Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2008 14:47 - Женският километраж
Автор: stone Категория: Тя и той   
Прочетен: 15513 Коментари: 34 Гласове:
0

Последна промяна: 24.03.2008 14:56


Промискуитетът на една жена често се оценява според броя на сексуалните партньори, които е имала. Това е добър начин да прецениш шансовете си да получиш секс (и/или трипер), но ти дава много малко информация относно качеството на вагината й. Много по-подходящ метод за това е "женският километраж", описан по-долу.

Доколкото знам, тази теория първо се е зародила по време на "брейнсторминг" в мъжките общежития на Университета на Мериленд. Аз първо чух за нея докато ергенувах във Вашингтон, и веднага оцених стойността и простичкият й гений. Тя представлява новаторски и лесен за разбиране подход към оценяването на вагиналните качества; валидността й е потвърдена многократно чрез емпирични изследвания.

Както знаем, вагиналното отверстие представлява един еластичен канал, който може да се разтяга и да приема обекти с различна големина и форма (бебета, пениси, банани, бутилки, хилки за тенис, и др). Еластичното естество на този необикновен орган гарантира връщане в състоянието му преди приемането, след изтичането на достатъчен интервал от време. Обаче, както повечето други еластични обекти (например гащи) дългогодишната напрегната употреба причинява намалена способност за прибиране в стегнато състояние, като крайният резултат е една нежелана отпуснатост. Женският километраж представлява един количествен метод за измерване на експлоатацията на вагината, и се представя със следната формула:

Километраж = (Дължина на пениса) х (Движения в минута) х (Продължителност на половия акт) х (Брой полови актове)

Нека да приемам, за опростяване на допусканията, че средната дължина на пениса е 15 сантиметра, средно мъжете правят по 30 вкарвания/изкарвания в минута, и средно на полов акт отделят по 15 минути. Нека сега да вземем предвид две момичета, Ана и Мария. Ана има сериозен приятел от една година и прави секс с него по 3 пъти в седмицата. Мария, от друга страна, е "курва" и спи с 10 различни мъже през тази година, с всеки по 2 пъти. Ето километража на двете:

Ана: 15 см х 30 х 15 х (3х52) = 10530 м
Мария: 15 х 30 х 15 х (10х2) = 1350 м

Километражът на "сериозната" Ана е над 10 километра (за тази година), а на "курвата" Мария е малко над километър. Конвенционалната мъдрост ни подсказва, че би трябвало да предпочитаме секс с Ана - но всъщност нейната вагина е била подложена на доста по-интензивна експлоатация, като в резултат тя ще е загубила по-голяма част от своята еластичност.

Анализът може да се продължи и доразвие, като се вземе предвид, че вагините на различните жени (както различните марки коли например) са податливи на износване в различна степен. Няколко други фактора също оказват влияние на крайния резултат:
- Начално състояние: колко стегната е била преди момента на първото вкарване?
- Коефициент на еластичност: скорост на възстановяване в началното състояние
- Потенциал на еластичност: за някои жени той може да е 1, тоест след достатъчно дълго време вагината се връща в първоначалното си състояние, но при повечето той е дискретна стойност в интервала [0;1], тоест в определена степен част от еластичността се губи завинаги.

Предмет на по-нататъшни разработки е комбинацията от физически характеристики, които осигуряват на една жена леко и грациозно навъртане на голям километраж. Това е извън предмета на настоящия блог-пост, и оставям на ентусиастите-математици да изведат функция, даваща резултата според гореописаните параметри.




