Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2009 12:04 - Респект
Автор: stone Категория: Тя и той   
Прочетен: 19588 Коментари: 62 Гласове:
0

Последна промяна: 01.04.2009 09:27


Всяка следваща жена, която ляга с теб, те кара да уважаваш жените все по-малко.
Респектът, граничещ със страхопочитание и благоговение, който обикновено тийнеджърите изпитват към момичетата, намалява прогресивно с всяка следваща, с която спят, и пада до отрицателна стойност, когато бройката им стане трицифрено число. 
Когато си спал с много момичета от първата вечер, когато си бъркал в гащите на жени, за които знаеш, че си имат приятели или дори съпрузи, когато си слушал как им се обаждат по телефона и лъжат, че са при някоя приятелка, докато всъщност са при тебе, когато... тъжно е да продължавам, защото има и такива истории, от които човек може да загуби респект не само към женския пол, но и към хората въобще.

Сещам се за четири ефекта, които ще изпита всеки мъж, преспал с много жени:
Неспособност да гледаш на жените като на равностойни човешки същества. Когато толкова много от тях са си отваряли краката за теб, само защото си ги разсмял и очаровал с няколко евтини трика, ще ти е трудно да ги уважаваш (както и идеите и мненията им) като приятел.
Неспособност да вникваш в проблемите им. Всеки играч, играл тази игра, разбира отрано, че ако искаш да спиш с една жена, трябва освен да я очароваш и омайваш, и да бягаш като дявол от тамян от нейните проблеми. Дори ако можеш да й помогнеш да ги разреши, самото им повдигане и обсъждане води настроението в посока, 180 градуса обратна на тази, която води към секс. Така че с времето губиш способност да разбираш и изслушваш една жена и нейните проблеми.
Намалено търпение и раздразнителност. Когато е лесно да намериш нова жена, е трудно да търпиш недостатъците на старата. Разбира се, когато нещата станат сериозни, във всяка връзка се появяват добри и лоши моменти, и откриваш, че твоето търпение към лошите е сериозно пострадало. Това може да ти изиграе лоша шега.
Поглед към секса като към механичен акт. Дори и да си станал бог в овладяването на движения и техники, след дългогодишна практика, ако си изгубил способността да го чувстваш като акт на любов и близост с партньора си, то какво всъщност си спечелил?

Чудно, защо ли Нарцис е бил мъж и качестово нарцисизъм е наречено на него? За мен жените са много по-нарцистични, особено красивите, които са свикнали да имат всеки мъж, който си поискат, и да се смятат за голямата работа. Мъжете са много по-скромни. Дори най-силният лъв в джунлага, водачът на стадото и кралят на животните, знае, че скоро ще бъде изместен от някой по-силен. Мъжете знаем какво представляваме, трудили сме се здравата, за да станем това, което сме, но знаем и че има и някой по-добър от нас.
В тази връзка, когато една жена легне с теб, това води до чувствата по-горе... ако пък не можеш да я имаш, все пак ти е ясно, че съществува някой, който би могъл, и то от първата вечер. Тези разсъждения са като нож без дръжка... няма как да го хванеш, без да се порежеш.
Нещо като дилемата на Гручо Маркс, който е казал често цитираното "Не бих искал да членувам в клуб, който приема за членове хора като мен". Та и аз си мисля, че не бих искал да спя с жена, която спи с такива като мен... но то други няма. 

П.П. Специално за Пакостинка, която в коментарите ме запита защо все пак много приятели й показвали респект, прилагам графиката, от която се вижда, че при умерено количество бройки, респектът е почти същият, както в началото на сексуалния живот на един мъж. Започва да пада експоненциално с броят им, и при трицифрено число настъпва имплозия.
image




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - ой, голубчик, ой
31.03.2009 12:15
що не си праскаш чекиите, без да си отваряш тъпата уста бе педал ? :-)
цитирай
2. lubopitstvo - хъм, имаш право на около 85%, а това ...
31.03.2009 13:01
хъм, имаш право на около 85%, а това да го напише жена е мнооооого!
Ако бях мъж сигурно щях да мисля досущ като теб.
цитирай
3. анонимен - ". . . да уважаваш жените все ...
31.03.2009 13:48
"...да уважаваш жените все по-малко."

