Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2007 20:11 - Интересни неща има в сайтовете за запознанства :-)
Автор: stone Категория: Тя и той   
Прочетен: 42372 Коментари: 48 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Поразрових се из няколко български сайтове за запознанства... направо невероятно е колко тъпи са повечето профили.
Мъжете обикновено се снимали до някоя кола, разгърдени и захапали цигари, и са написали за себе си нещо от рода на "обичам високите скорости, забавленията и готините гаджета".
Жените пък се снимали прегърнати от някой хубавец (понякога са му изтрили лицето), нагримирани колкото може повече, с ултракъса пола или направо по бельо... А описанието им - нещо от рода на "obi4am kupona da fyrfi na max".

Ето тука една типична такава красавица - тя е квинтесенцията на повечето профили, които видях. Невероятно сполучливо е съчетала всичко в една снимка, просто няма нужда да й четеш профила. Само като видиш ботушките, грима, позата (представям си как дъни чалга, докато е правена снимката), и тези юнаци на заден план... Направо си казва всичко без думи. Priceless, биха казали от Mastercard:

image

Тук-там където има написан и смислен текст (освен по-горните глупости) чак ми става жал за горките момичета (и момчетата, които ще се срещат с тях). Позволявам си да цитирам някои писания (в скоби е моят прочит :-)

- чакам да ми пишат силни и амбициозни мъже (да имат пари)
- искам нов GSM от get.bg (ама и да ми го купиш, аз само ще ти кликвам, а ти ще ми звъниш)
- в момента не работя (ти ще работиш и за мене)
- не търся секс за една нощ (на младини пусках и от първата вечер, но ти ще трябва да почакаш 2 месеца)
- не ми пука какво мислят другите, аз си живея живота (а пък твоя живот ще го превърна в ад)
- обичам малките деца (разведена съм и имам едно-две, които ти ще трябва да ми помагаш да отглеждам)

Да не продължавам нататък, че губя надежди. Пък в миналото са ми се случвали доста интересни запознанства от такива сайтове. Ама това беше, когато бяха новост - сега явно куцо и сакато е там, и малкото хора, които си струват, се губят в тълпата. 
Абе карай, и бездруго приемам всичко това като развлечение :-)



Тагове:   неща,


Гласувай:
0



1. dusha - :)
25.04.2007 20:26
Защото не си попадал на моя профил затова така приказваш! :))) Само дето 90% не ми четат профила, защото е прекалено смислен и дългъг, а мъжете се хващат само на едно изречение като "Много съм секси и обичам секса" и от там идва цялата работа...
цитирай
2. unfineshed - Хихихихи
25.04.2007 20:37
Така е от една страна е така. Но да си го кажем честно повечето хора не търсят голямата любов там. Там хорат търсят секс при това ако може инстантен, веднага и дим да ги няма! Що се отнася до по малките посетители на сайтовете за запознанства - еми и аз съм попълвал лексикони. Само дето моите лексикони бяха хартиени, макар че както се вижда вече са и виртуални.
Та ако ви се прави секс бягайте бързо към сайтовете за запознанства, изберете добра стратегия и приятно изкарване.
Много смешно си ги подбрал и кометирал :)
цитирай
3. анонимен - ха-ха-ха-хааааааааааа
25.04.2007 20:46
Що не бацна и снимка на мъж???:):)
Да не те е страх,че някой може да се познае?:)Това с тези сайтове е...нямам думи!В началото ий преди години бях против..а сега са ми смешни и жалки хората,които взимат участие в подобни хомо дружинки!:)
Там те посрещат за добър ден с:
"Здравей Коте/Жребецо навит ли си на един анален виртуален секс"
Това ако е написано от нормален човек,аз ще се гръмна във виртуалния свят!!:):)
цитирай
4. анонимен - :D
25.04.2007 20:57
Дам, наистина потребителите се изменят. Помня някога сладур-а имаше няколко стотин човека регнати и беше голям купон, общо взето всичките хора с които съм се запознал от тогава са били стойоностни. Сега като вляза там от време на време и направо не знам какво става. Има две крайности или хората да си някви от тоя тип дето ти си описал или да напишат някъв роман тип Война и мир, честа практика е копи-пейст-а на някои текст на песен, стихче или на поредица мисли на известни хора. Сякаш хората се промениха и всички вече почнаха да носят маски, а къде по-лесно щеше да е ако просто хората са си нормални...
цитирай
5. анонимен - zorof
25.04.2007 20:57
koi kakvoto tursi shte go nameri.ako tarsish intelegenten razgovor izglejda ne si popadnal na podhodiashtite profili
цитирай
6. анонимен - Бахти нещастниците, до тези сай...
25.04.2007 21:07
Бахти нещастниците, до тези сайтове ли опряхте???
цитирай
7. анонимен - hi
25.04.2007 21:18
i v tezi saitove se namirat svestni hora,no za jalost rqdko........
цитирай
8. анонимен - До анонимен No.6
26.04.2007 00:02
А ти бе нещастнико, да не би да се сваляш само на улицата или в дискотеките с хората? Когато човек няма среда, където да срещне подходящия човек му трябва именно нещо такова - сайт, клуб за запознанства, клуб по интереси. Нормалните хора първо искат да опознаят човека, а след това си лягат с него - при теб май е обратното.
цитирай
9. jiovanio - Oпит за запознанство в Интерент
26.04.2007 02:45
Верно е. Тези сайтове са хлъзгави блата и затъмнени мегдани. Понякога обаче попадаш на нещо много свястно и се чудиш какво прави тя/той там. И винаги си има причина, в повечето случаи е болезнена раздяла и страх от среща лице-в- лице:)

