Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2007 17:49 - А дебелите не са ли самонадеяни?
Автор: stone Категория: Тя и той   
Прочетен: 12483 Коментари: 32 Гласове:
1

Последна промяна: 29.04.2007 19:43


Онзи ден помолих една позната да ме запознае с някоя приятелка. Готово вика, имам една като за теб, търси си гадже. Тук веднага едно звънче трябваше да ми звънне в главата, защото тези, които тръбят наляво и надясно, че си търсят, обикновено те самите не са от много търсен тип ;-)

ОК, намери се една снимка в телефона, разгледах аз девойката... от чудене как да се изразя по-дискретно, викам дай първо да я запишем на фитнес, пък после вече ще ме запознаваш. Тук и сами се сещате какъв ураган последва. То явно няма дискретен начин да намекнеш, че някоя жена е дебела. Какъв съм бил аз късоглед, как съм щял да видя характера в един човек ако съм гледал първо тялото, лекомислен и празноглав съм бил, и самонадеян, ако съм мислел че само с манекенки ще излизам.

Хубаво де, а дебелите хора не са ли и те празноглави и самонадеяни? Опитай се да предложиш на някоя дебела жена да ходи само с дебели мъже - аха! Тя иска някой атлетичен тип! Ето че те са също толкова самонадеяни. Дори още повече, защото не предлагат нищо насреща!

Естествено, този спор с жена не можеш да го спечелиш, затова тогава просто смених темата, но след това като се поразмислих, ето моето правило - дебелите - с дебели, грозните - с грозни, Брад Пит - с Анджелина Джоли, Митю Пищова - с Емилия Масларова :-)



Гласувай:
1



1. felicity - ти сериозно ли?
29.04.2007 18:04
ще отделя време да прочета и другите ти мисли, но съдейки по горния ти пост си нищо друго от повърхностен...
май и ти си "тръбял", ако не наляво, то надясно:)
Най-искрено ти пожелавам да намериш своята Анджелина(ти си в ролята на Брат, нали:))Усмивки от мен!:))
цитирай
2. анонимен - Spri na ulicata tazi, kojato ti haresva..
29.04.2007 18:54
.. i moje da se okaje che tova e janata, kojato tyrsish. Togava njama kak da se izlyjesh vyv vynshnijat vid..
цитирай
3. анонимен - ????
29.04.2007 19:11
"Ето че те са също толкова самонадеяни, колкото и нас нормалните хора. " ????
четях те с интерес, но трябва да призная, че това е едно от най-отвратителните неща, които съм чела. сори, факт. "нормалните"?? а кои са НЕнормални?? дебели казваш. а ниските? а грозните? а тъпите? плешивите? ит.н..... трябва ли да изброявам... Има толкова много физически недостатъци...
Не,нямам думи. сериозно. Спирам, защото.. не искам да пиша глупости.

И все пак ти пожелавам да намериш една висока, слаба, умна, и т.н.... дама.
Успех !
цитирай
4. stone - До #3
29.04.2007 19:54
Нямам нищо против дебели, грозни или тъпи хора (и другите, които си изброила) просто не ме привличат като сексуални партньори, и не ме е срам да си го призная.
Ако това ме прави повърхностен, ок. Но самите дебели, грозни, тъпи и т.н. хора са повърхностни точно колкото мен (и даже в по-голяма степен).
Иначе щяха да ограничат търсенето си на партньор сред подобните си, и нямаше да се обиждат ако друг не ги желае.
цитирай
5. анонимен - stone
29.04.2007 20:09
Прав си за себе си!
Всичко е въпрос на вкус!
Но не съм съгласна с това "да ограничат търсенето си на партньор сред подобните си"
Аз лично познавам няколко двойки, в които мъжът има сносен външен вид, но жената..... мноооооого фитнес ще й трябва.
Така че, както казах - всичко е въпрос на вкус.



