Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2008 12:17 - Месокомбинат
Автор: stone Категория: Тя и той   
Прочетен: 2183 Коментари: 3 Гласове:
0

Последна промяна: 06.03.2008 12:22


image
Фабрика за кремвирши. Не се сещам на какво друго да оприлича повечето "модерни" заведения в петък и събота вечер. За разлика от оригиналния израз "компот от сливи" (то не че се среща много често в реалния свят, но означава място, пълно с жени) не ми е известно как се вика на място, пълно с мъже. 
Мъже:Жени е поне 3:1 на повечето места. Ако пък смятаме само жените, които са сами или с приятелки (без гаджетата си, съпрузите си, приятелчетата си, които са взели за овчарски кучета, и т.н.) то става сигурно и 5:1.  Може и да е вярна статистиката, че в този град има повече жени, отколкото мъже. Но те сигурно седят в къщи и бродират пуловерчета за котките си.
Няма друг толкова важен фактор, който определя успеха сред жените, като съотношението в броя им на мястото, където си избрал да си опиташ късмета. Разбира се, говоря само за външни фактори, не за твоите лични качества. Просто пазарните закони на търсенето и предлагането действат върху човешката психология.  Ако десет пича се конкурират за вниманието на едно момиче, те изкуствено вдигат самооценката й, и това веднага си проличава в отношението й към тях. Една шестица (по скалата 1-10 ;-) се държи като десятка, ако има достатъчно мъже, борещи се за вниманието й. Номерът е да общуваш с нея само в ситуации, които я карат да прецени пазарната си стойност по-акуратно. Коренна промяна в държанието й например можеш да видиш, ако около нея има осмици и деветки, които привличат мъжкото внимание.
Изкуствено завишеното й самочувствие означава, че тя с лека ръка ще те игнорира, с очакването за нещо по-добро с напредването на вечерта. И кой може да я вини, ако предложенията за напитки, танци или общуване валят отляво и отдясно?
Направо е изненадващо колко много се променя самият характер на едно момиче, когато е заобиколено от мъжко внимание. Като че ли бъкащите навсякъде кремвирши отключват принцесата вътре в нея. Тя привлича погледите и се опива от това, направо полита в облаците, и храни самочувствието си с илюзията, че е неустоимо привлекателна. Даже мисля, че за някои жени да получават постоянен силен поток от валидация на своята привлекателност е нещо по-хубаво и от секса.
Когато картите са раздадени по този начин, колкото и да си майстор на играта, ще ти е трудно да успееш. Много стратегии, например да провокираш ревност, или да се правиш на недостъпен, губят ефективност, когато веднага има някой, готов да те замести. По-добре ще е да запазиш усилията и времето си за друг път, на друго място. Е, разбира се, може би мислиш, че си голям майстор, или че майсторлъка се придобива с упражнения - ок, хвърляй се в гъстата тълпа и докажи силата си в борба с конкуренцията. Но ако предпочиташ пътя на най-малкото съпротивление, като всяко рационално същество, ето какво можеш да направиш:
- избягвай местата с промоции - ако има водка флирт с 4 шарка за 25 лева, е гаранция, че ще е пълно с пияни пичове
- излизай през седмицата, например сряда/четвъртък, вместо в петък/събота
- не разводнявай допълнително положението, като водиш още 5-6 твои приятели "за кураж" или "за по-весело"



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. monnio - :)
06.03.2008 13:34
де бе, в сряда и четвъртък не се ходи на лов, а за да танцуваш спокойно.

всъщност ако си на лов тези дни са подходящи, момите са квалитетни и също като нашего брата са излезли да танцуват. значи са и умни освен евентуално хубави:)
цитирай
2. rumyrayk - :))
06.03.2008 13:42
предполагам, обратното на `компот от сливи` е `стерилизирани краставички` (или корнишончета):)
Но `месокомбинат` си е находка, как да не му се прияде на човек хот-дог))
цитирай
3. анонимен - мдаа
09.03.2008 22:40
Едно време имаше много вкусни пилешки кремвирши, но ги развалиха, както всичко в България - да продължим образното изказване, а и намясто!

Поздрави с усмивка от един твой адаш със същия псевдоним. :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: stone
Категория: Тя и той
Прочетен: 2497135
Постинги: 106
Коментари: 2433
Гласове: 4352
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930