Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.11.2007 10:22 - Защо той не се обажда?
Автор: stone Категория: Тя и той   
Прочетен: 19564 Коментари: 23 Гласове:
0

Последна промяна: 15.11.2007 10:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Няма да говоря за това, с което всички мъже са до болка запознати - защо жената, която ти даде телефона си предната вечер, не вдига? То си е ясно защо - дала ти го е, та да я оставиш накрая на мира, и въобще не смята да ти вдига, когато я потърсиш. А може и да е фалшив.
Обаче го има и обратният момент - жената си е дала телефона, и чака, чака, минават дни, седмица, а той не се обажда... защо ли?
По принцип стандартно запознанствата протичат така - първоначален контакт, интересен разговор, взаимно флиртуване, и накрая мъжът иска телефона на жената. След няколко дни се обажда, тя вдига, уговарят си среща, и всичко тръгва по вода оттук нататък. Но всеки, който е бил в джунглата на днешните отношения мъже-жени, знае че рядко нещата протичат така. 
Та защо ли един мъж не ти се обажда, след като ти е искал телефона - това би трябвало да говори, че е заинтересуван, нали така? Да, ама не винаги. Когато мъжът е излязъл на лов, никога не тръгва просто с цел да събира телефони. Така де, да сте чували мъже като се стягат да излизат да си говорят "копеле, днес ще се разбием, ще пием, ще денсим, и ще вземем по някой телефон!" - не, те си знаят, че излизат с надеждата да чукат някоя пичка!
Да вземеш телефон е утешителната награда. Така де, първа награда получава този пич, който е завел мацка в къщи. А на другия ден получателят на утешителната награда какво си казва, като се събуди? Е, първо разбира се, си казва "бах ма"аму, как ме цепи главата", но след това какво си казва - "как точно, по дяволите, изглеждаше тази мацка?". Обикновено, за да е имал смелост да дойде да се запознае с теб и да ти иска телефона, той е бил погълнал едно добро количество алкохол. А пък се знае какво влияние има алкохолът върху субективното възприемане на женската красота. Така че, ако човекът е реалист, има шанс да преосмисли мнението си за теб. Ако не го направи... всеки мъж е имал такива моменти. Излизаш на другия ден на среща, да ама не е 2 сутринта е не си в тъмен клуб... И околните не са! Дори келнерът в ресторанта те гледа все едно иска да каже "приятелю, какво правиш, виж се с кого си - да не си пиян още от 7 вечерта?".
Така че, това е равносметката... ако някой мъж ти е искал преди една седмица телефона, и още не ти се е обадил, може би се чувстваш депресирана, но горе главата! Той и без това е искал само да те чука, така че нищо не губиш - ти явно не си искала да се чукаш, щом не си тръгнала с него у тях. А за компенсация, другия път ти ще дадеш телефона си на някой смотаняк и няма да му вдигаш, когато ти звъни цяла седмица наред. Това ще те накара да се чувстваш по-добре!



Гласувай:
0



1. andreytcho - :)))
15.11.2007 10:31
И така света се балансира!
цитирай
2. demoniceye - Напил се като алигатор
15.11.2007 11:12
И се събудил до крокодил. Нормален сценарий. Само дето: Вероятността да стане още на първата среща в бара в 80% от случаите е с крокодил. Другите си знаят цената,затова -макс телефонен номер. Или трябва страшно да си я впечатлил с друго от раз и наградата е секс от първата вечер. :P
цитирай
3. soho - :)))
15.11.2007 11:58
Интересни расъждения.

Първо аз не си давам телефона като ми го искат, винаги аз взимам техния и съответно не се обаждам :) Да, давала съм си го и аз, риадко, и на който аз преценя - и те се обаждат:)

