗА ВЕЛИКИ И ЕДИНСТВЕНИ... НЕ СЕ ДРЪЖТЕ, СЯКАШ ТОВА ВИ СЕ ПОЛАГА ПО ПРАВО...
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА Я ЦЕНИТЕ И ОБИЧАТЕ.. И ДА И ПОКАЗВАТЕ ТОВА...
ЗАЩОТО, АКО НЕ ГО ПРАВИТЕ, ТЯ РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ ГО ПОТЪРСИ ДРУГАДЕ...
цитирай
76. nati7 - Добре казано!
04.12.2008 22:56
Прочетох ти коментара с голям интерес и факта, че си посветил толкова време за подобни разсъждения говори, че си достатъчно интелигентен мъж, уважаващ себе си и жените. Съгласна съм с теб на 97% като абсолютно подкрепям т. 1,2,3,5,6,7. Имам известни колебания по т.4- жената е човек като всички останали и е напълно нормално да й се наложи отказ. Това не би следвало да ви обижда- напротив (ако не е система) по-скоро е откровеност, изхождайки от факта, че един престорен оргазъм не би бил задоволителен за нито една от страните. Разбира се, пак подчертавам- да не е система на поведение. Тогава говори за друго... Колкото то т.8- има жени, които обичат еманципацията или поне обичат да я демонстрират от любов към спорта. НО... без да играя ролята на говорител на всички жени и да правя някакви генерални заключения мога съвсем спокойно да заявя, че в 90% подобно поведение е провокирано от реалността, в която живеем, от безотговорните мъже около нас (защото болшинството са такива), липсата на каквито и да било закони, защитаващи "нежната" половина. Категорично изключвам мутресите или евтините девойки, който за много малки материални придобивки са готови да продадат и душата си. Говорим за силните жени, които просто НЯМАТ друг вариант. Убедена съм, че на много от "жените-мъж" им е омръзнало да бъдат силни, да се борят с живота и да отстояват всяко свое решение или мнение. Ще приведа само един пример- имам позната, която от известно време е разведена и естествено има деца, за които трябва да се грижи. Как би следвало да направи или постъпи, след като бившият й мъж (доколкото тя ми е споделяла) й плаща някакви мизерни пари за издръжка на децата и то- когато той има пари...и не му трябват. Нима могат да бъдат съдени такива жени затова, че са силни и се борят, за да осигурят децата си.... и нима имат друг вариант, след като законодателството ни го е определелило по този начин?! Не мисля и че мъжете в другите държави са по-отговорни или по-добри, нито по-малки "комплексари". Просто законите и начина на изискване на отговорност в държавата им са ги направили такива! Това, че държавниците им вместо да хлузкат дъното на гащите цял ден в парламента са обмислили един такъв факт. Законите им са правени с мисъл (но не мисълта какво и откъде да получат някой рушвет)и грижа за човека даряващ живот. Излиза, че битието определя съзнанието. Разбира се неправилно би било да считаме мъжете виновни за всичките несгоди- ако те са такива, то е защото жените сме ги направили. Нещата са много обвързани и навързани, може да се изпишат романи на тая тема. Теб лично те поздравявам за мирогледа, който имаш! А за Перфектността- няма какво да я възхваляваме. Не това е нещото, което може да ни накара да мислим и чувстваме.... Само несъвършените неша могат да ни накарат да искаме да видим още и още, да се надяваме, да обичаме безнадеждно... но с онази истинска любов, т.е. да приемаме човека, такъв, какъвто е и въпреки, че е такъв. А ако това важи и за 2-те страни- то тогава всеки един от тях ще е "перфектният" в очите на другия! :))
цитирай
77. coffeen - @nati7
05.12.2008 11:19
по т. 4 - жените отдавна не се преструват по отношение на секса. Мъжете са тези, които отказват секс на горещите си жени.
Да ги извиним ли - извиняваме ги и тях, нали и мъжете са хора като всички останали.
цитирай
78. sorceress - :)
08.12.2008 08:10
Добра работа,Stone!