Аз обаче отдавна съм написал нещо забавно по повод тези сайтове. Ето го. Приятно забавление.

http://jiovanio.blog.bg/viewpost.php?id=28667
цитирай
10. tera - Разсмяха ме коментарите ти в скобите,
26.04.2007 11:06
добра трактовка наистина. :) Но после видях името на блога ти и разбрах защо си се концентрирал само върху женската част. Не посещавам такива сайтове, но сигурно има и интересни представяния на момците. Това за "хлъзгави блата и затъмнени мегдани" също е много готино, ама май и тука е така.
Поздрави :)))
цитирай
11. анонимен - жалко
26.04.2007 13:03
Наистина жалко, че в България избуяха като плевели елементаризмът и комерсиализмът, кичът и профанщината в междуличностните отношения. Не, че в останалата част по света няма такива неща, ама в нашата родина като че ли точно тези празни ценности се експонират, и поощряват да се развиват. Това е т.нар тук в Германия култура на Niederschicht`a, т.е на ниската класа - хора без интереси, асоциално ориентирани, които прекарват живота си пред телевизора на халба бира.
Къде са здравите български ценности, които само допреди 20 години изглеждаха силни и непреходни?
цитирай
12. анонимен - Всеки си има среда, само откачал...
26.04.2007 15:35
Всеки си има среда, само откачалките си търсят половинки по сайтовете, както и нещастниците, дет за нищо не ги бива.
цитирай
13. jiovanio - Анонимки
26.04.2007 16:08
До анонимен 12