А иначе много ми харесва блога ти :) и тънката ирония..... или себеирония...
цитирай
6. noir - ~ N ~
29.04.2007 21:59
Еми аз какво да кажа, освен, че те разбирам, друже. Може който иска да ме нарича и мен повърностен и какъв ли още не, но на мен красивите жени са ми невероятна слабост. И тъй като имам високо мнение за себе си, очаквам и от другите много. Точка :P
цитирай
7. анонимен - Бати ужаса! Да живееш в София и да не ...
29.04.2007 23:01
Бати ужаса! Да живееш в София и да не можеш да си хванеш гадже! Е, не знам какво да кажа за теб, явно си изтъкан от комплекси....то бива бива, ама ти май си номер едно в това отношение!
цитирай
8. stone - По-полека #7
29.04.2007 23:40
Първо, в момента не съм в София, а в много по-голям град - не че това има значение, защото темите, по които пиша, са универсални.
Второ, гадже мога да си хвана в много кратък срок, повярвай ми - но обичам да разширявам кръга на познатите си, вкл. мъже и жени, и да имам широк избор от хора, с които да общувам, интимно или приятелски.

Но любимото обобщение на българите е "мани го тоя, избива комплекси" :-) Айде със здраве.
цитирай
9. анонимен - Е, ако сега си в Истанбул, Кайро или ...
29.04.2007 23:47
Е, ако сега си в Истанбул, Кайро или някъде в Иран, трудно ще си намериш нежна половинка...

Но всички са с впечатлението, че нещо дяволски ти пречи да си хванеш мацка. А това е толкова елементарно.
цитирай
10. andreytcho - хаха
29.04.2007 23:55
Как му се нахвърлиха на Каменчо :) Аз и на грозни и на дебели не отказвам секс. Виж за сериозна връзка предпочитам нещо което няма да ме стряска рано сутрин като я видя.
цитирай
11. анонимен - :)) Да живее Ориента!
30.04.2007 00:07
:))
Да живее Ориента!
цитирай
12. stone - Анонимните - слагайте някакво име, бе хора
30.04.2007 00:41
Не за друго, ами не знам сега #9 същия от #7 ли е, #3 ли е...
За Иран - помисли малко... дали съм на изток или на запад от БГ ще ти подскаже часовата разлика. Ако бях в Иран, сега щях сладко да си спя в леглото.
Та #9 - явно стандартите ти са доста ниски, щом за теб е елементарно да си хванеш гадже.
Разбира се, че е елементарно, то повечето неща в живота са така - например да си намериш работа. Още утре можеш да се хванеш нещо тъпо в някой офис. Но опитай се да намериш работа, която ти е интересна, плаща 6-figures, има готини колеги, и се работи 40/ч седмица - това вече не е толкова лесно.
С жените е същото. Поздрави!
цитирай
13. анонимен - уфф
30.04.2007 01:00
тук не става въпрос за това какво харесваш и какво- не. това си е лично твой избор, както и на всички останали.. И аз харесвам мъже с големи..... нали, обаче останалите не ги смятам за ненормални .. Или не си се изразил ясно в поста, или темата е друга.. Тъпото е,че делиш хората на нормални и на НЕнормални, разбираш ли. Ти си се чукай с каквито се сетиш. Това не значи, че дебелите трябва да са с дебели, ниските с ниски, високите с високи, русите с руси, синеоките със синеоки.... ит.н... Всеки сам си прави избора. А това, което си написал е грубо и някак си не ти отива на интелекта. Едва в коментара си пишеш, че става дума за "сексуалните ти предпочитания"...
Още повече, че в случая въпросното момиче всъщност нищо не е направило спрямо теб.. т.е. не ти се предлага тя.. нали така?
Сигурна съм, че както през годините се трупат "бройките", така и се трупат килцата.. И съм убедена, че имаш приятели, които.. да кажем, са по-пълни от "общоприетото" ( ебаси абсурда, но това е друга тема ). Та, на тях казал ли си им, че са ненормални? и казваш ли им нещо от сорта " абе тая слабата мацка нема да ти върже, не се ли виждаш, я си намери някоя дебеланка като за теб".....
поздрави
#3
цитирай
14. анонимен - Супер комплекси има този пич. . .
30.04.2007 10:48
Супер комплекси има този пич...
цитирай
15. whitenights - ...
30.04.2007 10:59
Имах различно мнение за теб, но след този пост съм разочарована....Абсолютно съм съгласна с Анонимен N13.
цитирай
16. stone - Ей, вие ме разбихте
30.04.2007 16:54
Където съм казал "нормални" съм имал предвид "с нормално телосложение". Това отдавна го поправих в самия пост. Наистина звучеше грубо.