Звучи несериозно и неоправдано, най-малко навява за идеята за 'всеядност' което за мен е лош вкус.
Оттам желанието да 'опиташ' всяка води до този лош вкус в устата и дисриспект.
Нарцисизмът ти не е мой проблем.
цитирай
4. stone - @6
31.03.2009 14:31
"Нарцисизмът ти не е мой проблем." - о анонимний, поради что държиш такъв тон - нито съм казал, че е и мой, нито съм търсил помощ или съвет.
не си мисли, че си много важен, и тук всички сме сигурни, че и ти си имаш проблеми, навярно други.

а що се отнася до всеядността, и аз не съм такъв, който ми е чел блога знае, и много пъти съм поствал на тази тема. човек трябва да си има стандарти и да ги спазва.
цитирай
5. soho - Знаеш,
31.03.2009 15:20
че същото е и в обратния случай - жени-мъже, нали?
цитирай
6. stone - @7
31.03.2009 15:35
хич не е същото, много пъти сме си го говорили. има си двоен стандарт. в обществото не е приемливо за жените да спят с кого да е, а за мъжете е толерирано и даже е признак на мъжественост. така е от хиляди години и във всички култури и народи (с много редки изключения).
разликата е там, че мъжете ебат, а жените ги ебат. едното е повод за гордост и е постижение, а другото какво постижение е - че си дала на някой да ти го вкара - поздравления, големи усилия ти е струвало!
цитирай
7. анонимен - @8
31.03.2009 15:42
заради този ти коментар са всичките тези глупости между мъже и жени. Ти да би да си мислиш, че жената е само една кухина, на която трябва да го вкараш без от нея да се иска да има най-малко желание за това? Големият мъжки, неоценим, безценен труд!
цитирай
8. soho - 8
31.03.2009 15:46
Зависи от гледната точка. Дори ебейки те пак може да е валидно всичко това.
цитирай
9. stone - @10
31.03.2009 16:07
пак не съм съгласен, по-скоро е обратното: с всеки следващ мъж, който те е ебал, би трябвало респектът ти към себе си да спада, а не към мъжете.

