Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2009 10:10 - Любовта е във въздуха
Автор: stone Категория: Тя и той   
Прочетен: 5538 Коментари: 14 Гласове:
0

Последна промяна: 17.04.2009 16:54


В учебниците по биология пише, че женските при хомо сапиенс не се разгонват - тоест, овулацията им е скрита за мъжкото око - но това май е само частично вярно. В последните две-три седмици улиците и заведенията просто са напоени с опияняващ естроген. Това го забелязвам всяка година, когато пролетта започне. Жените са излезли на пазар за мъже, а мъжете са мръвки месо, висящи от куките и очакващи тяхната проверка за качество.
Промяната у жените е очебийна. Освен облеклото, което и невъоръжено око може да забележи, те дават и много други знаци. Усмихват се с лъскаво начервени устни, изпъват напред напращелите си гърди, и галят леко с пръсти всяка повърхност, приятна за допира. Искат мъжете да се задушат в женствеността им и да изгубят контрол. Става твърде трудно да задържиш вниманието им, защото полуделите им хормони ги карат да се въртят наляво и надясно в търсене на най-добрия пенис, който могат да уловят в мрежите си. Това е лошата страна. А добрата е, че има много от тях навсякъде, където се обърнеш.
За съжаление, тази нирвана няма да трае дълго. Докъм средата на Май, естрогенът ще бъде изконсумиран от работещите им на бързи обороти организми, и повечето от тях ще се върнат обратно към старото си Аз - отегчени, огорчени от живота кучки, чакащи с кръстосани ръце някой мъж да ги приближи, за да го отрежат. Прозорецът е отворен само за кратко време. Умният мъж знае, че това е времето на годината, когато трябва да излизаш всяка вечер и да трупаш като пчеличка мед за зимата. Бъди като крокодил, който се тъпче с антилопите, пресичащи опасната река по време на ежегодната миграция.
Мъжете не осъзнават напълно силата на тази пролетна хормонална експлозия на жените, защото при нас тестостеронът си е винаги висок, цяла година. Е, може да спадне за малко, например след сърдечна операция, но общо взето, сме готови за екшън без значение от сезона.

Ще завърша с цитат от класика О. Хенри. Е, това е от разказа му, озаглавен "Веселият Месец Май", но той е писал преди 100 години в Ню Йорк - може би тогава там пролетта е идвала малко по-късно :-)
"През Май Амур стреля на сляпо - милионери се женят за секретарки; мъдри професори ухажват дъвчещи дъвка работнички с бели престилки от закусвалните; директорки на училища карат яките хулигани да остават след часовете; момчета със стълби се катерят през огради при техните Жулиети, застанали на прозорците си; млади двойки, излезли на разходка, се връщат оженени; дърти коцкари слагат белите си обувки и се разхождат пред гимназията; дори женени мъже, станали неочаквано нежни и сантиментални, потупват жените си отзад и ръмжат "какво става, мойто момиче"

 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. viki11 - Много неприятен мъж си.
17.04.2009 10:53
Жените са излезли на пазар за мъже, а мъжете са мръвки месо, висящи от куките и очакващи тяхната проверка за качество

Виж сега...
обръщаме две думи и наблюдаваме...

Мъжете са излезли на пазар за жени, а жените са мръвки месо, висящи от куките и очакващи тяхната проверка за качество