Гласувай:
0



1. looklikerain - Дъра-бъра
24.03.2008 15:21
Момичета, ако правите нормалното количество секс това означава единствено, че тренирате вагиналните мускули и няма опасност от отпускане. За останалите да четат "Култивиране на женската сексуална енергия с Дао" - там ще научите как да правите сухи тренировки с яйце.
цитирай
2. indiajane - Голяма грешка при изчисляването на километража
24.03.2008 15:24
е допускането, че мацка с гадже дългогодишна връзка прави редовен секс по 3 пъти на седмица в продължение на всичките тея години. Първата година - сигурно, втората, мооже би, третата ъ-ъ.
цитирай
3. inti - ---
24.03.2008 15:28
Все пак в сексуалния акт не вземат участие само вагината и пениса, иначе природата щеше да ни ги направи отделно от тялото, така че да четем книга или да готвим, докато правим секс. Затова качествата на вагината са само един от факторите за стойностен акт и във формулата трябва да присъстват още много фактори.
цитирай
4. gahan11 - :-))) Има грешка в при изчисля...
24.03.2008 15:36
:-)))
Има грешка в при изчисляването километража на Анна.Всички жени го искат всеки ден, не по 3 пъти на седмица.Само за него мислят :-))))
цитирай
5. andreytcho - хаха
24.03.2008 17:39
Ох ще умра от смех. Следващия път вместо презерватив ще си сложа оборотомер да видя къф съм дивак :)
цитирай
6. noir - ~ N ~
24.03.2008 19:48
Хахахаха.
цитирай
7. анонимен - Явно напоследък жените те оставят на "сухо"
27.03.2008 23:48
и сега търсиш реабилитация. Само с "арап даде тебе чорап" вече не става. Жените дигнаха низата, а ти продължаваш да се цинцосваш. Търговийката закъса, ама ти си беше стиснат и преди. Пред се отварят два пътя, които обаче се събират. Единият е да въртиш километраж с изкуствена вагина, има и евтини. Другият - да отидеш зад банята, там е осигурация - винаги ще намериш клиенти, - кога тебе ще те "връткат", кога ти ще "връткаш" километража, пък и някой лев ще вземеш.
цитирай
8. анонимен - Сине,
28.03.2008 00:54
намали чикиите, че съвсем изкукурига.
цитирай
9. анонимен - brato
28.03.2008 04:28
ti si si ebal weko
цитирай
10. stone - @ 8,9,10
28.03.2008 15:54
много ми е интересно как разни анонимни почват да ми дават съвети как да си подобря сексуалния живот, като че ли някога съм се оплаквал от него.
трябва май да забраня коментари в блога си от хора без чувство за хумор.
цитирай
11. mahatma - Да чукаш такива като Мария СПИН-а,
30.03.2008 20:09
трипера, сифилиса са ти вързани. Медицинско лице съм и трябва да ти кажа, че много сексуални юначаги сме обслужвали. И всички те до един са се гърчели, не от кеф. Защото има едни такива тънки шомполчета, не вагинални или анусни , а за канала на пениса. Когато те гепи такова сексуално щастие канала почва да тече, да се сополяви с кървавожълта гной. Та за дезинфекция края на тоя шомпол се намотава стерилна марличка, а пък тя се намазва с един дезинфекционен разтвор. И следва процедурата - нанизване на употребяван, заразен завинаги, пенис. С постоянен партньор като Ана се предпазваш от шомполно гърчене. И сеска си го имаш за години. Другото е докато те настигне шомполното гърчене. След това най-добре е да се кастрираш - няма "дигане". Следва обръщане на резбата и/или воайорство. Ти си ценител на свободата и изборът е твой.Но когато те стовари Горния за да видиш Долния, недей да проклинаш, че светът е несправедлив. Просто всеки жъне онова що е посял.
Но ти си момче кур-ажлия. Да знаиш,че ако закъсаш може да ми се обадиш. Ще те обслужа по пътеките на Здравната каса. А тя, както витаги го е закъсала за пари и не купува от тънките шомполи. Но ти се не бой, нали твоя беше голям, ам-ам-ам.
цитирай
12. stone - @12
31.03.2008 11:38
бре, аз мислех, че сме на този хал заради Митю Очите, Черепа, Запалката, и приятелчетата им, пък то излезе, че заради такива като мен :-(