@9 това е ясно, че жена го е писала. всеки събрат мъж знае, че усилието (започвайки от нулата) да излезеш, да намериш жена, да я впечатлиш, и да я вкараш в леглото, служейки си ако трябва с красноречие, ако трябва и направо с послъгване, и опирайки се на всичките си постижения в живота дотук (ум, образование, къща, кола, пари) които са нужни, за да впечатлиш една жена в наши дни, в пълно право могат да се нарекат "Големият мъжки, неоценим, безценен труд", благодаря за опита за сарказъм!
цитирай
10. анонимен - :)
31.03.2009 16:26
Защо мъжете хвърлят целия този труд, за да изгубват все повече уважение към жените ли? За какво тогава го правят? Сами си го правите, а после жените за всичко са ви виновни. И ти да не мислиш, че ни омайвате с нещо - оставяме ви да си вярвате, че да ви се услади "дивечът" повече; ние си лягаме дори и с тези, които не си правят "труд", просто не им се налага, не трябва, ние си избираме свободно с кого да си лягаме, не ни трябват циркови номера, да не сме малки деца да се ловим на някакви финтове, ах, мъже.
цитирай
11. soho - Към мен самата?!? На теб спада ли ти ...
31.03.2009 16:56
Към мен самата?!? На теб спада ли ти респекта към себе си след всяка жена?
цитирай
12. анонимен - пък аз ще кажа нещо,за разведряване на напрежението
31.03.2009 16:56
винаги съм се чудела как го правят гинеколозите? Е тия хора ако знаеш какво са виждали... И интересното е че повечето са мъже,което надявам се за жените с невикторианско възпитание е по-скоро стимулиращо...Знаеш ли вшца за гинеколога дето утрепал една проститутка, а съдията го пита защо--Ами-отговорил му- прибирам се след напрегнат работен ден, а тая ми се кълчи и пита - шъ дадеш ли пет лева п--а да видиш?-Откачих!...
цитирай
13. анонимен - После?
31.03.2009 17:00
А пък какви работи съм чувала мъжете да говорят и правят на жените, които не им дават никакъв секс - голямо уважение, наистина. А как мразят жените да ги манипулират чрез секса, все едно е нарочно всеки път това манипулране. Съжалявам хората, които участват в интриги, манипулаци, и използват всичко, само че за сметка на друг. Съжалявам и онези, които се лишават от удоволсвията на партньорското общуване, а познават само "ловното" или трофейното или както там ги наричате във вашите общества на изкривена сексуална мания. За да имаш партньор се иска да бъдеш естествен човек, а не дивак. Има си една теория защо всъщност мъжете не харесват по-непринудените момичета - тези жени карат мъжете да ги пожелават още повече, отнемат им спокойствието и мъжът вижда в тях само манипулативен сексуален обект. Той просто не може да се абстрахира вече от нейната сексуалност, която наистина е чудовищна.
цитирай
14. pakostinka - Мен пък
31.03.2009 17:05
всички мъже ме уважават,подхождат спокойно и са изключително търпеливи...означава ли, че контактувам само с девственици? :Р
цитирай
15. анонимен - #16
31.03.2009 17:12
по думите на stone излиза, че би трябвало ти да си девственица. А тяхното самочувствие да нараства с всяка нова бройка. Но жените също НЕ УВАЖАВАТ мъже с много бройки, само те самите си се уважават или помежду си. Мразим мъже, които искат да си отмъщават на жените - това говори само колко са били зависми от секса... все жените са им криви затова
цитирай
16. pakostinka - Аааа не.
31.03.2009 17:22
Номер 17, не съм съгласна с вас - написал е, че колкото повече жени са изпецкали мъжете, толкова по-малко ги уважават, което означава, че уважението е обратнопропорционално на бройката.
Мен ме уважават всички и то много, следователно са девственици, по логиката на приятеля Камен.
Не, че оспорвам - просто запитвам :)
цитирай
17. albizia - Stone, човече, изумяваш ме все п...
31.03.2009 17:26
Stone, човече, изумяваш ме все повече и повече! Защо гледаш толкова едностранно на всичко? Като кон с капаци. Наистина ли си мислиш, че ако нечий лош вкус е довел в леглото му всички курви в околията, той може да направи заключението, че жените до една са курви и да го смята за достоверно? Мъжете все казвате, че жените не знаят какво искат, ама и вие не сте по-добре. Ако ви пусне, е курва. Ако не ви пусне, още по-зле. Става фригидна, задръстена, изведнъж погрознява и затъпява. Така де, гроздето е кисело.
Аз лично не бих искала да имам до себе си мъжка курва. За мен това е не по-малко долно. И какво като е преспал с над 100 жени? Пука ми. Щом не знае как да уважава истинската, значи за нищо не става. И това си е негова грешка, а не на жените, с които е спал. Още повече, когато се опитва да прилага едни и същи изтъркани номера на всички, като че ли са излезли от фабрика за надуваеми кукли...
цитирай
18. анонимен - Можно :)
31.03.2009 17:29
Може и да са девственици твоите, вярно :) просто сме гледали от 2 -те страни на барикадата :))
цитирай
19. pakostinka - :)
31.03.2009 17:36
Лесно се съгласихте...дали не ме уважават, защото съм много добра и убедителна, а не защото са девственици?
Баси, аз съм била голяма работа...пфу, явно съм Нарцис...
Много разконспириращ ме пост, скъпи Камен :)
цитирай
20. coffeen - а така, albizia
31.03.2009 17:42
и аз му разправям на това момче, че блогът му не съдейства с нищо за подобряване на демографската картина тук и за съживяване на любовния живот на хората, точно обратното прави той. Той представя всичко като търговия на артикули. Но голяма работа. Нека се порадва човека; знаем, че иска да отвори очите на читателя, но той му внушава такива самоубийствени модели на поведение..че не знам вече. И много важно, да пише каквото иска, то на свестния човек никой не може да му навреди, камо ли стоун, - мъжете са престанали да ни бъдат интересни, най-вече точно заради стремежа им да се правят на интересни. Знам и че стоун хич не ни обича такива като мен, защото не сме безопасни, на него му дай красиви и млади - и най-много - оригинално възглупавички жени.
Ще цитирам един друг мъж какво е казал днес:
"мъжете много намаляха. преди няколко години се шегувах, като казвах, че колкото повече са гейовете, толкова повече жени ще има за останалите мъже. Съжалявам момичета, но ни станахте множко. То верно, че физическите и душевните педали са доста повече отколкото очаквахме, но такава ви била съдбата. Стискайте зъби и смело напред"
цитирай
21. stone - @анонимен 15
31.03.2009 17:45
"непринудените момичета - тези жени карат мъжете да ги пожелават още повече" ако под такива разбираш тези, дето не си скубят космите под мишниците, не се притесняват да псуват и да се оригват пред мъже, и други такива непринудени действия, малко бъркаш. жените, които мъжете желаят, са млади и красиви, пък дали са непринудени... може да е само бонус.