Може би е вярно за откачалките, може би не. Едно е сигурно обаче. Анонимките са навсякъде. Това са хора, които дори нямат самочувствието да се покажат на света.
Затова и малко хора вземат мнението им насериозно:)))
цитирай
14. stone - Ей, ама на тези анонимните трябва да им трия коментарите май
26.04.2007 17:01
Какво лошо има в това да се запознаеш с някого по интернет?
Да не е по-добре да отидеш в Най-Най Клуб и да се надвикваш там с музиката, ми то даже името не можеш да си кажеш, какво остава пък да разкажеш нещо за себе си. Е, вярно, затова пък можеш да покажеш дали ги умееш чупките в кръста, та да те преценят добър любовник ли ще си. И дали обичаш да почерпваш, по-важното :-)
цитирай
15. анонимен - Нещо не си ги представям Гонзо, С...
26.04.2007 17:43
Нещо не си ги представям Гонзо, Стилиян Петров, Дичи или Део да седнат да си търсят мацка в Интернет.
Но щом така си решил - успех!
цитирай
16. jiovanio - Шанс за всеки
26.04.2007 18:12
Приятелю, stone хич да не ти пука. Това си е твой блог, но все пак съветвам те да не триеш ничий коментар. Аз лично давам шанс на всекиго включително на анонимките да се изкажат. Това е най-успешният начин да ги изложиш на показ. Те се компрометират сами, нали се усещаш?! Това се вижда от останалите хора.
Продължавай смело напред. Дерзай:)
цитирай
17. gorgona - Хей, на човек му трябва някой път и да ...
27.04.2007 07:08
Хей ,на човек му трябва някой път и да изпростее, пък дори и в такъв сайт. А иначе и там се намира по някой що годе свестен човек, макар и рядко! Лошото е, че на свестните профили никой не пише. А повечето сайтове са конкретизирани - дали за музика, литература или нещо друго, и като се напъхаш там и търсиш просто да си поговориш - пак те отхвърлят. Е, тогава, къде човек да си поприказва с друг, хей така просто, без задръжки, без да мисли за реакциите на другите.
цитирай
18. анонимен - да бе...
30.04.2007 11:01
... какво лошо има да се запознаеш с някой в интернет? Моята приятелка така се запозна с настоящия си мъж - имат си бебче и са много щастливи!!!
поздрави, *mopse*
цитирай
19. noir - ~ N ~
01.05.2007 01:39
А тая специално е голема кобра.
цитирай
20. sibila - ~~~~
01.05.2007 08:41
Да намериш подходящия партньор в сайтовете за запознанства е като да улучиш шестица от тотото.Няма нищо лошо човек да си пробва късмета :-)
цитирай
21. анонимен - Или-или
06.05.2007 18:32
Независимо, колко противници имат, сайтовете за запознанства са си факт!Факт е също, че там има зверски много интелигентни хора, извън безкрайната паплач от селяни, единствената реплика на които е "Ще са ибем ли бейби"....Аз лично се регистрирах от любопитство и повършах по сайтовете, с желание до степен приятелство....
Имат си предимства - имат и недостатъци тези местенца....въпрос на гледна точка....Абе айде не си кривете душичките...щом сте в нета....не може да не сте ги опитали.....:))))))))
цитирай
22. mitko7691 - Хайде да сме малко по-снизходит...
11.05.2007 13:11
Хайде да сме малко по-снизходителни към тези хора регистрирани в подобни сайтове.Проблема си е техен.Иначе......и на мен ми настръхват косите като видя как жени търсят мъжа,който " знае какво иска и как да го постигне".Един познат казваше по този повод " - Ами ако иска да оправя малки магаренца и знае как да го постигне :))))))) " ???!!!!
цитирай
23. анонимен - haha
15.05.2007 09:20
super e tva det si go napisal! samo det ne i haresaha komentarite :P i ko tolkova i az imam reg v razl takiva saitove samo 4e ne sam si slojila pic4e i ko tolkova na men mi pi6at i ne zapo4nat li normalno razgovora gi pra6tam podiavolite :P
цитирай
24. ludi4kata - да ама не. за всеки влак си има път...
16.05.2007 09:29
да ама не . за всеки влак си има пътници и някои мъж може да си търси точно такава жена като на снимката
а и точно в сайт за запознанства аз намерих момче с което ходя година и 2 месеца и не е "ходене" като в детската градина и сам щастлива просто
цитирай
25. s1s1l1t1 - ВСИЧКО ЗА ВСЕКИ
17.05.2007 08:54
Мисля че има всичко за всеки в мрежата,аз включих компютъра тая сутрин за да си прочета лекциите,обаче дявола ме накара да се рейна в блоговете!и пак него ще обвиня като вляза в 4ата!наистина човек има нужда да изпростее,пък и мисля че живота е толкова стана толкова откачен че няма начин и в нета да не е пълно с откачалки!!
Понякога съм една от тях,признавам си.
цитирай
26. strao - "Човек две години се учи да ...
04.06.2007 00:15
"Човек две години се учи да говори и седемдесет да си държи езика зад ".
Потърси - "Манипулация на съзнанието" от Кара-Мурза.Автора е руснак и книжката е ценна. Ще се замислиш и ще си отговориш на въпросите си. И ще ти стане гадно.
цитирай
27. incomplete - мрън. . . =) саитовете са наистина ...
06.06.2007 22:15
мрън...=) саитовете са наистина тъпи, но човек като се замисли всеки има поне по една такава регистрация......бтв забравхте да напишете че повечето си слагат на профила 'да не ми пишат гейове/лесбийки без сними' излиза, че такива хора могат да ти пишат стига да са със снимки....ЛОЛ тези са наистина прости!!=)
цитирай
28. анонимен - )))))))) verno e
22.06.2007 11:06
Това е нещо като тест.Може да ви се струва малко тъпо.........ама става