@13 - да чукам на дърво да не ме стига такова нещо. аз ползвам кондоми.
цитирай
13. mahatma - Не чукай на дърво,
31.03.2008 13:30
ами "чукай" на сигурно. И не взимай за верни приказките, че кондомът предпазва от СПИН. 30% от заразените със СПИН са се заразили, въпреки ползването. Защото вирусът е с по-малки размери от междумолекулярното разстояние на материала, от който се изработва кондома. Но защо тази презервативна Лъжа продължава. Тя не е само заради неминуемата смърта на кондомната индустрия. Ами и защото порнографската ииндустрия и проституцията ще понесат огромни загуби.
За финансовият световен елит здравият човек е неизгоден, има нужда от манипулирани, болни и умиращи за да се "връткат" парите. За да се отделиш от механизмите им за източването на личните ти ресурси - финансови, здравни, интелектуални, е нужно време и ПОЗНАНИЕ. Но Познанието има и Морал. Ако следваш Морала на посочения елит Знанието ти ще слугува на елита. Но само, ако следваш Не-Морала на елита Познанието ти ще те ползва за твоя нужда, а и същевременно ще е в услуга на онези, които отхвърлят Не-Морала на елита.
цитирай
14. gavin - Филистинци...
02.04.2008 12:05
...вие чувство за хумор имате ли изобщо бе? Колко вица за Viagra® има, не съм чул жени да реват срешу тях, ненужният и излишно "надъхан" псевдофеминизъм ще Ви доведе до пълна полуда, ау той бил казал това, бил казал онова, човека ви пише, че не го е измислил той, а че го е чул някъде /сигурно в САЩ, там ако не се ебават афрото се ебават с жените/ и го споделя, какво лошо виждате в това. Или си мислите, че утре приятеля/приятелката ви ще вземе елката и линииката и ще направи месечен график за стягане, аъде стегнете се
цитирай
15. анонимен - Малей
15.04.2008 15:50
И теб те нападнаха курвите. Същите дето крещят всяка вечер под и над различни, а тук са фереджета. Писал си истината, това е! Поздрави! -:))))
цитирай
16. анонимен - Брат`чет.
15.04.2008 19:21
По-здрав и от мен! Кажи само къде да се срещнем за да си получиш поздрава
цитирай
17. анонимен - Iris
29.05.2008 16:57
Голямо хилене падна. Айде лек ден.
цитирай
18. анонимен - Текущий проект вытекает из этого, для расширения мощностей ка септик
02.02.2012 14:43
Непосредственно к северу через Коулун, Шатин последний крепость расположен один из скоро растущих городских районах Гонконга в новых территориях.
<a href=http://august-ecolog.ru/>септик </a> В начале 1970-х место был сельских поселков и домом для будто 30 000 смертный; Теперь существует более чем 650 000 жителей и растущего населения привела к увеличению спроса на инфраструктуру водоснабжения и сточных вод.
Шатин работ была разработана для красоваться развернута в три этапа. Стадии я впервые введена в 1982 году в нижеследующий остановка II в 1986 году; в обоих случаях оригинальные сухая непогода трата был 205 000 м ? в день.
В 1991 году обычай обновления исправление питательных удаления, расширение первоначального периода содержания перед стражей 8 часовой аэрации танк вторично три часа, только это было уменьшить дееспособность Фонда в 150 000 м ? в день.
Последующие стадии II расширение включали строительство новых начальных и отстойники, дополнительные окончательные отстойники, дитя классификаторов, газированные крошка канала, шлама и дренажных насосных станций совокупно с связанных вспомогательных элементов.
Занятие в ходе этапа III покровительство реабилитации и дальнейшее расширение завода чтобы удовлетворения сточных вод стандартам, установленным правительством Гонконга. Это включает целый разряд широкомасштабных улучшений, включая системы удаления малость, химических дозировочных, смесь сточных вод и удаление, системы аэрации, сгущения шлама, системы пищеварение и обезвоживания осадка, наряду с SCADA и мониторинг процесса.
III этап был завершен в сентябре 2004 года, приняв 41 луна ради завершения.
Текущий план из этого следует, предназначенных для расширения мощностей далее и улучшения качества воды в Каи Так ручей – городских ливневыми дренажного канала в Юго Восточной Коулун, вверх по течению через старого аэропорта Каи так.
цитирай
19. анонимен - payday loans online 413 10687
19.10.2012 21:12