@16+18 пакостина: да, намалява, но скалата е логаритмична. експоненциална. първо намалява с малко, после с по-малко малко, после с малко повече, и т.н. над трицифрено число бройки - имплозия. чукчата го е изразил така в един виц: гледаш, гледаш - нищо. и изведнъж си ебало мамата!
тези, дето те уважават, са малко по-назад по скалата. но може и да са напред, а да се преструват, че те уважават, за да ти свалят гащите. има големи майстори.

@19 албиция - тъжното е, че не са само курви. поне не в традиционния смисъл на думата. а най-нормални момичета - такива, каквито всеки има за приятелка, сестра, а понякога и жена. и като ги виждаш какви номера правят... не казвам, че няма и изключения.

цитирай
22. анонимен - пак изкривено
31.03.2009 18:07
Абе не са толкоз грозни жените бре, къде си ги срещал такива. Кажи ми защо като някой комплексиран млад мъж изчука някоя супер готина мадама после не й се обажда? Защо не се пробва да бъде наистина оргинален и да вземе да й се обади, ама не - тя още повече го е комплекирала с уменията си и с всичкото си. Непринудени - т.е. без много-много задръжки, ти къде отиде пак :)) с такива тълкувания.
цитирай
23. анонимен - pakostinka
31.03.2009 18:56
я уважват, защото не са спали още с нея точно. Потърси си из архива някой който те е имал само за веднъж. Те приятелите, с които не спиш, по принцип не уважават жените, не теб точно, приятелите ти са друго нещо те.
цитирай
24. анонимен - Ok, ако си загубил респект към жените, заради лошото
31.03.2009 19:43
впечатление от жени, с които си бил и които са лъгали, играели и т.н., то ти намираш ли, че самият ти заслужаваш респект, при положение, че точно онази част с лъжите и игричките ти е присъща? Да не говорим, че не само залагаш на нея в "лова", но тя ти е и основният коз... Винаги ми е било непонятно как мъже, които "бройкат" уважават себе си. Обикновено тактиките им са много долни и на тях това им е пределно ясно.
За такива мъже всички жени са к*ви by default?! Всъщност въпросът ми не е във тяхното отношение към жените, а в отношението им към самите тях. Имат се за велики, защото практикуват номера, които иначе презират щом видят в някоя жена.
Въпросните номера те правят велик и жалък?
цитирай
25. pakostinka - Каменски,
31.03.2009 23:52
замисли ме - реших да правя въпросник за количеството бройки на всеки мъж, който познавам...ще те държа в течение...а за преструването...няма как - много съм проницателна ;)

Анонимен 25,
абе като се замисля, точно с тези, с които съм спала се уважаваме най-много, ама сигурно и те са в групата с по-малко бройки :)
цитирай
26. stone - @24
01.04.2009 09:08
отговарям ти веднага: някой пич като изчука някоя готина мадама, защо после не й се обажда? има два варианта: защото я е видял каква е курва и колко струва; или защото не е останал впечатлен.
такъв вариант, че бил комплексар и го било страх, няма - той ако беше такъв, готина мадама нямаше да легне с него. те готините имат много развито шесто чувство и мухльовците ги надушват веднага.