1.Напиши името на човек от срещуположния пол

2.Кой е любимият ти цвят от тези:

жълт,черен,червен,син или зелен?

3.Първият ти инициял

4.Месецът ти на раждане?

5.Кой цвят харесваш повече,черно или бяло?

6.Напише името на човека от същия пол като теб
7.Любимото ти число?

8.Калифорния или Флорида?

9.Кое харесваш повиче:езеро или океан?

10.Напиши желание





1.Това е името на човека,в който наистина си влюбен

2.Ако си избрала.................

червено-ти си жив и изпълнен с любов

черно-ти си скромен и агресивен

зелено-твоята душа е щастлива и излъчва спокойствие

син-ти си човек със спонтанен характер

жълто-ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора

3.Ако инициалът ти е

А-К-имаш много приятели и любов в живота си

Л-Р-опитваш се да се наслаждаваш на живота и любовтати скоро ще раэцъфти

С-Я-обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро

4.Ако си роден през

Януари-Март-годината ще е добра и ще разбереш,че си се влюбил в човек,който не си очаквал

АПРИЛ-ЮНИ-ще имаш силна връзка,но тя няма да трае дълго

ЮЛИ-СЕПТЕМВРИ-ще имаш незабравима година с много проблеми

ОКТОМВРИ-ДЕКЕМВРИ-годината няма да е от най-добрите,но ще откриеш сродна душа

5.Ако избереш............

ЧЕРНО-живота ти ще тръгне в различна посока,ще имаш много промени но посли ще се радваш на тях

БЯЛО-ще намериш приятел,който ще ти се доверява ще направи всичко това но може и да не го разбереш

6.Това е най-добрият ти приятел

7.Това е броя на близките приятели,които ще имаш в живота си

8.Ако избереш.......

КАЛИФОРНИЯ-обичаш приключенията

ФЛОРИДА-романтична душа си

9.Ако избереш..............

