Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.09.2009 15:14 - Кой има нужда от теб?
Автор: stone Категория: Тя и той   
Прочетен: 7200 Коментари: 10 Гласове:
5



Всички женски списания, книжки, и Холивудски филми те учат на една до болка повтаряща се мантра: "Бъди себе си, бъди естествен!". Това се дава като рецепта за всички, които искат да успеят в любовта. Е, ако това работеше, щеше ли да има нужда да го повтарят до премаляване? Нямаше ли мъжете да са проумели вече тази проста истина?

Един велик маркетолог, забравих кой, беше казал: "Не се опитвай да създаваш пазар за своя продукт, само защото мислиш, че имаш страхотен продукт. Създай продукт, който пазарът търси, и ще преуспееш. Посрещни някоя съществуваща нужда на пазара и няма да сбъркаш".

Е, кой според вас е по-прав - човекът, направил милиони, или жените, които смело дават съвети към мъжете да правят едно, докато самите те се чукат с мъже, които правят съвсем друго? Истината е, че можеш да си позволиш да бъдеш себе си само ако това, което представляваш, е от интерес за другия пол. Тоест, ако си хубав, умен, с чувство за хумор, с пари, и най-важното - със самочувствие на превъзхождащ другите мъже. Даже не е нужно наистина да ги превъзхождаш - достатъчно е да си вярваш, че си нещо повече от тях. Защото няма нещо, което да привлича жените повече в един мъж отколкото статуса му спрямо другите мъже.

Нека да не се лъжем - това работи и за двата пола. Ако не работеше, щяха ли да съществуват няколко големи индустрии - козметичната, модната, фитнеса, пластичната хирургия? Ако всяка жена си кажеше "абе я да бъда себе си и мъжете просто ще ме харесват" щеше ли тя да се грижи за себе си, да спортува, да се гримира, да се облича добре (с всичките неприятни последствия за една армия от дим дуковци, джани версачевци, и други живи и умрели гейове)?

За Шекспир целият свят е бил една сцена, а всички ние - актьори. Това може и да е преувеличение, защото има места и моменти, където наистина можеш да се отпуснеш и да бъдеш себе си - например със своето семейство и близки приятели. На други места обаче, например в кариерата, това би било пагубно - кой би си запазил работата, ако на въпросите на интервюто си признаеше, че това, което търси в една кариера, е да плащат много и да се работи малко? Не по-слабо ще ти се отрази и в любовта ако просто бъдеш себе си и очакваш да ти отвърнат с взаимност. Най-малкото, няма да ти хареса, ако жената насреща ти също бъде себе си, спре да си маха космите, и мине на шоколадов сладолед в килограмови опаковки за закуска, обяд и вечеря. Така че задръж инстинкта да бъдеш себе си, а се стегни и бъди това, което една достойна жена очаква да бъде един мъж.



Тагове:   лъжа,


Гласувай:
5



1. bongobongo - Хахахаха
03.09.2009 15:18
Брау Пич!!!;):):)
цитирай
2. gothic - stone,
03.09.2009 15:20
с този постинг индиректно потвърждаваш едно мое наблюдение - че е достатъчно да правиш точно обратното на това, което пише в дамските списания, за да имаш успех сред дамите...
цитирай
3. stone - @gothic
03.09.2009 15:28
така си е. дори и тези статии "десет начина да стимулираш клитора й" и те са безполезни.
аз лично й качвам краката на рамене и почвам да къртя като хилти - ако има клитор, все ще го нацеля ;-)
цитирай
4. albizia - Ммм...
03.09.2009 15:33
Ако спре да си бръсне краката и започне да се тъпче със сладолед, жената вероятно отново няма да бъде себе си. Да бъдеш себе си по-скоро означава да правиш нещата, както би ги правил, ако никой не те гледа. Ако жената по принцип обича да спортува, да се грижи за външния си вид, да е мила, това е чудесно и няма нужда да се преструва на нещо различно, за да привлече вниманието. Мисля, че това искат да кажат в женските списания. Виж, ако си свиня-майка или пълно хахо (ехооо, тук съм :))) ), естественото поведение не се препоръчва.

Като се замисля, дори жената да е пълна идиотка, май пак трябва да е естествена, за да е сигурна, че обичат нея самата, а не маската...
цитирай
5. gothic - !!!!
03.09.2009 15:55
stone написа:
така си е. дори и тези статии "десет начина да стимулираш клитора й" и те са безполезни.
аз лично й качвам краката на рамене и почвам да къртя като хилти - ако има клитор, все ще го нацеля ;-)



И тук си прав - при всички глезотийки, най голям успех има именнно "перфоратора" на най-високи обороти. Но в къщи на почит е задната ;)
цитирай
6. viki11 - Честно казано
03.09.2009 17:04
съм себе си заради самата себе си. Защото така се чувствам по-добре в собствената си кожа.
Ако на отсрещния не му харесва, значи ми прави дискомфорт.
От мен зависи дали повече държа на това, да има задължително някой до мен, който да ме притеснява или държа на себе си и спокойствието си.
Щастливият случай е, да намериш някой, който няма да ти пречи да бъдеш себе си. Това поне се опитват да постигнат в бъдеще , мисля!
цитирай
7. viki11 - доста екзотично...
03.09.2009 17:07
gothic написа:
stone написа:
така си е. дори и тези статии "десет начина да стимулираш клитора й" и те са безполезни.
аз лично й качвам краката на рамене и почвам да къртя като хилти - ако има клитор, все ще го нацеля ;-)



И тук си прав - при всички глезотийки, най голям успех има именнно "перфоратора" на най-високи обороти. Но в къщи на почит е задната ;)






Но да си призная, идеалният случай е повече познаване на нещата, защото онези съвети трудно се прилагат, трябва много доверие и такт. ИНаче по-лесно е просто да направиш компромиси в името на самочувствието на мъжа, което се оказва все ТОЛКОВА КРЕХКО. Нашето за нищо го нямат. Но и там има, ако...

А пък техниките се учат цял живот. То не е дъскорезница. И през душата минава.)))))
цитирай
8. stone - @viki
03.09.2009 18:11
не мога да те позная, бе жена - днес не се заяждаш, а пишеш конструктивно?
все още си си мъжемразка, но доста по-умерено. само така!
цитирай
9. loli - Бъди себе си..
07.09.2009 10:07
Бъди себе си, но ако се харесваш?!
Има хора, които са доста самокритични и затова почти никога не са себе си, а подражават на идоли или играят разни роли..
цитирай
10. анонимен - ae da
11.09.2009 15:50
az ot godina nqkyde ne znam kakvo e tva da se dyrja "podobavashto" ili "normalno" vinagi mi e nqkvo super otka4eno veselo i ne moga spra da drynkam hamalogii i sqkva prostutii...i mn mrazq da mi kazvat: "pravi taka ili iny4e,za da te haresa taq ili onaq" nqkoi ako mu e int da otgovori ;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: stone
Категория: Тя и той
Прочетен: 2491371
Постинги: 106
Коментари: 2433
Гласове: 4352
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031