@пакостинка - за тебе, ради, слагам една графика. ха да видим емпирично ще ли я потвърдиш или не.
цитирай
27. stone - @26
01.04.2009 09:38
труден, но и много уместен въпрос. прибягвам до любимото си обяснение, че нещата са различни при мъжете и жените.
например крис браун явно е взел респекта на риана, като я е понатупал, защото ето че тя се върна при него. това при мъж не можеш да го видиш, но го виждаш при много жени, не само тези, които ги пишат по вестниците, но и в живота (не че го одобрявам).

това, което един мъж демонстрира, спейки с много жени, е че е успял, привлекателен, готин, и т.н. все неща, достойни за респект. какво една жена демонстрира, спейки с много мъже, освен че е курва? говорихме вече, че това не може да се брои за никакво постижение, поради изобилието на пениси, готови да бъдат вкарани във всяка достъпна жена. тъй че трупането им като бройки не може да води до респект.
цитирай
28. анонимен - http://prize.bg/vilenceto3
01.04.2009 10:29
Важно
цитирай
29. nikita6864 - stone,
01.04.2009 10:41
цар си на градските легенди :-D
цитирай
30. анонимен - Тъй като мисля,
01.04.2009 10:46
че тази стстия е за корицата, ще напиша следното:
1. Ако смениш спя с еба, ще е по-достоверно
2. Ако ти първата вечер искаш да й бъркаш в гащите, а тя ти позволява, еднакви пръдльовци сте
3. Аз не ги разбирам много тези неща, вероятно не съм бил с жена, но също гледам на тях като на различни, не мога да вникна в проблемите им, дразнят ме.
4. Ако заменя думата "респект" с "уважение", ще заключа: ебането е ебане, уважението е уважение.

За капак: написаното е конско лa*но (bullshit)! :-D

\m/
//
цитирай
31. djgator - stone
01.04.2009 11:23
Мазохизмът е в основата на женската психика, девизът " бий ме - обичам те!" не съм го измислил аз!
Даже при циганите си е семейна традиция!:)
Ако напиша още малко и ще загубим женската аудитория :)
цитирай
32. анонимен - След като само тази тема дъвчеш,
01.04.2009 11:30
съмнявам се, че толкова гладко ти вървят нещата с жените. В твоя случай, понеже ти видях олигофренската снимка до фиатчето, си напълно прав: никоя жена навила се точно ти да й бъркаш където и да е, заслужава някакъв респект! :Ррр
цитирай
33. pakostinka - Каменски,
01.04.2009 11:32
много ти благодаря - сега вече имам нагледни материали, които да показвам, за да стимулирам ограничение на курварлъка на приятелите си :РРРР

Ще те държа в течение с резултатите, като започнах проучването си още снощи ;)
цитирай
34. sowhat - аз се чудя
01.04.2009 11:42
стоун, ясно тях не ги уважаваш ( жените) . но се чудя, как уважаваш себе си , допускайки това да имаш връзка с някой, когото не уважаваш.
защото за твоята ситуация има еднив циничен коментар, "" ако ти имаш х.. за бърсане, аз нямам п.... за цапане.