Какво да се прави, жените излизат с надежди , забравили какви ограничени са хора като теб, но след това отново се връщат към фактите и лошото си настроение. Дали н якога ще се научиш да бъдеш мил с т ях и да не ползваш привилегии на техен гръб? Да се оправяш сам и да радваш другите - ЖЕНИТЕ?
Как мислиш, пиле?
цитирай
2. gothic - Стоун,
17.04.2009 11:39
да видим с О'Хенри някой може ли да спори! :)
цитирай
3. lubopitstvo - Прав си за хормоните-бушуват като ...
17.04.2009 13:19
Прав си за хормоните-бушуват като бесни, но...по това колко внимание им обръщаш си личи що за човек си :)
цитирай
4. анонимен - Ние, за разлика от животните впр...
17.04.2009 14:59
Ние, за разлика от животните впрягаме всичките си умения и интелект, за да 'заглушаваме' природата ..понякога се чудя защо:))
цитирай
5. анонимен - пак грешно
17.04.2009 15:32
Жените чакат за да отрежат някой ли - не, вече ролите са сменени, мъжете отрязват хубавите момичета, но не защото са комплексари.
цитирай
6. анонимен - "отегчени, огорчени от живота кучки" !??
17.04.2009 15:41
Като си толкоз хубав и сгоден защо все така са те отрязвали тези кучки. И само това ти е реакцията - като на травмирано дете - кучки, та кучки - ами добре. Стига си мрънкал. Бъди мъж, опитоми си я, обичай си я, грижи се за нея, какво само кучки, та кучки, всички разбрахме как ги виждаш жените, които така лесно са те повредили. Ох, горкият Stone, наистина ти съчувствам, но ти какво очакваш реално не знам. Манипулираш хората с твоя недъг и ти, да ти съчувстват и да се съгласяват с теб. Но: не всички виждат жените по твоя начин, но също и не всички съчувстват на безпомощните жени, а просто ги имат за равни или почти равни. Иначе не си лошо момче. Просто много си негативен към някои неща, които по принцип са си положителни, приятни, забавни и полезни и ценни.
coffeen
цитирай
7. stone - @6
17.04.2009 16:53
classic stone hate #6 (според поста ми от 9-април)
какво пък ми видяхте, че са ме повредили пустите му жени - всичко си ми е наред :-)
хайде без да задълбаваме много, този пост е предназначен да бъде весел, радвайте се на пролетното настроение и на хубавото време!
цитирай
8. felis - ахах,
17.04.2009 17:18
дааа, и аз забелязах, че девойчетата са се разпичили. :Д :Д
Преди няколко дни в една дискотека се чудех накъде да гледам - коя от коя по-направена, разголена и красива (или поне с красиво тяло).

Но май в студентски курвалъка си е целогодишно явление. :)))
цитирай
9. анонимен - :)))
17.04.2009 23:10
Не си спомням в кой разказ О'Хенри твърди, че ако жена отказва на мъж е кучка. Авторитетът, на който се облягате, уви, не ви поддържа. Наше право е да отказваме. Нещо повече - дори не сме длъжни да даваме обяснения, но дори и когато ги получите, пак ние сме "грешните" :))) Ако твърдите, че жена, която отказва е кучка, мога да ви запозная в подробности с правата на човека и българското законодателство?! "Сексуален тормоз, обида, уронване на име ... " Знам, че постът уж е шеговит, но ми се струва, че ще ви бъде полезно да си хвърлите един поглед отстрани!
цитирай
10. анонимен - моля
18.04.2009 10:29
всяко нещо,което приближава жената до шибана закачалка за аксесоари ме кара да я харесвам все по-малко

няма списък с неща,които трябва да накичиш по себе си,за да си красива
няма правила,които трябва да спазваш,за да си красива

дали си красива зависи от мен,не от теб
цялата работа се случва в главата ми и няма нещо,което можеш да облечеш,че да бръкнеш там

не можеш да ме впечатлиш с деколтета,къси поли и грим
тея работи се продават по магазините

не си мисли,че си красива по правило,от момента в който влезнеш в стаята
искаш ли,мила шибана краво,да ти кажа кога ставаш красива?

когато седнеш до мен и ме погледнеш,че да ти видя очите
когато видя усмивката ти и жестовете ти
когато те чуя да говориш

тогава се случва нещото,което наричам магия,защото не мога да обясня по друг начин
тогава ставаш красива

никога преди това и никога за всички
никога нарочно и никога насила
http://fuckthenorm.net/?p=179
цитирай
11. анонимен - разни
18.04.2009 10:44
Това тук са разни проповеди на разврата, а той е разделението, разпада, раздора и враждата на пола, не на непозволените форми на свръзване между половете, а именно липсата на СВЪРЗВАНЕ. Този човек това прави нарочно и дори му харесва - да РАЗДЕЛЯ половете. Тук се говори по грешен начин и това не е хейтърство, откога различното мнение стана хейтърство. Много си незначителен, човече, за да бъдеш мразен.
цитирай
12. анонимен - Браво Стоун! Много готино правиш! ...
18.04.2009 21:02
Браво Стоун! Много готино правиш! Вярвай човече!
цитирай
13. анонимен - Мерси за съвета.
23.04.2009 12:38
Само че аз ще пропусна ЦЕЛИЯ прозорец поради контузия! :((

p.s. Само анонимни тука бе!
цитирай
14. panazea - Стоун,
13.08.2009 18:35
Ти промени представата ми за света . Все си мислех , че мъжете гледат на нас като на парче месо увесено за продан и много се обиждах от това . А пък ти си имал това чувство . Съчувствам ти . Да не виждат човека в теб .
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: stone
Категория: Тя и той
Прочетен: 2498631
Постинги: 106
Коментари: 2433
Гласове: 4352
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930