А и друго,което ме дразни - така като ви слушам по наще клубове все крокодили ли има, или вие на такива попадате. Незнам? Или пък клубовете в които ходите са такива. Всъщност като се замисля и се огледам - май сте прави, вече и аз се чудя къде са хубавите момичета :)))
цитирай
4. stone - ааа, има си и хубави :-)
15.11.2007 13:30
на тях се обаждаме. само че пък те не ни вдигат ;-)
цитирай
5. miroslavavramov - Аз пък мразя телефоните!
15.11.2007 14:49
Не че не ги ползвам, но най-добреда питаш мацката дали ще дойде пак в същата кръчма.
цитирай
6. alisa - уфффф,
15.11.2007 16:47
каква компанийка само мъже! И ти продължаваш с любимия си глагол "чукам", "чукаш", "изчукаш". Естествено, че така ще налиташ само на крокодили. Не че в крайна сметка не става въпрос за същото, но ако го чуя само веднъж при разговор с теб или някой друг наживо, ще получиш най-гадния ми алигаторски поглед и ще ми видиш гърба! Вече достигаш андрейча по цинизъм! Дай малко по-цивилизовано.
Подкрепям мирослав, така е по-ненатрапчиво за опит.
цитирай
7. geekster - :)))
15.11.2007 18:48
Това беше забавно!!!
Но някакси безкомпромисно към не чак толкова добре изглеждащите същества от женски пол... :)

Сега за отговор, жените трябва да напишат нещичко за бедните мъже!
цитирай
8. stone - @алиса
16.11.2007 20:50
да бе, щото пък хубавите жени не се "чукат". а какво правят, "любят" ли се - опа, ами то май беше същото :-)
цитирай
9. smile4tonight - Не че жените не се "чукат&q...
16.11.2007 21:18
Не че жените не се "чукат", но предпочитаме да не го афишираме толкова.. А и ако постоянно употребяваме тази дума може да ни сметнат ако не за крокодил то за.... Загубена кауза за желаещите да ни вкарат в правия път... А ние обичаме да ни вкарват в "правия път" :)))
цитирай
10. alexandra63 - И аз да се произнеса. Я кажете кол...
18.11.2007 15:30
И аз да се произнеса.
Я кажете колеги, ако една дама използва вашият речник няма ли да я вземете за крокодил, алогатор или нещо "платено"?Няма ли да ви отблусне?
Не мога да повярвам, че жената на сърцето ви или майката на децата ви бихте мечтали да има речник като на хамалин???!!!
Все пак дискусията не е за "дамите за една вечер" само нали???
цитирай
11. rotazia - Това им пречи на мъжете, великото ...
18.11.2007 18:04
Това им пречи на мъжете,великото мъжко самочувствие, те ''чукали'', жената е тази , която казва нежно ''Здрасти,как е'' и пак тя делово казва ''Чао,чао'' ! Не мислите ли ?
цитирай
12. 767 - STONE
20.11.2007 11:14
Prav si,Stone....hubavite jeni ne se "lubiat",te napravo si se "4ukat" i to s jivotinska strast i vuv vsiakakvi pozi bez zadrujki!Znae6 li za6to?Za6toto znaiat,4e sa perfektni bez zna4enie ot koi ugul gi gleda6 i edinstvenoto,koeto im triabva e da nadniknat vuv vlajnite ti,vuzbudeni o4i i,koito kre6tiat:"Sigurno sunuvam,tova ne moje da e istina!"Samo deto mnogo maluk % ot mujete sa taka bogopomazani,ostanalite se otdavat na rukodelie pred podobni perfektni posteri i snimki :)))!
цитирай
13. soho - 767
20.11.2007 11:24
100% си прав!
цитирай
14. nezabravima - !
20.11.2007 18:19
Ха... защо ли не се учудих...;)
Само като започнах поста, си знаех как ще завърши!:)
цитирай
15. анонимен - Биологичен закон или научното обяснение на случая
22.11.2007 19:12
Тези неща ме интересуват единствено от научна гледна точка. В процеса на размножаване най-важно е родът да бъде продължен от най-добрите гени. Затова природата е измислила привличането между половете. Става нещо като своеобразен пазар - женските индивиди се стремят да привлекат и омаят максимален брой мъжки, след което да се чифтосат само с един - най-добрия. Мъжките индивиди се стремят да се чифтосат с максимален брой женски, като придирчивостта им относно данните на женската е обратнопропорционална на мъжкия сексуален глад.
Това го е измислил Дарвин, и се нарича полов отбор. Хората не правят изключение от него. За конкретния случай има 3 възможни обяснения от научна гледна точка: или въпросният самец е бил сексуално много задоволен (дон Жуан) и просто е решил да не се обади - най-вероятна причина; или са се появили някакви непредвидени обстоятелства - по-малко вероятно, точно в този момент ли?; или той действа със стратегията на жените - най-малко вероятно, изключенията от всяко правило са не повече от 10 %. За повече въпроси, коментари, помощ и др. по темата пишете на адрес babatiyaga@abv.bg
цитирай
16. eliza - :)
27.11.2007 15:46
Нещата не стоят съвсем така. Но всеки гледа от своята си камбанария...
Понякога няма логика в мъжката логика.
цитирай
17. nlp - въпрос на интереси :)
05.12.2007 09:18
@stone:
не съм особено съгласен с теб- ти говориш от позицията на човек, който излиза вечер с идеята да изчука някоя мацка, без да има лоши последствия от сорта на "тя иска да се обичаме" :)
но примерно аз не съм такъв тип- да, влюбен съм в секса, не отричам.. но мразя авантюрите за една нощ и след това- кой откъде е. от тази гледна точка е много по- ценно мацката да ти даде телефона си, да й се обадиш, евентуално да се видите, да пийнете по нещо, да си допаднете и т.н.