така че всеки си плаща цената, за избора си. ти като избрал да се цапаш, после що ревеш?
цитирай
35. stone - @34
01.04.2009 11:46
това беше удар под кръста, с това фиатче ме нарекоха олигофрен, защото то е толкова смешно, че предизвиква олигофренска усмивка у всекиго!
специално и само заради теб, защото си анонимна, съм качил по-друга снимка на http://img22.imageshack.us/img22/6084/select.jpg
не че имам нещо да доказвам на някого, а и ми се ще да остана анонимен.
а сложи сега ти твойта снимка да те видим каква си хубавица!
цитирай
36. анонимен - Wow, stone уби ме с тази снимка!
01.04.2009 11:58
Ти си голям е*ач, поклон! :-D

Измеждувпрочем снимката с фиатчето е по-яка! :-x

\m/
//
цитирай
37. blueskies - след тая графика и тоя постинг имам вече пълно оправдание, че съм бегълка!
01.04.2009 12:01
море, не ще бягам с токчета и маратонки, ами и ще стана една от първите в дисциплината "Бягане от мъж"!
цитирай
38. blueskies - бягайте, момичета! мъжете са боклуци!
01.04.2009 12:04
боклуци и нещастници! две са дисциплините, които всяко готино момиче трябва да овладее - бягане с токчета /известно като "спринт от загорял лавър"/ и бой с чанти /известно като бой по тъпия идиот/!!!
цитирай
39. анонимен - И това ли са жените, които бройкаш?! ...
01.04.2009 12:07
И това ли са жените, които бройкаш?! :]
Това обяснява и липсата на уважение към последните
цитирай
40. nikita6864 - @37 "лигофрен, защото то е толкова смешно, че предизвиква олигофренска усмивка у всекиго!"
01.04.2009 12:09
да, ама не всеки може да я докара толкова сполучлива колкото теб :-D
от снимката дето пусна си личи, кой е тариката на кокошките, еба4о ;-)
цитирай
41. blueskies - анонимен, зарежи го тоя!
01.04.2009 12:09
оле стоун - тия курвета ли ти създават такава представа за жените? ти си тежък случай!
цитирай
42. анонимен - stone,
01.04.2009 12:11
хващам бас, че не си трескал нито една от тези, които са на снимката, която показа :-P

\m/
//
цитирай
43. stone - @38
01.04.2009 12:14
в оставка съм.
@ 44 - само една-две ;-)
@ останалите - тази снимка може и да я махна, тя не е за публична употреба, а само за тази, която започна да дава квалификации за мен лично, вместо за мнението, което съм изразил. хайде обори мнението с аргументи и логика.
цитирай
44. анонимен - личи ти отдалеч,
01.04.2009 12:35
че не само си тъп, ами и си комплексар. само някой да ти свирне и даваш снимки, сякаш че дори някой супер изглеждащ да беше, това ще означава, че си такъв и като човек. нещо са ни различни критериите за себе си и за другите, затова не уважаваш жените, защото ти самия не си за уважаване.
цитирай
45. stone - @46
01.04.2009 13:56
хе-хе, скрита зад анонимния си ник, спокойно даваш оценки за другите, а като поканят теб да се представиш за оценка, срамежливо се покри.
за комплексите ще премълча, запазвам ги за психолога си (когато си взема такъв) който поне ще може да ми ги диагностицира, че и аз не знам дали са едипови, мадона/блудница, за превъзходство, за малоценност, или каквито там други видове имаше.

@блу - тук личи типичната злоба на всяка жена към по-млади и красиви жени от нея. само викито липсва, нещо сигурно е болна.

както помолих и преди, коментирайте по темата, а снимките ги оставете за лично ползване на тази, която ме предизвика. не видях някой да обори аргумента, който е следния: с колкото повече жени спи един мъж, толкова по-малко почва да уважава женския пол като цяло.
цитирай
46. анонимен - О ужас!
01.04.2009 14:30
Отдавна чета простотиите на автора и съм останал с впечатление, че е някакъв абсолютен мухльо и задръстеняк, но понеже той постоянно подчертава, че е голяма работа,харесван и желан от жените ми е минавало през ума, че може пък и аз да бъркам.Е ако това на снимката с момите е той, значи вече разбирам защо е цялата тая агресия и стаена омраза към жените.И наистина респекта ми към жена преспала с него би граничил с нулата.
цитирай
47. анонимен - И аз съм скрит зад анонимността
01.04.2009 15:04
и това не означава, че мнението ми тежи по-малко от това на регистрираните.