ЕЗЕРО-верен си на приятелите си,но си малко разсеян

ОКЕАН-ти си спонтанен и обичаш места с хора

10.Желанието ти ще се сбъдне,ако пуснеш това в друг форум в рамките на 1 час
цитирай
29. анонимен - интересно
29.06.2007 11:03
в сайт за запознанства намерих женета на живота си, след 2-3 седмици ще имаме бебе... Така че не всичко е измама... просто пламна любов от пръв поглед... Желая го на всички
цитирай
30. анонимен - всичко е толкова вярно
11.07.2007 14:27
Много често един и същи човек има по няколко профила. Такива се срещат!
Профили са тъпи защото народът е изпростял. Я си помисли колко от тях четат книги, колко от тях ходят по концерти, изложби, гледат филми различни от "екшън".... всичко се свежда до това " да си полафя в чата", "тоя ме кефи, а оня - не", "купон на мах" и др. Не е лошо, но да не е преобладаващо!
цитирай
31. emonia - Защо не
13.07.2007 09:52
Статистиката за Европа- наскоро четох , че 50% от жените намират секс партньорите си по Интернет- бързо, лесно и непрпетенциозно. Аз също си намерих мъж в сайт за запознанство , но не Български-мисля че като правило на Балканите в живота както и по сайтовете може би вилнеят само някакви нахакани простаци и псевдо интелектуалци, които ако не са съвсем изперкали са учасно докачливи или привърженици на някаква секта- и това даже ми се случи с някакъв "журналист". Повече от жалко е, че Българският мъж на средна възраст- каквито са ми кандидатите- изключвам младите жигола предлагащи нескопосан провинциален секс-та доста ми е неприятно, че хубавият Български мъж обичащ жените, изкуството и новите неща - сега се е превърнал в хленчещо от неразбиране и душевна дребнавост същество, обичащо единствено себе си и скапаната си кола-при възможност за избор.
цитирай
32. анонимен - `````mmda,s 2 lapi "protiv"
14.07.2007 16:00
i za6to vs "svalq4i" tam zapo4vat s "kote,iska6 li da pravim seks?"(ili razli4ni variacii,no sus su6tiq smisul)...?koga v realno vreme i na realno mqsto 6e mi se slu4i tova?napr. da si sedq v kafeto i nqkaf nepoznat da mi go izcepi!mn qsno 4e 6e go pomislq za nenormalen....mi kak da ne si suzdade6 mnenieto 4e samo ludi gi ima v tiq chat-ove?!
цитирай
33. анонимен - torents
17.11.2007 15:09
Повечето профили в тези саитове за запознанства
са напълно фалшиви.Много лесно можеш да се
регистрираш вместо жена, да си мъж и обратното.
цитирай
34. анонимен - :-))))))))))))))
06.12.2007 17:46
!
цитирай
35. анонимен - :)
29.12.2007 14:40
Попадала съм и на доста по-отчайващи неща...И на предложения от рода: ще ме чукаш ли с вибратор(дано да няма под 18 годишни тук) или пък "какво ще кажеш за една платена връзка"...Ми мога ли да кажа нещо, то си е без коментар! А относно снимките, то от това по-тъпо няма!
цитирай
36. анонимен - vivata
28.06.2008 23:19
Прочетох всички коментари с огромен интерес,различни мнения-за или против сайтовете за запознанства.Някои са срещнали любовта,а други са се сблъскали с простотията- една все по-налагаща се българска черта.Но някъде там между редовете се промъква едно мнение,независимо дали искаме или не.Самотата-този бич за съвременното ни общество не се интересува от пол, възраст или статут.Тя е тук и всеки се бори с нея както умее.Затова си мисля,че има нужда от тези сайтове.За съжаление в много от тях нещата са се обърнали на битак с определено търсене и предлагане на плът.Факт е,че са толкова много и факт е,че долната възрастова граница пада.Жал ми е за младите хора,които ще формират душите си там.Жал ми е за възрастните,които скрити зад цинизма си,не могат да видят в какво са се превърнали.Всеки търси своята душа-близнак в живота,но дали това е цената ,която трябва да плати?...
цитирай
37. анонимен - nqma
23.11.2008 15:11
ponqkoga samotata kara horata da se vkluchat v tezi saitove.a samotata e strashno neshto.tova e moje bi opit da se spasqt ot neq.ne vinagi chovek ima nujda ot sex.sluchvd se da tarsi prosto virtualni priqteli.
цитирай
38. анонимен - nqma
23.11.2008 15:11
ponqkoga samotata kara horata da se vkluchat v tezi saitove.a samotata e strashno neshto.tova e moje bi opit da se spasqt ot neq.ne vinagi chovek ima nujda ot sex.sluchvd se da tarsi prosto virtualni priqteli.
цитирай
39. анонимен - zdravete
30.11.2008 01:14
dam,pro4etoh pove4eto mneniq za saitovete za zaponstva.saglasen sam moqta priqtelka q namerih ot sait
za zapostva neogen ve4e stva 2god sme zaedno i varvi na pat da se se jenim.v momenta u4im frenski i podadohme dokumenti za quebec.
eto 4e ot tezi saitove v nqkoi slu4ai ima polza:-)
цитирай