в смисъл- не, че не важиш, ама не винаги е така ;)

\m/
цитирай
18. анонимен - " По принцип стандартно за...
07.12.2007 22:19
" По принцип стандартно запознанствата протичат така - първоначален контакт, интересен разговор, взаимно флиртуване, и накрая мъжът иска телефона на жената " :)))))))))))))))0))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ako taka razsujdava6 nikoi i niama da ti se obadi
цитирай
19. nomen - nameril si club :)
03.01.2008 22:47
nameril si club :)
цитирай
20. trevistozelena - хахах
21.01.2008 15:39
да! доста правилни наблюдения. лошото на жените е, че съвсем забравят за случаите, в които са си дали телефона и после са отрязали някой си там, но пък помнят като слоници обидата, че на тях не са им звъннали:) е, предполагам, че и при мъжете е горе-долу същото, но поне по-малко натякват:)
поздрави за темата!
цитирай
21. анонимен - i mujete i jenite deistvat egoisti4no
08.08.2008 12:03
tazi tema dosta me vulnuva...tupoto e 4e tolkova vreme i sled tolkova sreshti taka i nemoga da predvidia povedenieto na mujete....primerno s poslednata mi avantura prosto mi razbi zdraveto.....zapoznah se s edin pi4 v diskoteka, toi mi dade telefona si az mu zvunnah , izlizaohme,,,,toi se durja super s men, dori seks ne e iskal, posle ne mi se obadi i az reshih 4e nishto ne gubia pak da mu zvunna, pak izliazohme, otkazah mu da pravim seks i toi vupreki tova pak se durja super s men, plashtashe mi vupreki 4e ne beshe mn bogat i vupreki moito suprotivlenie i nakraia niakolko puti naturti 4e shte mi se obadi suvsem skoro i eto pak ne se obajda,,,moje li niakoi muj da mi kaje kakvo e tova povedenie i kakuv beshe smisula da si dava usiliq kato pak ne mi zvuni
цитирай
22. анонимен - :((
08.08.2008 12:09
i az sum si igrala s muje, no mrazia s men da si igraiat....i no takiva raboti da vurtia niakoi vupreki 4e ne go haresvam izobshto i niamam nikvi namereniq kum nego sa bezmisleni i 4isto gubene na vreme.....a puk kogato mujete i parite si gubiat pri polojenie 4e e stanalo iasno 4e niama da polu4i seks tova ne go shvashtam
цитирай
23. анонимен - оле оле
18.08.2008 23:02
Вие на колко годинки сте, бе дечица? И какво толкова е станало като не е звъннал?! Да не са свършили мъжете (явно само тия, които се лепят на дами по баровете, дето ревът, че не им се обаждат - ха-ха)? Май ви липсва рутина, но ще ви кажа да не търсите "голямата любов" по баровете, защото друго голямо и да намерите няма да е любов със сигурност... Това вашетоо звучи като "Жена от класа на промоция на водка "Савой" в чалга дискотека"! Пък и не е задължително да ви взема телефона - ако ставаш и на сутринта може да го вземе ;) - усетихте ли разликата?!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: stone
Категория: Тя и той
Прочетен: 2497795
Постинги: 106
Коментари: 2433
Гласове: 4352
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930