Копеле, ти май си тъпо копеле!
цитирай
48. coffeen - #47
01.04.2009 15:23
ти като мъж, ако ненавиждаш мъжете с по-големи възможности и рейтинг от теб, не пранасяй тази злоба и върху жените, че те мразят по-младите и хубави от тях. Жените прекрасно разбират, че винаги ще има по-млади и по-хубави момичета от тях; и това не е така, защото друго не им остава, а защото наистина мога да се зарадвам на хубаво, гиздаво момиче, просто ми е приятна гледката. Не е задължително да се сравнявам с нея. Ако външността е съчетана и с интелктуален потенциал - страхотно, ще мога да си приказвам с нея. Уважението ми към самата мен ще е много ниско, ако нямам търпимост към сексапилни жени. Не харесваме чалгаджийки и евтини хлапачки, но по красиви жени винаги се прехласваме аз и моите приятелки. (Съчувстваме им на каква дискриминация са подложени заради хубостта си, но няма и да ни е приятно да ни съжаляват, ако бяхме грозни) Уважението на мъжете към мен, ако не търпя конкуренция - също хич няма да го има (независимо от бройките на двете страни). Всъщност много от нас са над конкуренцията, и изобщо с никого не се състезават, просто се радваме на младите и хубави хора, колко са жалки онези, на които са им нужни невзрачни хора, сред които е много лесно да блеснат...
цитирай
49. blueskies - стоун, ти си идиот! за ква злоба приказваш бе?
01.04.2009 16:11
мзай имаш нужда от спешен превъзпитателен бой! и тука вече не се шегувам! с всички свои постинги ти създаваш лош образ мъжете! и ние, колкото и лошо да мислим за вас, сега е удесеторено! и тука вече идва истинския проблем за мъжете - как да си намерят приятелка, когато тя знае какво мислите за жените и е отвратена? а бе? я кажи! и тъй, както си си постнал снимката, ако някой, който не е склонен да се поругава честта дори и на едно момиче реши да си поговорите "по мъжки"? което ще рече да ти тегли един як бой! мислиш, че не познавам момчета, които са готови да пребият някой мръсник, който говори глупости за мене? познавам, и още как!
цитирай
50. blueskies - мисли стоун
01.04.2009 16:14
как ще пишеш простотии с гипсирани ръце! ако аз бях мъж, щях да ти потроша ръцете, с които пишеш всички тия долнопробия!
цитирай
51. stone - нещо днес нямам фенове - само дежурните хейтъри :-)
01.04.2009 16:17
явно пак съм засегнал болна тема.
цитирай
52. анонимен - хейтъри?
02.04.2009 15:27
При теб тук? Хората с мнение различно от твоето вече са хейтъри? Ти наистина си като кон с капаци. Към теб се отнасят просто като с инвалид, не забелязваш ли. Няма за какво да бъдеш мразен - дори не те и съжаляват. Степента ти на влияние е много ниска. Хейтър означава без обективна причина да си негативно настроен към някого. Към теб може би има такива обективни причини, но пък и не си толкова важен, че чак да те мразят :))
цитирай
53. stone - @54
02.04.2009 17:08
хе, аз хейтъри викам на тези, които ме наричат тъпак, задръстеняк, и незнамкакъв, и заплашват, че ще ходя в гипс. пък ти както искаш си ги дефинирай.
нищо, не ме плашат, даже им се кефя как злобеят.
цитирай
54. caldo - отговарям ти веднага: някой пич ...
02.04.2009 19:03
отговарям ти веднага: някой пич като изчука някоя готина мадама, защо после не й се обажда? има два варианта: защото я е видял каква е курва и колко струва; или защото не е останал впечатлен.
такъв вариант, че бил комплексар и го било страх, няма - той ако беше такъв, готина мадама нямаше да легне с него. те готините имат много развито шесто чувство и мухльовците ги надушват веднага.