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#13585>payday loans online</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#310>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#16388 payday loans online
цитирай
20. анонимен - payday loans 335 19581
20.10.2012 03:06
<a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#19532>payday loan</a> - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#19412>payday loan</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#12728 payday loan
цитирай
21. анонимен - buy viagra 948 6349
20.10.2012 03:09
<a href=http://buyviagraonlinemall.com/#21360>generic viagra</a> - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#4210>viagra online</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#11937 generic viagra
цитирай
22. анонимен - cheap generic levitra 17394
20.10.2012 03:28
<a href=http://orderlevitrahere.com/#cwdom>levitra 20 mg</a> - <a href=http://orderlevitrahere.com/#faqgq >cheap levitra online</a> , http://orderlevitrahere.com/#utskr generic levitra
цитирай
23. анонимен - cheap cialis online 9696
20.10.2012 18:45
<a href=http://ordercheapcialishere.com/#wgjzf>cheap cialis online</a> - <a href=http://ordercheapcialishere.com/#zerkd >buy cialis online</a> , http://ordercheapcialishere.com/#smsye generic cialis
цитирай
24. анонимен - viagra 25 mg 11197
21.10.2012 08:47
<a href=http://ordercheapviagrahere.com/#mxnga>viagra without prescription</a> - <a href=http://ordercheapviagrahere.com/#jvckh >generic viagra</a> , http://ordercheapviagrahere.com/#xzjgs cheap viagra online
цитирай
25. анонимен - order kamagra 8904
21.10.2012 10:48
<a href=http://orderkamagranow.com/#wnfns>kamagra soft</a> - <a href=http://orderkamagranow.com/#pzuss >cheap kamagra online</a> , http://orderkamagranow.com/#vhylj cheap kamagra online
цитирай
26. анонимен - payday loans 943 3171
21.10.2012 22:02
<a href=http://paydayloansveryquickly.com/#12443>payday loans</a> - <a href=http://paydayloansveryquickly.com/#19101>payday loans</a> , http://paydayloansveryquickly.com/#12783 payday loans
цитирай
27. анонимен - buy cialis 833 6812
21.10.2012 22:23
<a href=http://buycialisonlinesafe.com/#17446>buy generic cialis</a> - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#14386>buy generic cialis</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#14948 buy cialis online
цитирай
28. анонимен - payday loans 622 7981
22.10.2012 01:09
<a href=http://paydayloansveryquickly.com/#1446>payday loans</a> - <a href=http://paydayloansveryquickly.com/#6908>payday loans</a> , http://paydayloansveryquickly.com/#4654 payday loans
цитирай
29. анонимен - cheap viagra 12579
24.10.2012 03:21
<a href=http://viagrastorehere.com/#hmiza>cheap viagra</a> - <a href=http://viagrastorehere.com/#vdrio >generic viagra</a> , http://viagrastorehere.com/#hzmbf generic viagra
цитирай
30. анонимен - cheap kamagra 12522
24.10.2012 17:03
<a href=http://kamagrastorehere.com/#ziegq>buy kamagra</a> - <a href=http://kamagrastorehere.com/#yhwfj >buy kamagra</a> , http://kamagrastorehere.com/#ncigw generic kamagra
цитирай
31. анонимен - buy cheap levitra
24.10.2012 21:31
If you want to buy levitra use keywords http://onlinelevitrabuy.com/#8132 - cheap levitra online, <a href=http://onlinelevitrabuy.com/#5721>buy levitra</a> or this link http://onlinelevitrabuy.com/#7846 online
цитирай
32. анонимен - cheap cialis 6023
25.10.2012 06:31
<a href=http://cialisstorehere.com/#fhjpc>cialis online</a> - <a href=http://cialisstorehere.com/#rdsnk >cialis online</a> , http://cialisstorehere.com/#hngep buy cialis
цитирай
33. анонимен - buy cialis online 737 13315
25.10.2012 20:25
<a href=http://buycialisonlinesafe.com/#916>buy generic cialis</a> - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#10365>buy generic cialis</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#9813 generic cialis
цитирай
34. анонимен - cheap levitra 1402
26.10.2012 01:34
<a href=http://levitrastorehere.com/#iyqeo>cheap levitra</a> - <a href=http://levitrastorehere.com/#amqnq >buy levitra online</a> , http://levitrastorehere.com/#txqjm generic levitra
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: stone
Категория: Тя и той
Прочетен: 2497483
Постинги: 106
Коментари: 2433
Гласове: 4352
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930