То иначе аз също имам големи отклонения от средното в други отношения (не тегло и ръст) - ако за това обявявахме някой за ненормален, аз трябваше да съм ненормален на квадрат.

Ок, айде чао, отивам да чета блогове на жени, които се опитват да отслабнат, и ще поствам коментари за подкрепа... "миналата седмица свалих 0,600 кг" - "Ю го, гърл!" Дано там поне ме помислят за свестен човек, че тук нещо не съм много популярен.
цитирай
17. outfaced - хаха
30.04.2007 18:43
за какво въобще спорите тука след като във всеки сайт за запознанство има графа - телосложение :)

явно не е толкова маловажно, колкото и да ни се иска (най малкото е ограничаващо ама на ... то всяка претенция и изискване са такива)

освен това наднорменото тегло в доста случаи (изключваме болестите) е показателно и за някой други неща. Не знам бирените шкембенца да са били на мода скоро :)

та всеки си има критерии ... за едни външния вид е в kill-критериите за други е в may be. Явно stone е в първата категория и само да отбележа, че е безвкусно да обсъждаш чуждия вкус :)
цитирай
18. lemonpie - Хм,
30.04.2007 20:31
и аз съм съгласна всяка жаба да си знае гьола. В крайна сметка е доказано, че затлъстяването е заболяване, така че страдащите да се лекуват. Въпрос на воля, усилие и желание.
Иначе съм склонна да ги пожаля с директна критика, но да не ми се набутват самоуверено в ръцете.
цитирай
19. noir - ~ N ~
01.05.2007 01:39
Абе, Анди, ти си бил голям пумияр бе!
цитирай
20. andreytcho - xaxa
01.05.2007 01:47
знаеш :)
цитирай
21. stone - @ 13
03.05.2007 00:42
Разбира се, че ще го кажа и на свой приятел.
Същото ще му кажа и например ако иска да чука манекенки, пък не е мутра ;-)
цитирай
22. megi1 - samonadeqnost ..
06.05.2007 23:13
Mislq che wseki chowek pritezhawa izwestna samonadeqnost - nishto losho,ako ne prekrachwa granicata kym arogantnost. Pylnite hora bili poweche samonadeqni?
Ne wqrwam da e taka - po-skoro te se skriwat zad tazi maska za da oceleqt w sweta . Imam poznata koqto e 136kg,a e samo na 24 godini - naistina ponqkoga me dosmeshawa kato kazhe,che wsichko,koeto ima e prirodno,bez silikon..no q razbiram i obicham,zashtoto e edinstwena po roda si sys zlatno syrce.
цитирай
23. анонимен - Ами...
17.05.2007 14:12
Извън това, което е написал авторът, аз все пак не мога да разбера защо съществува такова деление. Ако някой твърди, че го няма, то или съзнателно лъже, или не вижда прости схеми. Не мога да си обясня факта, че това да си грозен, дебел, не по стандартите, нисък, твърде висок и така нататък е по-голям грях, едва ли не, от това да си нечестен и подъл, да речем. Замислете се колко повече неща първосигналните хора са готови да прощават на индивиди с хубав до изключителен външен вид. Дотам им стига преценката...и, понеже съм наясно, че е много вероятно да ме обвинят в лични комплекси на тази тема, аз ще спомена, че за мен няма абсолютно никакво значение какво е дала природата на човека срещу мен, ако с него ми е интересно да си прекарвам времето. За сексуалния аспект също има нещо такова - най-вече поради това, че мен не ме привличат очертания на мускули или определен цвят на очите. Ако ги има - още по-хубаво, но основата е в присъствието и чара. Без тях не мога да усещам привличане, а чисто механичните дейности не са ми по вкуса...Не казвам, че намирам за естетични отпуснатите пълни тела, но ми се е случвало да намеря нещо друго в притежател на едно такова тяло, което да ме е привличало далеч повече от перфектните пропорции на някой здравеняк. Затова - дебели с дебели, слаби със слаби - леко инфантилно виждане. Различни възприятия за привлекателност, различни обстоятелства. А и това, което е отвътре, не можеш да го привнесеш, докато от пълното тяло слабо такова може да се направи. Само трябва да го изрови човек :D