@пакостинка - за тебе, ради, слагам една графика. ха да видим емпирично ще ли я потвърдиш или не.
----------------------------------


stone-ЛЕКУВАЙ СЕ,
и по навреме.Има лекари, сексолози, психолози, че и психиатри.
Така е, като се превърнеш в уличен 00/ке-еф/
и мислите ти и ти самия вониш на лошо.
Водата не отмива душевната мръсотия- да знаеш.
Нямаше нужда да почета всички тези дивотии и тъпи разсъждения до края, за да ти кажа- с болен мозък си. Света е открит и Америка също, също така и топлата вода. Ти не можеш да откриеш нищо ново под Слънцето. Само можеш да демонстрираш колко си го закъсал.Много.........вЕрвай.
Лекувай се и по навреме.
И още в една самозаблуда не попадай, че ЖЕНИТЕ СА В НЕТА заради такива пишман ебачи, като теб.
хехехе... хем да ти се надсмива човек, хем да те съжалява...
поредното диване
цитирай
55. caldo - И снимката си си махнал- сигурно от ...
02.04.2009 19:04
И снимката си си махнал- сигурно от срам....хахаха..
цитирай
56. lubopitstvo - Прочетох какво сте изписали дотук. ...
03.04.2009 09:58
Прочетох какво сте изписали дотук.В казаното от стоне има и истина.Защо не искате да я приемете?
Много жени се държат като курви.Как очаквате да ги уважават при това положение.Факт е, че жени изневеряват на мъжете си с разни несериозни индивиди от мъжки пол, които са спечелили благоволението им само защото са ги накарали да се усмихнат.И не само, и не само, и не само...Примери много, но истината боли.
Друг е въпросът, че мъжът никой не го кара насила да ляга с тях, след като ще губи все повече уважанието си към тях.
А ако искаш да те уважават - дръж се на положение.
И не може хем туй в онуй - хем душата в рая.
цитирай
57. andreytcho - Всичко е вярно!
03.04.2009 12:19
Аз затова забавих темпото към трите цифри.
Сега повтарям тези които най са ме впечатлили :)
цитирай
58. stone - @56, 57
06.04.2009 11:17
caldo, снимката си е там, където беше - скрита сред коментарите - трябва да ги прочетеш всички, за да я видиш. нарочно е там, за да не парадирам с нея. смешно е да мислиш, че някой мъж ще го е срам от такава снимка. и твоят включително би се гордял с нея. ама той такива снимки няма.

за писанието ти какво да кажа - типичен аргумент ad hominem. тоест, като не можеш да обориш твърдението ми с логични доводи, минаваш на лични нападки.
цитирай
59. анонимен - от края време се каня да ти кажа, че си ...
08.04.2009 18:17
от края време се каня да ти кажа, че си изключително тъп
цитирай
60. bratignat - Интересна адаптация...
11.09.2009 16:59
Кучките могат без проблеми да се оцветяват, като слаби и без защитни жертви, което е перфектната позиция за атака. Нуждаят се от оправдание, за липсата на принцип и морал ( с пълна сила се отнася, за мухльовците, своегода мъжки кучки). Истинските хора не се страхуват и не желаят да са просто машини за желания. Респект за поста.
цитирай
61. анонимен - WTF!?...
17.11.2009 01:40
Ти си много прост бе човек!!!! Значи жените са курви за6тото спят с теб ама ти не си 6тот спи6 с тях...ЖЕЛЯЗНА ЛОГИКА няма 6то.Питал ли си се ти кои си им по ред а? За6то си мисли6 4е си по-достоен за уважение?Много ми писнало от такива селяни кат теб не стига 4е прост ми 4ак и блогове прави.Е видяхмете колко си "умен" браво!
цитирай
62. анонимен - ...
17.11.2009 01:51
Съдейки по коментарите ти разбирам 4е си един ЯКО КОМПЛЕКСИРАН човек .... то си е за съжаление тва твоито .Спри да се опитваш да си избиваш комплексите !!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: stone
Категория: Тя и той
Прочетен: 2497162
Постинги: 106
Коментари: 2433
Гласове: 4352
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930