Ама за да разбере това един човек,трябва да е поживял повечко от 30 години и да е видял повечко неща и ситуации.В крайна сметка,всеки мислещ човек стига до тия изводи,лошото е че почти винаги е по трудния начин.Не коментирам дали тия съвети се харесват и дали ни отърват,истината е че те просто са факт.За един мъж това е перфектната жена,пък вече всяка да си решава до колко иска да се доближи до този образ.Все пак има неща,които можеш да моделираш в себе си,други не можеш.Женствеността и чувствеността на една жена са дар,или го имаш или го нямаш...толкоз!
цитирай
79. анонимен - Usmiwka
21.12.2008 17:46
Въобще не ме интересуват тези писания. Не търся мъж, като въпросния автор. Той не е мъж, а един завършен егоист!
цитирай
80. анонимен - Виж какво
17.07.2009 23:11
Защо трябва постоянно да се ходи по задника на някой мъж и да се подценява желанието на жената, аз лично немога да си представя как бих позволила да бъда издържана от мъж, също така щом не ми се прави секс значи няма да правя .Не мисля , че за да съм перфектна трябва да пренебрегвам себе си и мойте желания за да угодя за нещо на някой , както не бих искала и ТОЙ да пренебрегва себе си и желанията си за да ми угоди на мен. Не смятам , че има перфектни хора било то мъже или жени, също така ако накараш една жена да седне и да напише какво е за жената като цяло перфектния мъж на вас мъжете не би ви харесало, защо вие да можете да казвате НЕ , а ние трябва да се съобразяваме и да не казваме НЕ?! Защо вие имате нужда от почивка, а искате от жените да са в пълна бойна готовност всеки път когато ви се прище на вас?! и още куп други неща .......
цитирай
81. анонимен - НАМЕРИЛ СИ СИ ЖЕНА!!!!!
17.11.2009 02:18
......да знае6 4е маика ти не се брои! :D :D :D
цитирай
82. анонимен - ckTdUQTFQLslJ
01.07.2011 02:09
Great hammer of Thor, that is poweruflly helpful!
цитирай
83. анонимен - cWEIOarYatU
01.07.2011 09:59
That's 2 celevr by half and 2x2 clever 4 me. Thanks!
цитирай
84. анонимен - NWOjwxEkuUtBL
01.07.2011 10:54
tyACsY <a href="http://utbokztjfuye.com/">utbokztjfuye</a>
цитирай
85. анонимен - AfNEAdCl
01.07.2011 11:58
No more s***. All posts of this qaultiy from now on
цитирай
86. анонимен - RcOtElXCoILhMBrky
01.07.2011 15:24
PPuV2J , [url=http://mpneatlhmkxe.com/]mpneatlhmkxe[/url], [link=http://wjpcawkaawxh.com/]wjpcawkaawxh[/link], http://jncfyerghssp.com/
цитирай
87. анонимен - LcCfadNWdqHQjU
01.07.2011 18:38
FeRLGR <a href="http://lmhvgmbfesui.com/">lmhvgmbfesui</a>
цитирай
88. анонимен - GyAIMDzKDsZqlisEkh
01.07.2011 19:16
QcDjpH <a href="http://lhtsrcpusjmo.com/">lhtsrcpusjmo</a>
цитирай
89. анонимен - VsWGsLscUNdftcjq
02.07.2011 15:39
4PAcAa , [url=http://powlnjvcqmxh.com/]powlnjvcqmxh[/url], [link=http://vpolbjgbooji.com/]vpolbjgbooji[/link], http://oeivbtmxlism.com/
цитирай
90. анонимен - dqudiHJucbnSzUBcz
02.07.2011 15:51
oDpHnt , [url=http://ilaknioxqlbs.com/]ilaknioxqlbs[/url], [link=http://kwnivnpxxmzi.com/]kwnivnpxxmzi[/link], http://cffuwfxdmili.com/
цитирай
91. анонимен - olgmigFghnrJZj
04.07.2011 13:07
aKFrCi <a href="http://sxgsgpkxtgwg.com/">sxgsgpkxtgwg</a>
цитирай
92. анонимен - TmdMJBHydXiUXnyIgE
04.07.2011 13:36
dsCArt <a href="http://hygenvatzsif.com/">hygenvatzsif</a>
цитирай
93. анонимен - LnGjmqTPCRtyRvl
04.07.2011 13:37
EheKRE <a href="http://cfeorqmuirxh.com/">cfeorqmuirxh</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: stone
Категория: Тя и той
Прочетен: 2497227
Постинги: 106
Коментари: 2433
Гласове: 4352
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930