40. анонимен - доста си е опасно, това не ви хрумва май
09.12.2008 14:12
аз например мисля, че не съм откачалка и съм мн. интелигентна личност, секретар съм в голяма корпорация, но нямам среда. В тези сайтове попаднах на човек с няколко профила, който в един момент ме проследил и започна да става заплаха !
цитирай
41. анонимен - Колкото и да е странно...
14.05.2009 16:02
Колкото и да е странно има хора, които наистина намират сериозни партньори в сайтовете за запознанства. Ето и един блог, който преглежда такива: http://webzapoznanstva.blogspot.com/
цитирай
42. анонимен - А може и приятели да си намери човек
18.05.2009 20:37
Да, така е, в последните години се навъдиха какви ли не в тези сайтове. Много зависи човек какво търси от такива сайтове. Аз примерно сайтовете ги виждам по този начин: това е като :) сединките по времето на нашите баби и дядовци. Разликата е че днешните седенки /визирам сайтовете за запознанства/ са доста по обхватни от тогавашните. Това което винаги съм се стремял да търся в тези сайтове е приятелство с хора. Защо ли? Ами защото там случих на доста интересни хора които в моят реален живот надали бих се запознал. Попаднах на хора които са доста по различни от мен, водят доста по различен начин на живот от мен. Именно заради тези сайтове успях да се запозная с хора които в реалният живот надали бих имал тази възможност, просто защото те живеят по начин който не ми е присъщ на мен и посещават места които не са ме превличали никога. Радвам се на тези хора. Приятели сме. Е, не са стотици... само 7-8 са. Но и тези са достатъчни. Жалкото е че наистина повечето в тези сайтове са пълна измет. Незнам какво да очаквам от такива сайтове освен приятели. Но разбира се ако намеря човека с който да споделя живота си.... не бих пропуснал тази възможност.
цитирай
43. анонимен - :D
04.07.2009 20:17
И докога бе мила ми "ludi4kata" ще си щастлива мислиш ... докато някой от вас пак не "влезе в чата" и не си намери друг ... някой ... айде моля ти се ... Аз също имам профили в подобни сайтове ... и имам идея за какво иде реч ... Това е все едно да забиеш някоя мацка в дискотека и после да се "залюбите" и да се "вземете" и после ... кво ще спрете да ходите по дискотеки и двамата ли ... ? Айде моля ти се ... пък дето ще си обяснявате, че сте един за друг ... бля-бля ...няма нужда ...
цитирай
44. анонимен - трся си мъж от калифорния
08.08.2010 01:53
трся си мъж от калифорния.... това ми е голямата мечта..... без значение как изглежда да е добр и грижовен и да е над 50 години , бих зарязала всичко тук и веднага бих заминала да си трся щастието извн БГ-то оставям е-маил ivaila@dir.bg ште го оставя и на англиски дано някои се обдаи trsya a man from California, no matter what it looks like it should be over 50 and ostzhyam email if some potrsi vrska ivaila@dir.bg
цитирай
45. анонимен - толкова е вярно това което е написано че чак ми се реве
17.02.2011 05:08
и аз от скоро съм в сайтове за запознанства в началото си мислех че ще намеря сериозен мъж но уви освен само за секс за друго нестава въпрос........ ее благодаря но искам да съм обичана а не само ползвана като за последно
цитирай
46. анонимен - Самые доступные путаны
09.07.2011 23:23
Если вам холодно и хочется удовольствий для души и тела.
То мы сможем предложить элитные предложения от своих проституток.
Стопроцентно анонимно и безопасно, вы можете нам доверять.
<a href=http://binnana3798.sytes.net/>интим за деньги</a>
цитирай
47. анонимен - Като гледам повечето коментари са негативни,да не кажа всичките....
04.02.2012 18:16
В тези сайтове са само хора толкова прости и ограничени ,че в реалния живот никой няма да им обърне грам внимание. Знаейки това те се опитват да подмамят някой с единствената цел да получат секс и айде довиждане ,защото знаят че те друго не могат да предложат ,ако можеха нямаше да разчитат на тези сайтове...
Така или иначе тези сайтове за запознаства освен човек да се изнерви и да си загуби времето друго няма да постигне ...казвам го от собствен опит ,а пък тези които са намерили любовта на живота си хахаххаха ммм супер са ми съмнителни ...да не би да си рекламират сайта по тоя начин....
цитирай
48. penpaland - Penpaland - Nova Stranitsa
11.04.2016 20:27
Препоръчвам https://www.penpaland
андроид : http://app.appsgeyser/Penpaland
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: stone
Категория: Тя и той
Прочетен: 2498844
Постинги: 106
Коментари: 2433
Гласове: 4352
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930