цитирай
24. sunlit - :)
08.09.2007 22:34
Stone в никакъв случай не е комплексар!Той е човек, който знае какво иска и иска да го получи!За какво трябва да снижава критерийте си? А и никъде не видях да е споменал факта, че дебелите трябва на всяка цена да са с дебели и т.н. Просто констатира факта, че той самия не ги харесва!Не виждам нищо лошо в това!Всеки трябва да има някакви критерий, ако притежава себеуважение! :)
цитирай
25. анонимен - айде не!!!
18.03.2009 12:37
Видях,че е стара темата и може би няма да прочетеш това,но нейсе...предлагам ти различна гледна точка и обяснение на нещо,за което се чудиш.Аз съм 175/80,тоест по стандартите-дебела.Ако мъжът е с дебела или слаба жена,това няма значение за неговото сексуално удовлетворение,тоест все ще стогне до Ако обаче аз съм с дебел мъж,вероятността да е с микропенис и да не е добър в лвглото е 88 процента някъде...и защо трябва да се лишавам от сексуално удоволствие,което обожавам,и да отказвам на слабите мъже,които си искат,за да съм в някакви рамки,тоест да си търся себеподобни???Ха помисли над това;))Всеки има право на щастие,щом не пречи на другите.
цитирай
26. анонимен - zdr da vi kaja li ne6to az sam DEBELA ...
02.05.2009 00:04
zdr da vi kaja li ne6to az sam DEBELA no s kogoto sam iskala s nego sam bila imam si seriozen priqtel i sam 6tastliva i znaeteli qd me e 4e debeliye sa kompleksari abe jivei si jivota az imam golqmo samo4ustvie za sebesi gordeq se 4e sam debela, ne se sramuvam i ne se kriq
цитирай
27. анонимен - imam se za krasiva, i uspqla jena ...
02.05.2009 00:07
imam se za krasiva,i uspqla jena haresvam tqloto si a ne koito ne mu haresva da si tarsi drugo vseki ima pravo na izbor moq e da se 4uvstvam dobre
цитирай
28. анонимен - ami ako nqkoi den samiq ti stanesh ...
08.10.2009 01:17
ami ako nqkoi den samiq ti stanesh debel? shte se naloji da smenish partniorkata sys sebepodobna li?ili ako slabata jenica koqto si si vzel edin den se prevyrne v razpluta domakinq sigurno shte se naloji da q zarejesh barabar sys decata za koito ne se znae s kakvo teglo shte bydat !?!:(
цитирай
29. анонимен - според мен си голям комплексар
17.02.2011 05:14
относно визията на човек ........ не говорим жена или мъж всеки сам решава как да изглежда и до колко добре се чувства в тялото си но има и такива от който не зависи теглото им .Чудя се как ли изглеждаш ТИ след като си стигнал до там че да искаш някой дате запознае с жена явно си доста зле или можеби доста задръстен след като неможеш да впечатлиш една жена ДАНО ИМАШ ОГЛЕДАЛА И СЕ ПООГЛЕДАШ :)
цитирай
30. анонимен - Large post
04.08.2011 22:33
Hi there! I just wanted to ask if you ever have any problems with hackers? My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing many months of hard work due to no back up. Do you have any solutions to protect against hackers?
цитирай
31. анонимен - xanax
01.09.2011 21:59
With havin so much content and articles do you ever run into any problems of plagorism or copyright infringement? My website has a lot of exclusive content I’ve either created myself or outsourced but it seems a lot of it is popping it up all over the web without my authorization. Do you know any solutions to help reduce content from being ripped off? I’d truly appreciate it.
цитирай
32. анонимен - Cialis bestellen 77
30.01.2012 11:57
nice y0u hit it on the dot will submit to digg
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: stone
Категория: Тя и той
Прочетен: 2497171
Постинги: 106
Коментари: 2433
Гласове: 4352
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930